![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa napisao si; jel vrijeme više prestat s tim silovanjem superheroja? Da, navala je takvih filmova, ima ih pun kufer u zadnje vrijeme. I šta s tim? Ko da ja sad napišem zašto se snima toliko horor filmova, trilera, krimića itd. Kog boli briga za tvoje i moje mišljenje? Producente filmova sigurno ne. Meni ako nešto ne paše, npr. ne gledam horore (ako da, onda baš mora bit neki masterpiece) ne pada na pamet kukat zašto netko snima te horore. Zabole me, ne gledam ih, nije moj tip filma, ne zamaram se s njima a bome ne zamaram ni druge svojim mišljenjima o istim. Tebi su filmovi o superherojima filmovi o debilima u kostimima koji lete. Meni su 2 sata zabave. Naravno da i takvi filmovi mogu bit dobri i loši, kao i komedije, trileri, krimići...
|
Avengersi 10/10 bez ikakve dileme . 2 sata i 30 min proletilo
|
Izvini Forum Man što se drznuH očešat o avenĐere i ekipu. Neće se ponovit
živiJo kapetan amer'ka! |
Avengers: Infinity War (2018)
PG-13 | 2h 29min | Action, Adventure, Fantasy | Šta reći, koju posluku porati. Nešto što se čeka godinama je napokon tu. Jel dobro? Dobro je prosjek, ovo je fantastično! Sinoć se počastili goldom, legli i 2 i pol sata nismo disali. Scene, efekti, akcija, Thanos...svi stari Avengeri upgradeani, novi dodaju nove dimenzije priči. Radnja razbacana, na kraju se spaja i kulminira završetkom da su nakon kraja svi ostali u čudu i mi fanovi i random njubovi koji su došli radi filma. Isti se ustaju i idu doma pa ih zaposlenik vraća, e imate scenu ako ćete stajat sad ko debili. Pa stoje i čekaju scenu, koja određuje daljnji tijek radnje i onda pušu ljuti jer je ne kuže. Presmiješno. Film je u svim segmentima moćan i zabavan. Toliko akcije, likova, i načinm na koji se film nosi s količinom likova je fascinantan. Za sve prave fanove film je prava poslastica i kulminacija 10 godina izgradnje ovakvog univerzuma, za sve ostale još jedan akcijski pew pew film, ali za akve film nije ni sniman. Nadam se da će part 2 bit još bolji za godinu dana, a ja već sad ne mogu dočekati. U svakom slučaj za sve Marvel fanove idite pogledati, ako već slučajno niste, ostali nema potrebe, nemojte stvarat gužvu u kinu nepotrebno dok stojite i čekate afzer credits. 9.6/10 |
Citiraj:
|
A quiet place. Pogl jucer u kinu. Jako jako zanimljiv triler/horor. Za 8.2 nije ali 7/10 moze proci.
|
Vidim da su ljudi stvarno zadovoljni sa Avengersima :goood:
Kupljene karte za AMC Metreon IMAX u SF-u, ima da se pogleda kako spada :D |
kupio bi burazu ulaznice za avengerse. kino u zagrebu.
koje da kupim? odnosno u kojoj kino dvorani će biti najkvalitetniji doživljaj? imax, 3d, 4d, american gold class nešto...obično kino? |
Išao gledati Avengerse na nagovor frenda.. a ono ok film, lijepi efekti. Jedino što nisam imao živaca čekati zadnju scenu, frend mi ju je prepričao kasnije. Ne znam u čemu je fora 15 minuta gledati u popise imena koja mi ništa ne znače al dobro, nitko te ne tjera :)
Baš da film ima ocjenu kao Kum, e to ne znam baš. Valjda neka nova vremena i ukusi. |
Za fanove:
The predator https://www.imdb.com/title/tt3829266/?ref_=cs_ov_tt https://en.wikipedia.org/wiki/The_Predator_(film) Nisam ni znao da je ovo snimljeno - bit će u kinima u 9. mjesecu. Prva dva dijela su mi epska, ali čitajući radnju na wikipediji imam osjećaj da će ovo biti takav trash da će brzo pasti u zaborav. |
Shane Black režira... Hawkins is orginala. Hm... ne znam što sa mislim o tome. Vidim ove barbike od 47 kg da budu glumile neki k u filmu.
Pogledat će se kad dođe u videoteke sigurno. I ako bude iole bolji od The Predators, biti će solidno. Jake Busey, the son of Peter Keyes... :D al nije luđi od čače. Sent from Mobara |
|
Nije glumio, to je bio on :D
Sent from Mobara |
hehe, htio sam staviti kada pokušava ući u pećnicu, ali nisam našao :D
|
Citiraj:
|
Ima li netko preporuku za neku dobru komediju / parodiju na ono ancient greek, rome i tako što. Danas sam bio na nekom jazz koncertu i to mi je tako palo iz vedra neba da bi moglo biti urnebesno smijesno! Ha ha
Hvala. |
|
Ovaj film bi danas osudile mnoge udruge da se sada snimi :)
Film je blesav ali koliko god puta ga gledao, neke scene mi uvijek izmame osmjeh na lice, čak i urlanje od smijeha (dio sa neponovljivim Domom De Louiseom kao Cezarom :D ) i kasnije sa Count of Money... De Monet, De Monet. A može proći i "...*snif*...everything is sooo greeeen" :) Sent from Mobara |
Pa to je vrh film...ima toliko dobrih skečeva da je nemoguće izolirat samo par :D
Također vrh film mi je Idiocracy. Graniči s dokumentarnim... |
Mel Brooks je genije za komediju. Odjavna špica je također piš za sebe, npr. Jews in Space
|
Citiraj:
A sad spoiler: |
Citiraj:
|
Sve ide u tom smjeru.
Nedavno negdje čitao interview sa autorom, pa kaže da je čak bio i blag naspram kakva je situacija danas |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ajmo kladu za kolko će past ocijena....sad je na 7.5 od 5 reviewa :D
Ja ga smještam u 4.5-5 pot bez da sam ga gledao :D |
13 Hours
https://www.imdb.com/title/tt4172430/ Napet cijelo vrijeme, kraj pomalo neocekivan - ocekivao sam jos akcije, ocjena je tu negdje. |
Citiraj:
|
pogledao three billboards... iz mnogih mojih kuteva gledanja jedan od najboljih (mass) filmova godine.
nasmijao se više nego na ijednu komediju prošle godine. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:02. |