![]() |
pa to ti je kad imaš par dana, kameru od 100baksa i 10deka polija da snimiš film sa genijalnom idejom vs. današnji 4dx imax 8k hdr bezidejne nakupine gigabajta.
|
https://youtu.be/C6SZa5U8sIg
fan made film od 15000€ o Voldermortu i kako je on od Tom Riddlea postao Voldermort. ne ocekujte previse, talijanska produkcija je, sinkronizacija na engleski ocekivano za talijane, efekti su cak i nelosi s obzirom na budjet i ekipu koja je fima snimila. fanovi HP-a budu uzivali. |
Citiraj:
Ako vec nisi, nemoj, nek ti 1. ostane u dobrom sjecanju....odron... |
e pa hvala i na tom savjetu jer ovo što sam čitao od iskustva ljudi koji orginal (kao i ja) smatraju jednim od ponajboljih filmova, vele svi da je apsolutni waste of time.
|
|
Od danas na Netflixu :)
|
gledao jučer ustav republike hrvacke, vrlo, vrlo zadovoljan viđenim i svakako ga pogledajte ako niste.
|
Citiraj:
|
@xlr - dodao bi još ranijem popisu francuski Jeune & jolie. Nije triler, no dobar je film. Ako si u điru erotike još :D
Citiraj:
|
Duly noted!
(mislim da mi je ovaj tvoj kvotani post promaknuo, hmm) |
Citiraj:
|
Zamolio bih nekoga ako može pronaći u svojoj videoteci mini seriju i film i poslati mi link:
Das Boot http://www.imdb.com/title/tt0081834/?ref_=ttrel_rel_tt http://www.imdb.com/title/tt0082096/?ref_=nv_sr_1 Pozatvarale mi se sve meni znane bolje videoteke :( |
e da si se javio koji dan prije mogao bi ti ga predati u wmc formatu fino sa hr titlovima, snimljen sa hrt-a nedavno.
|
e da sam znao, popili bi onda i pivu, poslao mi kolega mamutarka tako da se već skida :D
btw za one koji još nisu gledali, Das Boot "The Original Uncut Version" (293 minutes) miniseriju tražite. |
Taman sam pošao pisati da zamoliš nekoga sa seedbox-om tko je na B*N ili H*B da ti to fino upakuje u 1080p Bluray, ali dobro. :D
Nije da imam pravo pisanja, nisam nikad pogledao Das Boot, bilo film ili mini seriju. Najbliže što sam došao je The Hunt for Red October (1990), Connery zmaj. :goood: Nedavno opet gledao Whiplash (2014), onako iz želje, a ostao je u kolekciji kao stalna postava, filmčina! :beer: |
Red October je meni jedan od mojih top 10 filmova IKADA. Gledao sam ga valjda 50x i nikada mi nije dosadio. Stvarno filmčina.
Kasnije oni isprdci Grimizna Plima i K19 Widowmaker su samo blijede kopije tog filma :) Sent from Mobara |
potpis na oktobar. film zivota. prvi put ga gledao u predskolskoj dobi kada je poceo u kinu igrati. mislim da je bio teatro fenice ili kvarner, nisam siguran... nema vise takvih filmova.
|
Film je odličan, no knjiga je još bolja.
|
Citiraj:
Sent from Mobara |
potpis i na knjige bome. procito sve iz rayan-versea.
|
Citiraj:
|
Znam, čitao sam ju 2x i oba puta mislim da sam imao 1 pauzu :D
Sent from Mobara |
Pazi, kako je dobar Connery u tom filmu, prava ona očinska figura ne želiš ga razočarati, ma nema dalje, kraj svijeta. :beer:
Mislim da je preporuka iz ove teme, u svakom slučaju tko je propustio, treba nadoknaditi, odlična dva filma: Perfect Strangers (2016) The Invisible Guest (2016) Smije li se (više) pisati mišljenje o Dunkirku u ovoj temi? Evo kratko - zaspao sam, jednom ili dva puta nisam više siguran. :D:D |
Pogleda u kinu sad ovaj Den of Thieves - dobra akcija/krim skroz.
|
A taman sam si mislio da jebes film u kojem glumi 50 lipa.....:D :D...Znaci nelos je...ajde dobro ide na listu :)
|
Ma pola dolara je jedva vidljiv u filmu, ima možda 2 rečenice :D
|
neka i ostane na tome :D
|
Napokon pogledao Thor:Ragnarok. Nevezano za fabulu, humor mi je bio super, pogotovo Korg, i dijalozi između Thora i Hulka/Bannera.
|
Ja juče pogledo thora ragnaroka.
Da, taj korg je najjači u filmu, al ostalo mi je njah. Film je ispod pprosjeka, a soundtrack totalno ne paše. Meni se čini da su htjeli postić neki humor ko u gardijansima i totalno mi nije sjeo. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:13. |