![]() |
Citiraj:
Ima i u tome nekaj...al kod ovakvih i Dalaj Lama izgubio strpljenje. Kao sto je vec vise puta objasnjeno i kroz kolko vidim godine primjeceno ovo je ono gdje pase da se nebres sa rogatim bosti. Ali da svaki put neki takav svima pokvari temu - to bas i nije OK. |
Nije u redu, naravno da nije.
|
Eto vidi se kak fino windows 11 otvara foldere, klik/ klik i opla. Fluidnost, dokumentirano.
|
Citiraj:
Ti volis bas bosti,a? https://streamable.com/ssi0em P.S. - ovo su djecje igre koje sam u zescoj mjeri (sa par virtualki i cpu benchem+blenderom) radio na starim i3 5th gen sa 8GB meme. Ne na Windowsu :) Kvaka je da ovu istu bedastocu mogu na starom T540p izvesti. 11-ca se ne njemu ne ponasa najbolje (stara krntija, sta ces). Dakle ajmo se uozbiljiti. Jedno je pravit se bedast da bi raspizdio pola foruma a drugo je biti. |
Jednostavno W11 više nisu fluidni kao prije. Mislim da je i MS sam pomiješao lončiće pa par tehnologija uvrstio. Nije to više kao prije.
A da budu još žešće sranje budu jer kad nakrcaju svakakve gluposti kaj oni misle da je super onda bude još više "elektroničkog otpada" po MS-u za nas koji koristimo Linux. Čak ni W11 se više brže ne otvara kao prije. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:45. |