![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
jel misle oni više izmislit time machine ili nas jebu samo sa filmovima? moram si poslati poruku u prošlost dok sam klinac da ima više tih ernesta :roller: |
Maze (2017). Po istinitom događaju o najvećem bijegu iz zatvora još od 2. svjetskog rata.
|
Sve preporuke za The Foreigner pogotvo ko je ljubitelj Jackie Chan.
|
http://www.independent.co.uk/arts-en...ource=Facebook
Pa sad ti reci ko je tu glup jer voli glupe filmove. :D |
Citiraj:
Upravo odgledao, svakako preporuka. Težak film na kraju. Malo sporija radnja, ali kraj... |
Citiraj:
|
ako trebaju maramice, ne mogu to gledat
|
Ne trebaju, ali kraj je tužan/wow efekt ostavlja.
|
Meni nije bilo u nijednom trenutku wow, vjerujem sa si se sam krivo izrazio. Kraj je bas tuzan i tezak.
|
Shape of water
kome je panov labirint bio odličan bit će mu i ovaj. meni bez problema 8/10 prvi dio filma čak 9/10 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima još koji detalj oko kraja filma?
|
Pa ako je to spoiler onda ne znam što nije... Što sam ja tebi sada spoilao?
Curica i drvo ti govore šta? Ako da, onda ne trebaš ni gledati film, već sve znaš. A to da je tužan kraj, buhu... |
Ako je došo do drveta onda je preživio, spoilao si mu preživljavanje :D
|
Citiraj:
Meni je dovoljan spoiler tuzan kraj. |
Citiraj:
|
Nemam pojma iskreno niti o cemu je rijec u filmu, ali sam ga htio pogledati pa zato reagiram :) Ako mi npr frend koji zna moj ukus kaze samo "pogledaj", ja gledam bez pitanja. Trailere ne gledam nikad. Ne citam synopsise na imdbu, pokusavam se ne informirarti o filmu jer zelim sam raditi analize i slagati slike. Ne znam, volim uci u film s praznom glavom, a to je cesto problem.
Medije ne pratim od 1.1.2014., a ono sto pratim biram sto cu kliknuti :D |
Citiraj:
I daj ne spoilajte filmove, ako je po istinitom događaju onda ne želim znati prije filma!! |
Citiraj:
edit:evo i Gabre se slaže :D |
Citiraj:
Kao što rekoh, smatram da to nije nikakav spoiler, ako sam nekome spoilao, sorry, inače i ja mrzim kada to netko radi, nije mi to bila namjera. Citiraj:
|
Pogledao sam film i mogu ti reći da bi mi bio puno bolji da nisam vidio tvoj avatar na telki dok sam gledao. ;)
|
Onda si gledao novi Star Trek :D
Šalu na stranu, sorry ako sam kome dao do znanja ili ga odveo na krivi put :D |
The hitman's bodyguard. Konacno dobra akcijska komedija :)
Preporuka The Hitman's Bodyguard https://www.imdb.com/title/tt1959563/ |
Oh Kriste, nemojte gledati Suburbicon.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from Mobara |
Ja sam prekinuo na pola gledati i upitao se da li to mene netko jebe... Koma film.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:27. |