PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

fanATIk 28.04.2018. 19:11

Citiraj:

Autor rossoneri (Post 3188982)
Neznam, kod mene je jednostavno došlo do "zasićenja"... najbolje mogu tako objasnit...

Iron man mi je recimo bia ok i zabavan film, Downey legenda i karizmatik sam po sebi odlično ga je iznia na leđima... Nolanovi Batmani isto dobri i kvalitetni... Sve iza toga uključujući avengerse i njihove nastavke, captain america sa nastavcima, black panther, guardians of the galaxy, deadpool, ant-man, thor i nastavci, wonderwoman, aquaman, justice league... kako uopće imat volje toliko sličnih sranja gledat? sve neke borbe, neki efekti, ratovi, eksplozije, izbjegavanje smrti u milisekundama na pre kul načine uz obavezno prosipanje baza i viceva u hodu da level kulerštine tuče u blokadu... sve na istu šemu doslovno copy paste...

Jel vrime više prestat s tim silovanjem superheroja? Očito nije, jer određena publika to guta i zarada ide... Moje mišljenje je dok je situacija takva gledat ćemo sve manje kvalitetnih i originalnih filmova a sve više CGI smeća po istom receptu, isklišeizirano do bola... To me više nemože ni opustit, ni zabavit... samo produžim dalje kad vidim te trailere jer mi je muka od debila u kostimima koji lete, ispaljuju munje, vatru, ruše zidove, pričaju s ribama, onaj Thor šeta sa Hiltijem okolo... :hitthewal: mislin ono, daj mi neki pametni film, sa glavom i repom, dobrom pričom, kvalitetnom atmosferom da me uvuče u radnju... triler, drama, krim... samo da nisu više ove splačine...

razumiš me? :lol2:

Ne razumijem razlog kuknjave. Zašto bi prestali sa snimanjem takvih filmova? Jer se tebi ne sviđaju? Pa jebemu, NEMOJ IH GLEDAT. Gledaj nešto drugo. Nebi da ama baš ništa drugo ne snimaju nego samo filmove o superherojima...

rossoneri 28.04.2018. 20:16

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 3189111)
Ne razumijem razlog kuknjave. Zašto bi prestali sa snimanjem takvih filmova? Jer se tebi ne sviđaju? Pa jebemu, NEMOJ IH GLEDAT. Gledaj nešto drugo. Nebi da ama baš ništa drugo ne snimaju nego samo filmove o superherojima...

Nije kuknjava nego zapažanje o navali takvih filmova. Nikad ih više nisu snimali nego u zadnje vrime šta je činjenica. I usput rečeno osobno mišljenje da mi ne predstavljaju zadovoljavajuću razinu kvalitete iz više razloga, i čisto sumnjam da sam jedini... i da, ne gledan ih više jer su za mene škart... živia mi

fanATIk 28.04.2018. 20:46

Pa napisao si; jel vrijeme više prestat s tim silovanjem superheroja? Da, navala je takvih filmova, ima ih pun kufer u zadnje vrijeme. I šta s tim? Ko da ja sad napišem zašto se snima toliko horor filmova, trilera, krimića itd. Kog boli briga za tvoje i moje mišljenje? Producente filmova sigurno ne. Meni ako nešto ne paše, npr. ne gledam horore (ako da, onda baš mora bit neki masterpiece) ne pada na pamet kukat zašto netko snima te horore. Zabole me, ne gledam ih, nije moj tip filma, ne zamaram se s njima a bome ne zamaram ni druge svojim mišljenjima o istim. Tebi su filmovi o superherojima filmovi o debilima u kostimima koji lete. Meni su 2 sata zabave. Naravno da i takvi filmovi mogu bit dobri i loši, kao i komedije, trileri, krimići...

buljaka 28.04.2018. 21:43

Avengersi 10/10 bez ikakve dileme . 2 sata i 30 min proletilo

rossoneri 28.04.2018. 21:52

Izvini Forum Man što se drznuH očešat o avenĐere i ekipu. Neće se ponovit

živiJo kapetan amer'ka!

