PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

Morpheous 12.03.2018. 11:36

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3173039)
Moja se digla nakon filma i rekla da veće sranje nije gledala :D

:D Haha, moja je isto rekla nakon Spiderman - homecoming :D Još sam slušao 10 minuta u autu komentare na film.

geronimo_2 12.03.2018. 11:52

znaci opet novi crtic? rebels je naspram clone wars zesce gofno imo.
ma.

Spikeman 12.03.2018. 14:37

Stiglo na Netflix :chears:

Gabre 12.03.2018. 14:53

Kako brže pa tek igra u kinima?!

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Mommistake 12.03.2018. 14:56

Netflix :D

Spikeman 12.03.2018. 15:40

da se barem trend nastavi pa sve vise visokobuđetnih filmova dođe odmah na Netflix, film je spreman i gleda se veceras :goood:

Alph4Dawg 12.03.2018. 20:51

Dzaba cekao novi Star Wars. Zali Boze sto su ucinili od fransize. Osobno mi najvise nedostaje maskiranih zlikovaca, a i previse je tu drame u filmu generalno.
I dalje mi je Rogue One najbolji od zadnja tri.

coconut 13.03.2018. 06:14

Mislim da Spielberg i Lucas čupaju kosu kada vide što je nastalo od njihove franšize.

Mladenxy 13.03.2018. 07:06

Ovi novi Star Warsi šiju one koje radio Lucas uzduž i poprijeko. Nedavno pokušao ponovno gledati zadnja tri od Lucasa i to tragikomićno koliko je loše, pogotovo prva dva. CGI užasan, priča zbrda/zdola, loša gluma, akcija smješna na loša način itd.

Ova nova franšiza ako ništa drugo ima pristojnu glumu i dobar CGI.

nub 13.03.2018. 07:55

Dobro, star wars nikad nije bio ozbiljan, da ne kažem kvalitetan film. Vjerujem da je svojevremeno (70-80te) ostavljao veći utisak, ali u današnjem moru filmova dođe super za razbibrigu i malo pustit mozak na pašu, al niš više od tog :)

T}{OR 13.03.2018. 08:42

Citiraj:

Autor Mladenxy (Post 3173291)
Ovi novi Star Warsi šiju one koje radio Lucas uzduž i poprijeko. Nedavno pokušao ponovno gledati zadnja tri od Lucasa i to tragikomićno koliko je loše, pogotovo prva dva. CGI užasan, priča zbrda/zdola, loša gluma, akcija smješna na loša način itd.

Ne znam baš... Nisam još gledao osmu epizodu jer mi je sedma bila toliki odron, em likovi, em copy paste svega viđenog em loša gluma i nedostatak bilokakve logike u ičemu. Plus debilizmi tipa onaj glavni pilot (analogija sa filmom Bedazzled gdje Brandon Fraiser igra košarku - ostali košarkaši ili piloti u ovom slučaju su nebitni). Jednostavno nemam volje natjerati se pogledati osmu epizodu. Ali ono što sam vidio u sedmoj je rame uz rame Lucasu i prve tri.

Rogue One s druge strane, kompletna suprotnost. :chears:

Mommistake 13.03.2018. 08:50

Citiraj:

Mlađa ekipa će to govoriti, sigurno. Mi koji smo odrasli na Star Wars, to je bogohuljenje :D
Osobno, veću glupost nisam čuo.
Ustvari jesam. Prije par godina je jedan čovjek napisao da je Battleship s rijanom bolji od Independence Day-a iz 1996.
Isto sam čuo od ekipe da im je Hobbit bolji od LOTR-a...

T}{OR 13.03.2018. 09:09

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3173314)
Ustvari jesam. Prije par godina je jedan čovjek napisao da je Battleship s rijanom bolji od Independence Day-a iz 1996.

https://media.giphy.com/media/4WBuU8k2fwaSk/giphy.gif

Igorr 13.03.2018. 10:08

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3173314)
Mlađa ekipa će to govoriti, sigurno. Mi koji smo odrasli na Star Wars, to je bogohuljenje :D
Osobno, veću glupost nisam čuo.

