![]() |
I ja sam veliki fan SW, godinama sam se nadao novim SW filmovima i stalno gledao stare + trailere za the old repulic koji su IMO vrhunski.
I onda kad su došli... bože sačuvaj. Epizode 1-2-3 su remek djelo naspram ovoga. Zanimljivo mi je da nitko nije probao napraviti bolji cut 1-2-3 epizoda, izbaciti govnara jar-jara i sve ljubavne preserancije padme-anakin i filmovi bi bili puno bolji. Ep 7 pogledao - meh, rouge one pogledao i to s niskim očekivanjima nakon ep7 i još veći meh, dalje ne namjeravam niti gledati. Ovo je moj pogled na trenutno stanje SW, svi koji i dalje uživaju u novim filmovima drago mi je zbog vas, i ja bih da mogu provariti to :). Ostali kojima se ne sviđaju, razumijem vas :( |
Znači eto, pogledo Chappie-a i film me iznenadio i oduševio. Super je iako mi je gluma poznatih glumaca loša, mislim na ripley i wolverina :D.
Film ima par nelogičnosti, ali zaista SF koji mi je promakao, a vrijedan je spomena. Moja preporuka. |
Pogledah jučer Jigsaw... njah, bolje da više ne rade nastavke. No, moram pohvaliti jednu stvar a ta je da kao i u Dunkirku nema ljubavnih scena. Odmah ocjena više in my book :D
Btw jeste skužili kako u Dunkirku nema i crnaca i azijata? Ne znam kako je to prošlo u Hollywood-u :D Žena ima mislim na onom razaraču kad dijele kruh i pekmez ^^ |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pito bi jel to zbog gole čočkepi ali pobogu postojao je START i poster sa golotinjom svaki tjedan. :kafa: |
Sjecam se tamo 2009. je izasao Avatar. Hit i vjeverica! Svi su voljeli taj film, pricali o njemu. Ja ga nisam gledao godinu, dvije, tri, film je izgledao preglupo na traileru i nije mi se dalo ici u videoteku. I jos neka cheezy tematika. Neki dan se sjetio tog filma i eto, pogledao ga. Dosadno i bezveze. Definitivno bi bio sretniji da sam tih 2 sata proveo onesvjesten na kaucu s pjenom u ustima.
Isto tako sam se zajebo i gledao Notebook. Nisam ni jebo tu vecer :( Ali Brokeback Mountain jos uvijek cvrsto stoji na listi. Zato Dunkirk stavljam na istu listu. Em svi pune jaja s tim em zvuci nezabavno em bi se samo nazivcirao da ciljano bacim vrijeme i razocaram se vidjenim :D Imate li vi popis filmova koje iz nekih vasih razloga nemate volje gledati? |
Citiraj:
Danas bi vjerojatno bilo zabranjeno, ali tad je prolazilo. Sent from Mobara |
direktorček z Karlovca znači,5 dinara litra,našikani u kino :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Cijena ne znam, sitniš. Nije ni to najgore. Kad gledaš Ghostbusterse II, a so te tebe ekipa: tata, mama i sin sa obronaka južno od grada, iz novinskog papira razmataju pečenog piceka i kreću gablat tijekom filma... jer čips se je za gracke pozere. Naravno, nisi smio ništa jer je sva uža rodbina od dotičnih bila u miliciji i na funkcionerskim mjestima u gradu. Sent from Mobara |
Citiraj:
Pitajte zagorca, najte se sramotiti :D Tekući rezultat je u sjevernijim krajevima poznat kao TDI |
Drajsan... znam znam da je isto sve to, ali je naziv korišteni bio Tudum :)
E sad smo malo OT, ali bolje i to nego pljuvačina po neistomišljenicima :) Sent from Mobara |
Citiraj:
https://io9.gizmodo.com/5460954/the-...of-ripping-off i jos bolje, totalni rip off scenarija http://www.slashfilm.com/lol-james-c...eys-pochontas/ A za Star Wars, meni je to teski buckuris nepovezane radnje i nelogicnosti ili imas neke doslovno extra dosadne scene, i onda sljedeca ono ekstremna akcija, napucavanja, eksplozije, veze s vezom. Fast i furious u svemiru. Nema nekog vrhunca u filmu, nema neke upecatljive scene... a ja volim StarWars. I iskreno, cak su mi i epizode 1,2,3 definitivno bolje nego ovaj srot sto sada izbacuju |
Što se novog SW-a tiče, ja se slažem s ovim.
|
Citiraj:
Film je i više nego dobar. Ko voli akciju uz malu dozu romantike - preporuka. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
od koga je lucas pokrao tamo 70-ih?
|
Ostavil sam ti link - japanski The Hidden Fortress iz 1958. za početak. Ostalog materijala imaš više nego za Avatar.
|
Citiraj:
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Hidden_Fortress "George Lucas has acknowledged the heavy influence of The Hidden Fortress on Star Wars,[7] particularly in the technique of telling the story from the perspective of the film's lowliest characters, C-3PO and R2-D2.[8][9] Lucas's original plot outline for Star Wars also had a strong resemblance to the plot of The Hidden Fortress,[10] which would be reused for The Phantom Menace." Cijela ta priča je o samurajima u svemiru :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:D:D Criminal world problems |
Jigsaw - But...why?!
|
http://www.imdb.com/title/tt5716464/ volim ovakve filmove, volim i Garfielda
još kad dodaš da je film napravio sudionik ove istinite priče, nemre bit loše preporuka (ponesite maramice :D ) |
Stigao nastavak The Man from Eartha. Ovaj nosi naziv The Man from Earth: Holocene
Jel netko pogledao? Nisam ni znao da je došao nastavak |
Svašta.. Fala
|
joj kako vidim razočarenje već unaprijed, ali mora se pogledati.
|
javiš ovdje naravno :D
|
Haha jucer u ovo doba je rating bio 8,1 sada je 6,8. Jao :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:21. |