![]() |
Prebačen je na origigi :)
|
Do jaja, sad nema zive duse :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam debil :( I njub. :( A kikaju me sa servera zbog scorea jer misle da sam chiter :D A što se tvog servera tiče, ak nije orginal uopće ga ne gledam. :kafa: |
Citiraj:
|
Citiraj:
To te jedino mozda kikaju na Bihnetu,gdje igra balavurdija na kubik,ne cak niti na kvadrat nego na kubik... A te svoje fore sa kikanjem zbog uber super scora,mozes pricati frendovima kojima je Tetris jos uvijek super igra :) @žile1942 Public server..bez GL.a i martydoma..pa ako oces slobodno dodji ;) 87.238.170.62:30040 |
Citiraj:
I nisi ti ni debil ni noob ali čitrečina jesi:lol2::lol2::lol2::lol2: |
upravo sam bio igrao nakom serveru,i kad odjednom me konzola upozorava da nesmijem radit bunnyhop...ja gledam,nemogu vjerovat,al reko ajd dobro..nakon 2min ,opet upozorenje da nesmijem koristit GL...wtf?!?! i na kraju vele da i martydom...i sad ja namjero izađem i mislim :s čim da ih ubijam?sa lukom i strijelom?!? gluposti
|
apacer, bio sam ti na serveru, i server je smeće.
zašto? možda ekipa ne igra sa GL.ovima, ali zato brate, svi su KEMPERI, izludio sam!! odmah sam ga obrisao iz favoritesa. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja jesam njub, i ja hocu igrat s GL-om :D i bas me briga sta ce mi skill ostat na nuli dovjeka :D
kad igram na publicu, onda se IGRAM, jos najbolje da se moram zivcirat radi zafrkancije :) |
pa onda to tak reci :D
|
Citiraj:
Al moraš priznat da je veci uzitak sa pol metra satrat ga sa sacmom:D To mi totalno glupo zabranjivati oružja koja su u igri, da ih netko nije htio nebi ih ni stavio:) |
Citiraj:
A to sto kampaju..pa brate mili krece se citavo vrijeme pa te nece neki kamper dernuti..eh svasta.. @MisterM "Ma Buljo to oni ne znaju koristiti GL pa su ljubomorni :kafa:" eh..na ovo se mogu samo slatko nasmijati..jer dok sam igrao sa GL.om,na pocetku skoro svake mape sam skinuo poprilican broj raje sa GL.om! |
Citiraj:
|
meni još najjači, odnosno najgluplji mod koji sam sreo na nekom serveru : NEMA TRČANJA, niti hodanja normalnog, nogo moraš u crouchu igrat, jedino kad si pod vatrom ožeš malo potrčat... :D:D ja se svadio sa adminom u igri, i izišao van, koja glupost bokte...
|
Citiraj:
|
maloprije sam igrao na jednom serveru sa custom mapama, i nekim modom, nije loše zapravo.. OGROMNE mape, baš je zakon! napokon snajp ima smisla.
|
Citiraj:
Ak si toliki skeptik, reci dal imaš orginal pa idemo igrat negdje zajedno. :) |
Eo za nekih 10.ak dana bi trebao dobiti orginal..pa cemo onda igrati,kako god oces..ocekujem da me na svakoj mapi/tipu igre pobijedis sa barem 50% razlike,u redu?
|
Ako je gay ok onda je i GL okey:D:D.Ja se sa apacerom slažem nema mi ništa gore nego kad rođak s 55lvl me čeka i skine s gl s 4 m i onda je to neki skill.Ali ***iga oružje je u u igri pa se mi možemo ljutit koliko hoćemo ali ekipa ga ima pravo koristit al zato ima servera di su zabranjeni pa onda tamo pališ ako ti se ne sviđa:chears:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:chears: |
Evo da se ne trudis IP adresa ti je poslana na PM.
|
Jel mi neko moze rec kako slozit server (treba mi nesto sta je 0-24)
nesto kvalitetno gore bi drzo vecinom HC S&D, i koristio bi ga za vjezbu s teamom i warove par stotina kuna godisnje.. imam klan i dogovoreno je vec da cemo podjeliti trosak, samo neznam gdje da trazim server hvala :I btw ko oce na xfire me moze dodat da zaigramo koj war ili sam tak radi servera i igre LUKAvac2 |
nitrado, teamplay.de to je onako iz glave, ima njih jos jako puno koji daju hosting servera, sad ce se vec javit neko :)
|
od mid range servera definitivno lowpings,nitrado,teamplay,verygames
od high range servera tu su gamehosting i serverhuur (koji ti je vjerojatno nezanimljiv posto imaju samo u .nl servere) Uzmi nesto midrange,za pocetak je stvarno najbolje,jeftini a nisu tako losi,cisti prosjek. Ova dva su dosta skuplja,ali su i brutalno dobra. To je što se tiče iznajmljivanja postoječih servera po njemačkoj i nizozemskoj Ako mislis sam doma dizati server,treba ti jako dobra veza,i prosjecan hardver (ako mislis ga 24/7 drzati) ako ga mislis dizati po potrebi,dovoljno je i tvoje računalo na kojem se igraš (ako je dovoljno snazno).Računaj na to da ako doma dignes,moras imati dobru vezu,i ako imas jako dobru vezu,samo ce ekipa iz hrvatske i okolice moc normalno igrati,dok ce stranci imati katastrofalne pingove te ce vjerojatno odbijati igrati. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:28. |