Doktor O 28.04.2018. 23:07

Avengers: Infinity War (2018)
PG-13 | 2h 29min | Action, Adventure, Fantasy |

Šta reći, koju posluku porati. Nešto što se čeka godinama je napokon tu. Jel dobro? Dobro je prosjek, ovo je fantastično!
Sinoć se počastili goldom, legli i 2 i pol sata nismo disali. Scene, efekti, akcija, Thanos...svi stari Avengeri upgradeani, novi dodaju nove dimenzije priči. Radnja razbacana, na kraju se spaja i kulminira završetkom da su nakon kraja svi ostali u čudu i mi fanovi i random njubovi koji su došli radi filma. Isti se ustaju i idu doma pa ih zaposlenik vraća, e imate scenu ako ćete stajat sad ko debili. Pa stoje i čekaju scenu, koja određuje daljnji tijek radnje i onda pušu ljuti jer je ne kuže. Presmiješno.
Film je u svim segmentima moćan i zabavan. Toliko akcije, likova, i načinm na koji se film nosi s količinom likova je fascinantan. Za sve prave fanove film je prava poslastica i kulminacija 10 godina izgradnje ovakvog univerzuma, za sve ostale još jedan akcijski pew pew film, ali za akve film nije ni sniman. Nadam se da će part 2 bit još bolji za godinu dana, a ja već sad ne mogu dočekati. U svakom slučaj za sve Marvel fanove idite pogledati, ako već slučajno niste, ostali nema potrebe, nemojte stvarat gužvu u kinu nepotrebno dok stojite i čekate afzer credits.

9.6/10

fanATIk 29.04.2018. 10:05

Citiraj:

Autor rossoneri (Post 3189158)
Izvini Forum Man što se drznuH očešat o avenĐere i ekipu. Neće se ponovit

živiJo kapetan amer'ka!

I da ti se to više nije ponovilo! :D

JuiceBox 29.04.2018. 10:36

A quiet place. Pogl jucer u kinu. Jako jako zanimljiv triler/horor. Za 8.2 nije ali 7/10 moze proci.

Igorr 30.04.2018. 07:33

Vidim da su ljudi stvarno zadovoljni sa Avengersima :goood:
Kupljene karte za AMC Metreon IMAX u SF-u, ima da se pogleda kako spada :D

tizhu 30.04.2018. 09:13

kupio bi burazu ulaznice za avengerse. kino u zagrebu.
koje da kupim? odnosno u kojoj kino dvorani će biti najkvalitetniji doživljaj? imax, 3d, 4d, american gold class nešto...obično kino?

burmuz 30.04.2018. 09:55

Išao gledati Avengerse na nagovor frenda.. a ono ok film, lijepi efekti. Jedino što nisam imao živaca čekati zadnju scenu, frend mi ju je prepričao kasnije. Ne znam u čemu je fora 15 minuta gledati u popise imena koja mi ništa ne znače al dobro, nitko te ne tjera :)
Baš da film ima ocjenu kao Kum, e to ne znam baš. Valjda neka nova vremena i ukusi.

Morpheous 30.04.2018. 11:07

Za fanove:

The predator

https://www.imdb.com/title/tt3829266/?ref_=cs_ov_tt

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Predator_(film)

Nisam ni znao da je ovo snimljeno - bit će u kinima u 9. mjesecu. Prva dva dijela su mi epska, ali čitajući radnju na wikipediji imam osjećaj da će ovo biti takav trash da će brzo pasti u zaborav.

Brko 30.04.2018. 11:34

Shane Black režira... Hawkins is orginala. Hm... ne znam što sa mislim o tome. Vidim ove barbike od 47 kg da budu glumile neki k u filmu.

Pogledat će se kad dođe u videoteke sigurno. I ako bude iole bolji od The Predators, biti će solidno.

Jake Busey, the son of Peter Keyes... :D al nije luđi od čače.

Sent from Mobara

tizhu 30.04.2018. 15:12

https://youtu.be/KKbGNPR6hxw

Brko 30.04.2018. 17:01

Nije glumio, to je bio on :D

Sent from Mobara

tizhu 30.04.2018. 20:05

hehe, htio sam staviti kada pokušava ući u pećnicu, ali nisam našao :D

fanATIk 30.04.2018. 20:49

Citiraj:

Autor Igorr (Post 3189430)
Vidim da su ljudi stvarno zadovoljni sa Avengersima :goood:
Kupljene karte za AMC Metreon IMAX u SF-u, ima da se pogleda kako spada :D

Malo guglao, hebate, duplo veće platno od onog u areni...

TomG 30.04.2018. 22:07

Ima li netko preporuku za neku dobru komediju / parodiju na ono ancient greek, rome i tako što. Danas sam bio na nekom jazz koncertu i to mi je tako palo iz vedra neba da bi moglo biti urnebesno smijesno! Ha ha
Hvala.

The Exiled 30.04.2018. 22:22

Mel Brooks' History of the World, Part I:goood:

Brko 30.04.2018. 22:29

Ovaj film bi danas osudile mnoge udruge da se sada snimi :)
Film je blesav ali koliko god puta ga gledao, neke scene mi uvijek izmame osmjeh na lice, čak i urlanje od smijeha (dio sa neponovljivim Domom De Louiseom kao Cezarom :D ) i kasnije sa Count of Money... De Monet, De Monet. A može proći i "...*snif*...everything is sooo greeeen" :)

Sent from Mobara

Neo-ST 01.05.2018. 00:00

Pa to je vrh film...ima toliko dobrih skečeva da je nemoguće izolirat samo par :D

