![]() |
Call of Priypat - Sigerous 2.0 Bakica Mod :D
- preveden na hrvatski, domaća glazba u barovima i bazama + gole tete po zidovima :D |
ja igram trenutno wow i cod4 :D malo pucacine malo bg malo istanci :D i ja sretan ko cackalica
|
Citiraj:
Malo sam zapostavio ove igre ali CoD2 i SC2 su sad aktualni. |
trenutno sam na riječalici :)
|
igram već duže vrijeme samo path of exile. Jedina igra koja me zadržala uz sc2 u zadnje vrijeme. Mislim da ću ju još jako dugo igrati.
|
Ja počeo Dekaron ispočetka sa Bagijem. LvL 17
|
Meni ta igra ništ nije valjala :(
|
Pa ne pričam o tome :) Pričam o postu iznad mene :D
Citiraj:
:) Ti mene pratiš, a? :) |
hahaha, ajme izvini.
Ne pratim nego mi se jako svidio i ralph i poe pa je smijesno ispalo :D :chears: |
Citiraj:
|
U zadnjih tjedan dana sam igrao hitman absolution, nesto sto sam očekivao od kad je najavljeno i ostao sam bez riječi, predobra je. što je super, mogao sam sve na high igrat :D hitman4ever :D
|
Re: Što trenutno igrate
Trenutno se igra prva misija Crysis 3,ali samo prva hehehehe :D :D :D :D
|
League of Legends :)
Probam max payne 3, nije mi baš sjeo :( I castle defense na mobu :D |
WoW - 110
LoL - 8 Tribes Ascend- 7 - slicno UT-u ko voli takve pucacine, online se igra free :) |
Panzer corps po 8put ... Afriku presao
|
Witcher 1 pa 2.
jedinicu sam počeo pa odustao prije par godina. U stvari greška jer je igra odlična! |
WOW na moltenu. :D x12 serveri i peri. :D
|
trenutno sam se vratio na GTA IV,malo Dota,igrao crysis (totalno se razovarao) i DMC je bilo od kratkog odusevljenja... :)
|
Civ 5 gods and kings - kako ova igra krade vrijeme :)
Witcher 2 enhanced |
Tomb Raider novi, fino iznenađen igrom, taman da upotpuni vrijeme do novog Bioshocka, ako i on ispadne očekivano dobar stvarno je dobro krenula ova godina s igrama.
|
Ništa ne igram jer se ženetina dočepala kompa i hakla Giana Sisters: Twisted Dreams:p
|
Citiraj:
|
Citiraj:
2d rules :) |
Citiraj:
|
Call of Priypat - Sigerous 2.2 Bakica Mod :D
- preveden na hrvatski, domaća glazba u barovima i bazama + gole tete po zidovima :D - hpra novih mutanta, skoro sve lokacije i mape iz sva 3 STALKER-a, more misija, a samo tu i tamo koji bug. Sami gameplay je barem 3 puta duži nego orginal Call Of Pripyat igra. Odličan mod. |
Citiraj:
Malo je takvih koje nisu brainless 2d, a meni su sve super. |
Trenutno :D
- Assassins Creed II - Assassins Creed Brotherhood - Assassins Creed Revelations - Assassins Creed III - Battlefield 3 - Borderlands 2 - Call of Duty Black Ops 2 - Call of Duty Modern Warfare 2 - Call of Duty Modern Warfare 3 - Call of Duty 2 - Command & Conquer 3: Tiberium Wars - Crysis 2 - Dirt 3 - Dishonored - Far Cry ( jedinica ) - Far Cry 3 - HAWX - Hitman Absolution - Lord of the Rings - War in the North - Medal of Honor Warfighter - Metro 2033 - Need for Speed Most Wanted - Need for Speed The Run - Need for Speed World - Need for Speed Hot Pursuit - Pro Evolution Soccer 2013 - ReVolt - Sniper Elite V2 - The Elder Scrolls V Skyrim - Trine 2 - World of Tanks - World of Warcraft :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
:wtf2:
Ti pod trenutno smatraš ono kaj si prošao/igrao u zadnje vrijeme, ili ono kaj igraš baš ove dane? Pa nemreš igrati 20-tak igara u isto vrijeme (pogotovo iste naslove samo druge nastavke).. Kao da pratiš istu seriju, ali 3 različite sezone u isto vrijeme :S |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:35. |