Obožavam i SF i Fantasy, ali jednostavno tražim manje naive u filmu.

Meni je Star Wars totalna naiva, pogotovo stari nastavci...
Isto tako i LOTR i Hobbit, totalno naivno i dječje.

I da me se ne bi krivo razumjelo, pogledam svaki nastavak Star Warsa (novi imaju dosta bolju glumu i generalno su mi zabavniji, pogotovo Rogue One, njemu sam čak čini mi se dao i neku višlju ocjenu) i LOTRa. Generalno me zabave, ali nije to to :)

Mommistake 13.03.2018. 10:13

Zato ima more filmova, pa se nađe filmova za svakoga.

Igorr 13.03.2018. 10:16

Ma naravno, nisam išao u smjeru "vaši filmovi su glupi moji su super" nego upravo to - razlika u ukusima ;)

dada-as 13.03.2018. 10:26

The Annihilation
7/10 Bas slicno kao i na IMDBu

Mozda ce i to nekom biti glupo jer se neke stvari ako ne i mnoge krse sa zakonima fizike planete zemlje, tak da neznam, ipak pogledajte, isplati se barem zobg ove dvije glumice Natalie Portman i Jennifer Jason Leigh.

The Disaster Artist
http://www.imdb.com/title/tt3521126/

Cudna tematika filma, film o nekom drugom filmu kojeg ako pogledate na IMDB tzrolaju sa 10/10 ili 1/10, pa je negdje oko 3/10, ali mislim da je cista 1/10, lol Mada mi dodje da ga pogledam, govorim o The Room : http://www.imdb.com/title/tt0368226/

No ovaj po meni 7/10 film o tom filmu je remek djelo. Jako dobro napravljeno i odglumljeno i nasmijat ce vas ako volite onako ludi humor gdje nema humora, haha

geronimo_2 13.03.2018. 10:32

annihilation ce pogledati svakako. valjda se necu razocarat.
sta ti znaci "krse sa zakonima fizike planete zemlje". kolko sam ja shvatio radi se o nekakvoj anomaliji, nesto kao zona u stalkeru zar ne? pa onda i nemoraju bit praceni zakoni...il sam fulo fudbal...

T}{OR 13.03.2018. 10:38

Citiraj:

Autor dada-as (Post 3173358)
The Disaster Artist
http://www.imdb.com/title/tt3521126/

Cudna tematika filma, film o nekom drugom filmu kojeg ako pogledate na IMDB tzrolaju sa 10/10 ili 1/10, pa je negdje oko 3/10, ali mislim da je cista 1/10, lol Mada mi dodje da ga pogledam, govorim o The Room : http://www.imdb.com/title/tt0368226/

The Room je kult trash filmova, kao i Tommy Wiseau. To nije za svakoga, no tko voli dobar trash ovo spada u sam vrh ponude. Odmah iza Deadly Prey-a. :Machineg::DualWiel:

The Disaster Artist je nastao po knjizi o snimanju The Room-a jednog od glavnih likova. Nisam još uhvatio vremena pogledati, ali navodno ga je James Franco brutalno skinuo i samo sam čuo hvale za taj film.

No, sve pada u vodu ako se ne pogleda original - The Room. :D

Gabre 13.03.2018. 15:30

Citiraj:

Aj sad malo razmisli kakve su bile mogućnosti za CGI prije 15 godina i danas. A da ne spominjem prije 30 godina. Samo 3-4 godine naprave veliki pomak a kamoli više. Epizode 123 su i više nego solidno napravljene. 456 su remek djela za svoje doba izlaska.
Star warsi su oduvijek furali prave kostime, lutke, odnosno, da se izrazim "praktičnim" efektima. I zato su mi uvijek draži jer imaju određenu "realnost" u sceni.

Meni se kod ovih novih ne sviđa što su postali isti i ko neki drugi SF filmovi, nema više uopće tog stiha u priči i prezentaciji. Sve je bum bum Flash Flash brze izmjene scena, editing uzas... Nije mi to to...
Kadar ne traje pola sekunde a da ne dodje do promjene kuta.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Mommistake 13.03.2018. 15:33

Kad već pričamo o CGI. Koji k.. je s Yodom u ovom zadnjem filmu? Uzeli istu lutku iz 1977.?

