![]() |
Citiraj:
|
znaci opet novi crtic? rebels je naspram clone wars zesce gofno imo.
ma. |
Stiglo na Netflix :chears:
|
Kako brže pa tek igra u kinima?!
Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
Netflix :D
|
da se barem trend nastavi pa sve vise visokobuđetnih filmova dođe odmah na Netflix, film je spreman i gleda se veceras :goood:
|
Dzaba cekao novi Star Wars. Zali Boze sto su ucinili od fransize. Osobno mi najvise nedostaje maskiranih zlikovaca, a i previse je tu drame u filmu generalno.
I dalje mi je Rogue One najbolji od zadnja tri. |
Mislim da Spielberg i Lucas čupaju kosu kada vide što je nastalo od njihove franšize.
|
Ovi novi Star Warsi šiju one koje radio Lucas uzduž i poprijeko. Nedavno pokušao ponovno gledati zadnja tri od Lucasa i to tragikomićno koliko je loše, pogotovo prva dva. CGI užasan, priča zbrda/zdola, loša gluma, akcija smješna na loša način itd.
Ova nova franšiza ako ništa drugo ima pristojnu glumu i dobar CGI. |
Dobro, star wars nikad nije bio ozbiljan, da ne kažem kvalitetan film. Vjerujem da je svojevremeno (70-80te) ostavljao veći utisak, ali u današnjem moru filmova dođe super za razbibrigu i malo pustit mozak na pašu, al niš više od tog :)
|
Citiraj:
Rogue One s druge strane, kompletna suprotnost. :chears: |
Citiraj:
Osobno, veću glupost nisam čuo. Ustvari jesam. Prije par godina je jedan čovjek napisao da je Battleship s rijanom bolji od Independence Day-a iz 1996. Isto sam čuo od ekipe da im je Hobbit bolji od LOTR-a... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni je Star Wars totalna naiva, pogotovo stari nastavci... Isto tako i LOTR i Hobbit, totalno naivno i dječje. I da me se ne bi krivo razumjelo, pogledam svaki nastavak Star Warsa (novi imaju dosta bolju glumu i generalno su mi zabavniji, pogotovo Rogue One, njemu sam čak čini mi se dao i neku višlju ocjenu) i LOTRa. Generalno me zabave, ali nije to to :) |
Zato ima more filmova, pa se nađe filmova za svakoga.
|
Ma naravno, nisam išao u smjeru "vaši filmovi su glupi moji su super" nego upravo to - razlika u ukusima ;)
|
The Annihilation
7/10 Bas slicno kao i na IMDBu Mozda ce i to nekom biti glupo jer se neke stvari ako ne i mnoge krse sa zakonima fizike planete zemlje, tak da neznam, ipak pogledajte, isplati se barem zobg ove dvije glumice Natalie Portman i Jennifer Jason Leigh. The Disaster Artist http://www.imdb.com/title/tt3521126/ Cudna tematika filma, film o nekom drugom filmu kojeg ako pogledate na IMDB tzrolaju sa 10/10 ili 1/10, pa je negdje oko 3/10, ali mislim da je cista 1/10, lol Mada mi dodje da ga pogledam, govorim o The Room : http://www.imdb.com/title/tt0368226/ No ovaj po meni 7/10 film o tom filmu je remek djelo. Jako dobro napravljeno i odglumljeno i nasmijat ce vas ako volite onako ludi humor gdje nema humora, haha |
annihilation ce pogledati svakako. valjda se necu razocarat.
sta ti znaci "krse sa zakonima fizike planete zemlje". kolko sam ja shvatio radi se o nekakvoj anomaliji, nesto kao zona u stalkeru zar ne? pa onda i nemoraju bit praceni zakoni...il sam fulo fudbal... |
Citiraj:
The Disaster Artist je nastao po knjizi o snimanju The Room-a jednog od glavnih likova. Nisam još uhvatio vremena pogledati, ali navodno ga je James Franco brutalno skinuo i samo sam čuo hvale za taj film. No, sve pada u vodu ako se ne pogleda original - The Room. :D |
Citiraj:
Star warsi su oduvijek furali prave kostime, lutke, odnosno, da se izrazim "praktičnim" efektima. I zato su mi uvijek draži jer imaju određenu "realnost" u sceni. Meni se kod ovih novih ne sviđa što su postali isti i ko neki drugi SF filmovi, nema više uopće tog stiha u priči i prezentaciji. Sve je bum bum Flash Flash brze izmjene scena, editing uzas... Nije mi to to... Kadar ne traje pola sekunde a da ne dodje do promjene kuta. Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
Kad već pričamo o CGI. Koji k.. je s Yodom u ovom zadnjem filmu? Uzeli istu lutku iz 1977.?
|
evo danas izlazi bluray izdanje, a na njemu i dokumentarac o snimanju pa se moze vidjeti kako su radili efekte
|
Citiraj:
Citiraj:
Dizni je sa nova 3 SW filma vec u plusu (isplatio je preko 4.06 billion $ koja je ulozio da otkupi prava ), + imat ce dobru zaradu od kolekcionarskih igracaka - action figures, legica i slicnih materijala pod njihovim logotipom. Jedino je pitanje po cemu ce se pamtit novi sadasnji i budici uradci. |
Citiraj:
|
The Room je film s glumom lošijom od krv nije voda! Ovo izjavljujem pod punom moralnom, materijalnom i kaznenom odgovornošću!
|
I upravo to je najbolji dio!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pričam o Epizodi I, II, i III koje je režirao Lucas i napravio loše odglumljen i režiran čušpajz koji više ne mogu ni pogledati od srama :D Ovi novi Disnyevi su sasvim OK u usporedbi sa Lucasovim sranjem u boji. Kaj se tiče originalne trilologije glumci mora da su umirali od smjeha u pauzama od snimanja :D https://www.youtube.com/watch?v=Tj-GZJhfBmI |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:40. |