PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

Cuky 04.03.2018. 00:36

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3169123)
Pogledao Wonder - jako dobar. Jedan u nizu dobrih filmova s tom tematikom, malo podsjeća na Gifted, meni se baš svidio. Priča nije preteška, nisu išli u tom smjeru, a malome skidam kapu. Primjetio sam ga već u Room-u, bude nešto s njega.

Hvala ti za ovo! Preporuka za Wonder. Filmcina!

Pogledao sam ga bez da sam ista procitao o filmu (osim zanra u koji spada) i zbilja me odusevio, u dva momenta i rasplakao. Konacno film kojem ne vidim manu (moje osobno misljenje).

Malo o glumcima... Owen Wilson, konacno jedna dobro odigrana uloga. Julia Roberts, ne mogu je smisliti, ali ovdje je odigrala odlicno. I Mandy Patinkin, koji je uvijek glumio neke debile, konacno odigrao odlicno.

Jebat ga, iz svega napisanog se vidi da sam odusevljen filmom :D

Mommistake 04.03.2018. 09:47

The Shape of Water - onako WTF sam gledao? Ne znam što bi trebalo biti to, meni osobno dosadno i čudno. Zaboraviti što prije. Ali tipičan film za Del Torro-a. Već na pol filma sam htio ići spavati. Nisam publika za taj film očito.

Ne znam za ocjenu (donja polovica), ali definitivno nije za mene.

adaksinjo 04.03.2018. 10:23

Citiraj:

Autor partwish (Post 3169607)
Kamo sreće da je to najgluplja stvar u filmu. :D

nije problem kolko brzo se ta kupaonica napunila vodom, nego cinjenica kolko dobro ona stara drvena vrata dihtaju i drze tu silnu vodu :D

pogi 04.03.2018. 22:20

Citiraj:

Autor tizhu (Post 3169917)
napokon izvukao get out koji stoji na hardu identično kao i praj postova prije mog stoga nema linka.
7/10
dao bi više, ali neke stvari nisu uvjerljive čak i ako izuzmem SF dio.

I ja pogledah Get Out

Sumnjam da će dobiti oskara večeras, ali dobar film, Slažem se saIMDB ocjenom 7.7/10

adaksinjo 04.03.2018. 22:22

ne znam zašto, ali dao sam se nagovoriti na Lady Bird. ne ponovilo se :D

Brko 04.03.2018. 22:28

Najbolji film: Šejp of Voter (izvanredna propaganda)
Najbolji glumac: Gary Oldman (retroaktivno za sve prije vrhunske uloge kaj je imao i nakon kaj se ispričao za "antisemitske" izjave pa ga holivudski šupci i zlostavljači nemaju više na piku)
Najbolja glumica: Meryl Streep (isto zbog zasluga iz prošlosti a i film je dobra propaganda, iako ga zaslužuje Frances za Tri plakata).

Dalje ne znam, ali ovo je moja prognoza za 3 najjače kategorije.

Sent from Mobara

Gabre 05.03.2018. 03:31

Točno sam znao da će Sam Rockwell dobit Oscara... Odličan je bio.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Brko 05.03.2018. 07:01

Oho, pogodio 2 od 3, a i dobro da je dobila Frances a ne Meryl :D
Konačno Gary, konačno. Fala kurcu. Trebo si ih 10 imati ali teško se boriti protiv te učmale klike.

Sent from Mobara

Pupo 05.03.2018. 07:47

Šejp of vater??? Za što pobogu?

Mommistake 05.03.2018. 08:54

Nisam iznenađen ničim, nekako sam tako i ja prognozirao, ali reakcija je ista. The Shape of Water sam znao da će dobiti, baš zbog propagande i moje rekacije WTF nakon filma. Većinom dobije takav kada je u konkurenciji s ostalim donekle normalnim filmovima.

tizhu 05.03.2018. 09:33

nitko ne spominje kobe-a? čovjek ne može prestati pisati. inače si je jako dobar sa rockwellom koji ga je naučio psovati na hrvatskom. iako mislim da su divac i kukoč imali prste u tome. mislim da je negdje bila ta priča baš sa njima dvojicom... hmmm?

neki zaključak oskara? definitivno bolji filmovi od prošle godine i solidna podjela kipića. moglo je i bolje, ali na što sve smo navikli ovo je vodica.

mamutarka 05.03.2018. 10:14

churchill dobar film? nisam pogledo još

Mommistake 05.03.2018. 10:27

Ja budem danas pogledao pa javim.

Ali ne sumnjam da je Oldman odradio to vrhunski, čestitke svakako.

mamutarka 05.03.2018. 22:52

pogledo Game Night

poprilično me iznenadio, pozitivno, očekivo sam smeće međutim bilo je smijeha dosta, neloše neloše

Facelessone 06.03.2018. 23:06

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 3170258)
churchill dobar film? nisam pogledo još

Odličan. Meni u svakom slučaju bolji od The Shape of Water

mamutarka 06.03.2018. 23:33

Citiraj:

Autor Facelessone (Post 3170925)
Odličan. Meni u svakom slučaju bolji od The Shape of Water

baš churchill? ili darkest hour? u oba je churchill :D

Facelessone 06.03.2018. 23:40

Zeznuo sam :D, na The Darkest Hour sam mislio. Ovak po traileru mi se The Darkest hour čini puno uvjerljiviji.