Također vrh film mi je Idiocracy. Graniči s dokumentarnim...

coconut 01.05.2018. 07:21

Mel Brooks je genije za komediju. Odjavna špica je također piš za sebe, npr. Jews in Space

emilblomsky 01.05.2018. 10:23

Citiraj:

Autor Doktor O (Post 3189178)
Avengers: Infinity War (2018)
PG-13 | 2h 29min | Action, Adventure, Fantasy |

Šta reći, koju posluku porati. Nešto što se čeka godinama je napokon tu. Jel dobro? Dobro je prosjek, ovo je fantastično!
Sinoć se počastili goldom, legli i 2 i pol sata nismo disali. Scene, efekti, akcija, Thanos...svi stari Avengeri upgradeani, novi dodaju nove dimenzije priči. Radnja razbacana, na kraju se spaja i kulminira završetkom da su nakon kraja svi ostali u čudu i mi fanovi i random njubovi koji su došli radi filma. Isti se ustaju i idu doma pa ih zaposlenik vraća, e imate scenu ako ćete stajat sad ko debili. Pa stoje i čekaju scenu, koja određuje daljnji tijek radnje i onda pušu ljuti jer je ne kuže. Presmiješno.
Film je u svim segmentima moćan i zabavan. Toliko akcije, likova, i načinm na koji se film nosi s količinom likova je fascinantan. Za sve prave fanove film je prava poslastica i kulminacija 10 godina izgradnje ovakvog univerzuma, za sve ostale još jedan akcijski pew pew film, ali za akve film nije ni sniman. Nadam se da će part 2 bit još bolji za godinu dana, a ja već sad ne mogu dočekati. U svakom slučaj za sve Marvel fanove idite pogledati, ako već slučajno niste, ostali nema potrebe, nemojte stvarat gužvu u kinu nepotrebno dok stojite i čekate afzer credits.

9.6/10

Meni je film ok.Thanos ima svoj plan i drži ga se,mada ga drugi smatraju ludim.
A sad spoiler:

Recimo Thor napravi sjekiru koja može ubiti Thanosa,i skoro ga ubije sa njom.Jer kao oružje bogova se krafta u srcu neutronske zvijezde,jel!
Njegov čekić,infinity gauntlet,i sad sjekira,ne?
E sad ,ova sjekira rastura sve živo ,čak i Thanosa,a Thorova sestra je u Ragnaroku samo primila čekić i pretvorila ga u prah.Sad Thanos ima sve kamenčiće i on to ne može sa sjekirom.Mali previd,ne?
Da,kad u filmu imaš "time stone",onda je logično za pretpostaviti da se bude ponovio kraj "Sumrak sage",kada će netko vratiti vrijeme nazad,i svi budu lijepo živi i zdravi.Tko zna,možda i Thanos,da vrati Gomoru?

Brko 01.05.2018. 10:27

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 3189666)

Da, ali taj film meni tjera strah u kosti. Znam da je komedija, ali gledajući US of A i općenito trend mladih i ovdje kod nas u vukojebini u odnosu na US of A, bojim se da budućnost nije daleko od tog filma ... :)

Gabre 01.05.2018. 13:21

Sve ide u tom smjeru.
Nedavno negdje čitao interview sa autorom, pa kaže da je čak bio i blag naspram kakva je situacija danas

The Exiled 01.05.2018. 14:05

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 3189666)

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3189717)
Da, ali taj film meni tjera strah u kosti. Znam da je komedija, ali gledajući US of A i općenito trend mladih i ovdje kod nas u vukojebini u odnosu na US of A, bojim se da budućnost nije daleko od tog filma ... :)

Citiraj:

Autor Gabre (Post 3189760)
Sve ide u tom smjeru. Nedavno negdje čitao interview sa autorom, pa kaže da je čak bio i blag naspram kakva je situacija danas

Nažalost, polako smo došli do toga da su danas (između ostalog) tzv. smartphone zombies kao dio iGeneration (1 - 2) demografije sasvim normalna pojava.:nono::hitthewal:

trouble 01.05.2018. 19:07

Ajmo kladu za kolko će past ocijena....sad je na 7.5 od 5 reviewa :D

Ja ga smještam u 4.5-5 pot bez da sam ga gledao :D

Cuky 01.05.2018. 21:12

13 Hours
https://www.imdb.com/title/tt4172430/

Napet cijelo vrijeme, kraj pomalo neocekivan - ocekivao sam jos akcije, ocjena je tu negdje.

TomG 01.05.2018. 23:11

Citiraj:

Autor The Exiled (Post 3189642)

E hvala hvala baš to. :chears::lol2::banned:

syss 02.05.2018. 12:26

pogledao three billboards... iz mnogih mojih kuteva gledanja jedan od najboljih (mass) filmova godine.

nasmijao se više nego na ijednu komediju prošle godine.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:02.