![]() |
Citiraj:
Svejedno smiješna mi je ta Star Wars religija :D |
Citiraj:
Nikakva religija nije u pitanju, nisu ni originali lišeni loših dijaloga ili tamo možeš vidjetli nekakvu fenomenalnu glumu. Jednostavno su originalni. Za mene je sve ostalo zgrtanje love na staroj slavi. |
Citiraj:
Sent from Mobara |
pogledao Annihiliation http://www.imdb.com/title/tt2798920/
totalno bezveze osobno a cuo tako dobrih stvari, pola filma proveo tipkajuci po mobitelu koliko je spor. 3/10 poslje njega novi Jumanji http://www.imdb.com/title/tt2283362/?ref_=nv_sr_1 ovo je takva uvreda za prvi jumanji sa robin williamsom. Doslovno nema nista vrijedno spomena, osim one plavuse a i ona je u filmu valjda 4minute 2/10 |
Citiraj:
Evo najbolje recenzije s IMDB-a, kao da sam ju ja pisao; This B movie is profoundly terrible and should have go straight to video This movie is profoundly terrible. You have been warned. Annihilation is at best a straight to video B movie. People will tell you that the visuals a great. No it is standard CGI fare People will tell you that the score is great. No it is completely forgetable The plot and characters are so stupid that you have to wonder how the screen play was approved. There were no deep scientific questions, there was no profound meaning. Basically the movie throws a bunch of incoherent nonsense at you and hopes you will be fooled into thinking it is profound. |
Znači Arrival 2? :D :D
|
Arrival je za ovo dobar film
Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
Citiraj:
|
meni u anajalaciji fali neka upecatljiva scena, neki dio soundtracka da te uvuce u scenu, da te trgne, da kraj ima neku napetost... sve je nesto monotono cijelo vrijeme.
shvacam ideju, ali mi je nekako sve ispalo vodenasto... |
Meni isto je pari neka psihodelična pi*darija a ne film - a isto obožavam SF:fiju:
|
slažem se.
loš film, a Arrival mi je bija vrh. |
ma SHIFT+DEL. previse vas kaze da je los. necu da vejstam vrijeme kojeg ionak imam premalo.
|
Baš sam bio nabrijan na Annihilation, i na kraju ostao totalno razočaran.
Očekivao sam nešto totalno drugo od filma na temelju jednog teaser trailera koji sam pogledao. Ne preporučam gledanje... |
Čim vidim ovu metlu Natalie Portman, film ne gledam. Kakav god da je. Usrala je svaki film u kojem je glumila. SW 1.2.3 included. Užas.
Sent from Mobara |
Meni je Anihilacija bila baš super. Pod šator fino i naložim dobre bukve i graba, dodam malo smreke za aromu, našikam se bunike i fino na tablet razvučem film i gledam u boje. Pa malo zeleno, pa žuto, pa plavo, pa opet zeleno itd.
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Ja sam kroz par tjedana jedno 3-4 puta klikno na trejler, zaboravim o čemu se radi. Vidim facu od metle, odma se sjetim i ugasim. Sad sam dobro utvrdio gradivo da neću to pogledat ni pod razno. |
Jedva čekam.
|
Citiraj:
|
ma meni je natali skroz dobra, ovo mi je onako fora scena bila
https://i1.wp.com/conectica.com/wp-c...10%2C537&ssl=1 |
v for vendeta također skroz dobar. barem meni.
|
Je, novi Avengersi opako izgleda trailer.
To idem gledat garant, nema koga nema u filmu. 2kg kokica i udri😊 Samo u koje kino ići? Imax otpada jer je zak..c, jedino 11ca u Branimircu...neznam. |
come again? zasto je IMAX zakkkk?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne razumijem uopće zašto bi si itko išao kvarit iskustvo i gledat u 3D-u. |
Bem ti, stvarno sam se malo navlažio na ovaj trailer od novih Avangersa :D
IMAX it is... |
Citiraj:
|
Pogledao sinoc Red Sparrow.
Nije remek djelo, ali sasvim dobar spijunski film. Tko voli ovakav tip filmova isprepleten spletkama, moze ga ici pogledati. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
a ima i sisa, i guzica
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:03. |