![]() |
jedinica bila dobra
|
Citiraj:
ne sjećam se da sam ijedan cage-ov film pogledao dva puta, ali cusakove zato sam redovito. |
Mr. Church
https://www.imdb.com/title/tt4196848/ Jednostavan, zbilja dobar film. Eddie odlican, al zna se da mu ovakve uloge pristaju. |
Citiraj:
i ta ocjena na imdb je previsoka. Bilo mi je doslovno neugodno gledati kakav je to trash bio i da je faca kao John Cusack koji mi je bio (valjda jos je) jedan od najkarizmaticnijih glumaca 90-ih i 00-ih... |
ma zašto bi to išao gledat uopće pobogu.
|
IMDB nije često pouzdan al to se odnosi na ocjene iznad 6.0
Sve ispod znaš da je trash manji ili veći :D |
Citiraj:
|
Koji fijasko sa Spidermanom na HRT-u večeras...
|
Kaj je bilo?
Sent from Mobara |
Citiraj:
:lol2: |
Fijasko je da netko gleda Spidermana na HTVu :lol2:
|
Darkest Hour - smijeh, suze, adrenalin.
Ocjena, za mene jušto DUGA DEVETKA. |
Citiraj:
Nisam gledao niti jedan nastavak od svih 9 koliko ih ima... ili koliko već. Sent from Mobara |
U kasne sate odgledo norveški Villmark 2.
Ohrabren dosadašnjim hororima evropskih mejkera možda sam malo prevec očekivao...6\10. Nedostaje mi bolje i jezovitije atmosfere doživljene u ostalim filmovima... |
Citiraj:
|
R.I.P. Verne "Mini Me" Troyer :(
|
Šteta... baš sam jučer opet Postal pogledao :/
Sent from Mobara |
Ja sam nedugo gledao da si je lik naručio Teslu, ali onu za klince na akumulator, doslovce 1m dugu :D Ugradili mu neki jači akumulator tako da je mogao driftati i okretalo mu gume kada je startao :D
Nasmijah se... :) |
|
Imam netflix i za neke stvari je dobar, ali brate kakvog smeća se tamo nađe. Imam dojam da neke stvari snimaju samo da snime. Pa koliko sam vidio, od novijih filmova tamo, ako se u 30% nađe nešto s ok ocjenom ( višom od 6.5 ) ja ne znam. Koliko su samo para utukli u to sve :/
Najgore mi je što moram provjeravati prvo na imdb i rotten i onda pogledati nešto jer sam se par puta opekao... Recimo, krenuo sam gledati seriju Lost in space, ne znam možda sam razmažen ali ugasio sam nakon prve epizode. Btw pogledao jučer sam film Sidney Hall https://www.imdb.com/title/tt1291566/?ref_=nv_sr_2 Dobra mračna drama. |
Hakeri na hrt2, to je obavezna lektira :)
|
Citiraj:
|
Ne znam što bi rekao. Nit' mi smrdi, nit' mi miriši. Tom Hardy je ono pozitivno u filmu, sve ostalo negativno. Ne želim nove Avangerse ili Spidermana... |
dobro, wtf je to, kakvo ce to smece biti. A casting je odlican.
Jel ono njemu stvarno ti pipci izlete iz ledja kroz majicu, a amjica cijelo vrijeme nije isparana :D |
Stanice "venoma" prolaze kroz konac :D
|
perforated mesh - nova linija majica koja dolazi sa premijerom filma.
|
znaci, film izgleda prelose, cak i na traileru. Sto se tom hardy ide brukati sa takvim govnetom, ili se nada nekoj velikoj lovici od kino ulaznica.
doslovno mi ovo izgleda ko neka B produkcija. uzas. ja pogledao zadnji Maze Runner The Death cure. Ajme sto ne volim te iritantne predvidive filmove. |
A gledaj, danas takvi filmovi mlate masnu lovu. Marvel, The Rock, Kevin Hart, DC, sparkling vampiri.. Tu je lova ;)
|
U četvrtak Avengersi u IMAX-u, karta v džepu. :D
|
Haha. Koliko love? Jedno 60-70kn?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:27. |