Mommistake 07.03.2018. 08:32

Novi Jumanji, meni osobno bezveze. Tj. očekivao sam komediju, ništa me nije nasmijalo. Kevin Hart mi je već naporan s svojim deračenjem, Rock iskače iz paštete zadnje 2 godine, Jack Black najantipatičniji glumac ikad... Priča nikakva. OK za izgubiti 2h prije spavanja, zaboraviti i više nikad ne gledati.

tizhu 07.03.2018. 09:23

jel se vama čini kad gledate film da su churchilla postavili na to mjesto kao nekakvog bezveznjakovića odnosno kao nekoga koga će lako okriviti za sve ako stvari pođu napočke s obzirom kakva je situacija bila. tim više na njegovu povijest katastrofalnih poteza?
ili su to nespretno objasnili u filmu?
znam da je rečeno odmah na početku da je on jedini koji odgovara opoziciji i vladajućima, ali to mi je nategnuto.

Trbonja 08.03.2018. 18:27

Jedan za Dan žena.
Sufražetkinje (2015)

tizhu 09.03.2018. 10:17

Ja, Tonya (2017)
I, Tonya (original title)
R | 2h | Biography, Comedy, Drama | 18 January 2018 (Croatia)

ne znam činjenice, ali nakon filma sam bio u kurcu. i cijeli drugi dan.
7/10
film je za čistu osmicu, ali ima jedan dio filma u kojem su pola sata posvetili debilima (eufemizam) koji su kao nešto radili (da ne spojlam).

Mommistake 11.03.2018. 00:24

Star Wars: The Last Jedi - osobno najbolji od ova nova 3, prvi da me malo podsjetio na stare filmove. Uz par besmislica i nelogičnosti, ima nešto. Meni dobar.

coconut 11.03.2018. 18:44

I ja sam ga pogledao. I nije mi nešto. Slažem se da je najbolji od ova 3, ali imam osjećaj da ih rade tako nezavršene da mogu štancati razne nastavke u trilogijama. Prognoza je da će jedan od njih izaći i kad budem išao u penziju.

Mirkopoter 11.03.2018. 19:42

Također me nije baš oduševio novi SW. Nisam nekakav fan, ali volim pogledat i sama radnja i priča u ovom dijelu su mi ostavili "meh" osjećaj, a i dosta nelogičnih stvari koji dosta ljudi spominje.

Guls 11.03.2018. 21:40

Comic sans.
Hrvatski film koji trenutno igra u kinima.
Svaka preporuka i s gustom sam ga pogledao od pocetka do kraja. Muzika vrhunska, glumci fantasticni, prica odlicno sjebana :)

tizhu 12.03.2018. 00:05

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3172674)
Star Wars: The Last Jedi - osobno najbolji od ova nova 3, prvi da me malo podsjetio na stare filmove. Uz par besmislica i nelogičnosti, ima nešto. Meni dobar.

ocjena 4/10
meni najgori od svih ikada.
kao da su hrpu skečeva nanizali u jedan film. baš sam bio razočaran.

Blue Spirit 12.03.2018. 03:55

Dizni je otkupio prava i vec isplatio ulozenih 4.06 billion $ s nova 3 Star Wars filma.

Dizniju je SW zlatna guska.

Pitanje je koliko svježine mogu napravit s novim buducim uratcima.

Što filmovima, što animiranim serijama koje planiraju za 2019 -tu.

Vec sad se vidi da su bez ideja.

...i naj ukusnije jelo dojadi ako se jede svaki dan

Citiraj:

Four out of nine films so far have seen the heroes go up against a planet-sized space gun

https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/rogue-one-can-star-wars-stop-using-death-star-956230

Gabre 12.03.2018. 04:05

Pa ide i TV serija... a od toga će napraviti sapunicu idućih 10 godina..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Morpheous 12.03.2018. 11:30

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3170993)
Novi Jumanji, meni osobno bezveze. Tj. očekivao sam komediju, ništa me nije nasmijalo. Kevin Hart mi je već naporan s svojim deračenjem, Rock iskače iz paštete zadnje 2 godine, Jack Black najantipatičniji glumac ikad... Priča nikakva. OK za izgubiti 2h prije spavanja, zaboraviti i više nikad ne gledati.

Meni je bio ok za jednom pogledati i zaboraviti, ali uz debelu napomenu da je ovo film koji je fora za pogledati sa svojom boljom polovicom kada se drastično razlikujete u ukusu i ne znate što biste gledali taj dan. Nasmijao sam se na par fora, ništa posebno, ali velim....ako se ne možete dogovoriti što gledati, ovo je ok kompromis za jedno vikend popodne. U usporedbi s originalnim filmom iz 1995. godine (koji se drastično razlikuje) ovaj bih radije pogledao.

p.s. - fascinantno mi je kako se Rock s godinama ne smanjuje, već u svakom filmu izgleda kao jedno te isti model ljudskog tenka :-)

Mommistake 12.03.2018. 11:31

Moja se digla nakon filma i rekla da veće sranje nije gledala :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:08.