Gabre 13.03.2018. 16:22

evo danas izlazi bluray izdanje, a na njemu i dokumentarac o snimanju pa se moze vidjeti kako su radili efekte

Blue Spirit 13.03.2018. 18:27

Citiraj:

Autor Alph4Dawg (Post 3173238)
Dzaba cekao novi Star Wars. Zali Boze sto su ucinili od fransize.

Citiraj:

Autor coconut (Post 3173290)
Mislim da Spielberg i Lucas čupaju kosu kada vide što je nastalo od njihove franšize.

Kolko god bili dobri ili loši, napravili su oni biznis od toga.

Dizni je sa nova 3 SW filma vec u plusu (isplatio je preko 4.06 billion $ koja je ulozio da otkupi prava ), + imat ce dobru zaradu od kolekcionarskih igracaka - action figures, legica i slicnih materijala pod njihovim logotipom.

Jedino je pitanje po cemu ce se pamtit novi sadasnji i budici uradci.

tizhu 13.03.2018. 18:34

Citiraj:

Autor Igorr (Post 3173352)
nisam išao u smjeru "vaši filmovi su glupi moji su super" nego upravo to - razlika u ukusima ;)

:chears:

partwish 13.03.2018. 20:25

The Room je film s glumom lošijom od krv nije voda! Ovo izjavljujem pod punom moralnom, materijalnom i kaznenom odgovornošću!

nub 13.03.2018. 20:29

I upravo to je najbolji dio!

Mirkopoter 13.03.2018. 20:44

Citiraj:

Autor partwish (Post 3173608)
The Room je film s glumom lošijom od krv nije voda! Ovo izjavljujem pod punom moralnom, materijalnom i kaznenom odgovornošću!

You're tearing me apart partwish!

Neo-ST 13.03.2018. 20:54

Citiraj:

Autor Blue Spirit (Post 3173575)

Jedino je pitanje po cemu ce se pamtit novi sadasnji i budici uradci.

Bolje pitanje, tko će ih pamtiti ?
:D

partwish 13.03.2018. 21:15

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 3173615)
You're tearing me apart partwish!

Hahahah, očito je dosta ljudi pogledalo. :D

Mladenxy 13.03.2018. 22:07

Citiraj:

Autor Gabre (Post 3173516)
Aj sad malo razmisli kakve su bile mogućnosti za CGI prije 15 godina i danas. A da ne spominjem prije 30 godina. Samo 3-4 godine naprave veliki pomak a kamoli više. Epizode 123 su i više nego solidno napravljene. 456 su remek djela za svoje doba izlaska.
Star warsi su oduvijek furali prave kostime, lutke, odnosno, da se izrazim "praktičnim" efektima. I zato su mi uvijek draži jer imaju određenu "realnost" u sceni.

Meni se kod ovih novih ne sviđa što su postali isti i ko neki drugi SF filmovi, nema više uopće tog stiha u priči i prezentaciji. Sve je bum bum Flash Flash brze izmjene scena, editing uzas... Nije mi to to...
Kadar ne traje pola sekunde a da ne dodje do promjene kuta.

Ne govorim o origanlnoj trilologiji u kojoj je Lucas režirao samo prvi dio koji je bio OK dječiji film, drugi dio je režirao Irvin Kershner i odveo serijal u malko ozbiljnije, crnije tonove te automatski podigao kvalitetu.

Pričam o Epizodi I, II, i III koje je režirao Lucas i napravio loše odglumljen i režiran čušpajz koji više ne mogu ni pogledati od srama :D

Ovi novi Disnyevi su sasvim OK u usporedbi sa Lucasovim sranjem u boji.

Kaj se tiče originalne trilologije glumci mora da su umirali od smjeha u pauzama od snimanja :D

https://www.youtube.com/watch?v=Tj-GZJhfBmI

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:40.