![]() |
Citiraj:
Brokerski račun je bez hrvatskih grafema, revolut račun kako piše na osobnoj. Odmah me upozorio da se ne podudara. Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Kaže ZABA ako su predlošci bili spremljeni po nazivu primatelja, neće biti vraćeni.
Izvrsno. |
danas im ni izvodi ne rade, 14.10. je ok izvod, a jučerašnji ne postoji, zvao zabu - biće
bog te koje hoštaplerstvo već 10 dana |
Citiraj:
169 15.10.2025. CAMT.053.08 TXT al nema ga u PDFU |
da, nema pdf, izvod postoji
zvali smo, ''rješavaju'', INO predlošci isto razjebani skroz, ma kaos |
Citiraj:
|
Koliko iznosi mjesečna naknada za Zabu, tekući račun + net bankarstvo?
Sad mi naplaćuju nekih 6 eura što mi je puno, imaju li kakav jeftiniji paket? |
ja 5.90 :D
|
Ja sam početkom godine otišao i ugasio taj za 5,90 i otvorio osnovni račun koji je free. Samo treba otići. Račun, kartica + mZaba
|
Kredit mi je na tom tekućem računu, pretpostavljam da onda ne mogu ništa?
|
Zašto ne bi mogao?
|
Citiraj:
Ja se to nikako natjerat napravit, al me brine sta uz HPB supersmart koristim i internet bankarstvo za egradjane. Mislim, imam i eosobnu ali volim imat i token. HPB mi ne daje token za dzabe, koje su ideje za sto jeftiniju semu? :chears: |
Citiraj:
a imaš i certiliju za egrađani |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
To su im klasične APP šeme, imaš pravo na osnovni račun i imaš e-zabu ILI m-zabu na izbor, za dž.
https://www.zaba.hr/home/osnovni-racun |
Erste banka je najavila u uvjetima besplatan račun od 1.1.26., ali isključivo uz Net banking, ne mobile banking. Mobile je samo token.
|
Citiraj:
Režije preko aircasha. Jedva čekam izvod godišnji za naknade da piše 0.0€. |
Danas dobio obavijest da mi PBZ smanjuje minus sa 7500 eura na 1600...
A obzirom da ga ne koristim uopće briga me ali ne budi lijen nazovem ja njih da vidim u čemu je problem. Kaže trošite više nego što zarađujete i imate puno transfera na revolut🤣🤣 A meni se zaredalo par mj po par tisuća eura na revolutu potrošenih, i stvarno više nego je plaća ali mutavo što nisu ni pitali odakle novac i na šta je potrošen nego odlučili srezati lol. Čisto da se pazite , od sada sve prebacujem na revolut čim sjedne plaća a fondove i štednju sam iz revolta danas ugasio🤣 Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Njihovo viđenje je da možda kockam 🤣
Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
Ako si kockar, onda ti dobro ide :) Trebali bi te barem nagraditi
|
Da bar haha
Ma u životu nisam uplatio nikakve kladionice ni srecke🤣 crypto, kupovine za opremanje kućne teretane i ode sve u k🤣 a koristim revolut zbog sigurnosti jbg 🤣 Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
Haha ma i da jesu imam sve opravdano 🤣 češljali su me prije 6 mj 🤣🤣🤣
Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
Jutros imam problem sa ZabaPS certifikatom, USB stick radi normalno kao i inace ali browser javlja certificat error (probao sam i cisti edge koji inac ekoristim za zabaPS bankarstvo i chrome te reboot mashine ali nece).
Ima li jos netko problem (na telefon se niko ne javjja, svi operateri su zauzeti bla. bla...) |
Citiraj:
Meni sve radi normalno..... Ušao bez problema, FF + stick |
Isteko certifikat :).
Naranvo u obavijestima neme nicega, kaze "agent" trebo sam dobit obavijest mjesec dana priej i zadnji tjedan"... Kazem ja znam, ali nema je, zajedno smo prosli kroz obavijesti u zadnja dva mjesec a nema je. Cak su i poseban TAB napravili za Istek Certifikat ali kod mene potpuno prazno.... Provjerit ce sa IT sluzbom :). BTW I dalje dio WEBa/stranice neradi ispravno, jedan dio kad kliknem vraca na stari MzabaPS WEB/interface :). |
Ovaj novi e-zaba interface je užas, kopiraju mobilnu app na desktopu, sve ogromno, nepregledno i monotono. Plaćanje u inozemstvo šteka, svako malo javi provjerite IBAN ili pak ne prolazi instant plaćanje. Ista transakcija u m-zabi prođe bez problema, ne kužim...
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:18. |