![]() |
Joj a je tolke rasprave HC ili ne...ko da je bitno, isto tebi treba da ubiješ protivnika kolko i njemu da ubije tebe...
|
Citiraj:
p.s. sprejanje uopce ne funkcionira, ni u HC-u, kad god. sam panicno leg'o na left click, gotovo uvijek sam zagriz'o prashinu prvi.. :kafa: Citiraj:
u HC-u isto treba solidna gomilica metaka da bi ubio nesh', osim iz snajpera, i to samo Bolteri ubijaju iz prve, dok su ovi skraceni i priguseni nerfani na dva. :care: |
Citiraj:
|
igrami se srusila na desktop i osto bez 4k bodova i sada se ne mogu spojit
poludio sam, drugi put danas mi se to desi i osto bez jedno 10k bodova |
Citiraj:
|
de stavite HC na server, ono su cudesa tamo sta se desava
|
Igra će biti turbo dosadna kad se sve otključa.
Ja imam još sa medicom i inžinjerom za pootključavati njihove stvari i to je to. Ovaj će hype oko igre širom svijeta splasnuti za 3 tjedna, a i to je optimistična procjena, ljudi će ju jednostavno prestati igrati. I ovako 60% servera prazno all the time... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ala Isuse,za popizdit.Logiraš se i već eo 15 minuta kada browsam servere viče "Failed to connect to EA Online."
Koe smeće.Puj. |
Izbacio me server s PCE, inace dobar fight se odvija.. btw., opet pucam kao medik u lika, kratke rafale, desni klik, pogađam ga, pogađa i on mene, ali ovaj put kažem "nema zajeba", odem do njega i prikoljem ga nožem. Nenadjebivo. :(
|
Citiraj:
|
još 5k bodova do ump45 i to bi bilo to.
ne kužim whineanje da je viši rank u nekoj prednosti, em su oružja prilično balansirana, em se ionako većina toga brzo otključa. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobrih par partija na PCE.Cartman i ja upisali smo školu leta i tako.
Ajde "skačite" na server,pa da se napucavamo...bilo je par puta 3vs8 i slično,jebeni a-balance. :no2drug: |
Citiraj:
Citiraj:
|
:amen:
Citiraj:
Citiraj:
Ja sam u jednoj partiji minimalno pola sata rasturao ekipu sa jednim tenkom, i nikako me nisu mogli unistiti.. mislim da sam napravio oko 40ak killova.. bas me zanima sto su im onda na pameti bili onih par nadobudnih koji su u svom' tom' kaosu pokusavali 5 min. nanisaniti nekog za jedan kill :kafa: @More pricas bezveze.. magnum ammo je koliko sam cuo nekakav perk koji izaberes na ustrp neceg' drugog i uopce ne ulazi u jednadzbu.. da ne spominjem sto je sam koncept nekakvog super streljiva koje ubija tek' iz 4. totalna sprdachina.. ili se ti to mozda zalazes da uz magnum ammo budes HC igrac na SC-u ? Toliko o tvom' k/d ratiu... vjerujem da su noobovi nizeg ranka odusevljeni kada te napune olovom s ledja, pa se okrenes i eutanaziras ih sa svojim 'magnum' punjenjem, te ti se dive kao pravom maheru ;) a k/d ratio ti u ovoj igri apsolutno nema veze sa skillom.. ti mozes navaljivat konstantno na objectives i ginit ces masovno, ali ces vrlo vjerovatno takvim nacinom igre na kraju ipak odnijeti pobjedu.. Ja s druge strane mogu sjediti na nekom krovu i kroz cijelu partiju ukempirat 10 killova i imat' k/d ratio 10 ! Pa ujedno bit' srednja zalost za svoj team.. Uostalom vataj se iskljucivo vozila, pa ces za god. dana imati k/d ratio 15.. P.S. za mene je HC vs SC diskusija zavrsena :amen: Fala Kalashnikovu, postoji i jedan i drugi mod, pa svaka luda moze imat' svoje veselje :chears: |
Citiraj:
Citiraj:
|
ja sam sve otkljucao , i nije dosadno : ) dapace , sad cemo pocet ligu neku igrat pa ce bit zabavno
|
Citiraj:
a iz cega si izvukao zakljucak da ja imam ikakvih problema ? :D Ja igram HC, gdje nema problema sa ubijanjem, remember ? :fiju: a ovaj 'kilav' opis te je ocito tesko pogodio kad si ga primio tako "hardcore" ka srcu :roller: Uostalom kad sam spomenuo kilavce, nisam generalizirao, vec da SC omogucava svakom preteen juggernautu da pretrci tri bloka naocigled neprijatelja i prezivi :care: pametni poput tebe ce naravno veletakticki u svom sinergijskom deathsquadu suljat' se oprezno u peterokut formaciji - da koga ne zakache slucajno 4 zalutala magnum metka, pa nedaj Boze premine :lol2: a u krajnjoj liniji je*es igru u kojoj ce ti gameplay i gusht konstantno ovisiti o 4-5 drugih majmuna i njihovoj suradnji. Kad se to desi, tim bolje, kada ne, I go with my own flow.. Ja nemam vremena visit po nekim klanovima, igrat' neke strogo organizirane 'War'ove, pobozno posjecivat isti server, i platonski se 'bondat' sa nekim srednjoskolcima, a nemam se vremena ni vise nadje*avat s tobom :goood: Sam' ti tuci mishko po softcoreu i nemoj se osjecati manje mushko zbog' toga, sto god ovakvi poput mene mislili ;) |
Joj de dobro je. Nedo bog da se neko ne slaze sa tobom. Igraj taj mrtvi HC sta tu ismijavas i omalovazavas ljude koji igraju SC. Doso sav pametan nama objasnit sta je SoftCore i kakvi ljudi igraju na njemu. Meni HC ne odgovara s obzirom kako su developeri zamislili igru, nit mislim da nubeki igraju HC, a ti brate ako ti odgovara HC pa igraj sta smaras tolko..ne razumijem :/
|
Citiraj:
Na pce serveru je još ok jer se dogovorimo, na BUGovom (ali i drugim, stranim) raja se masovno prebacuje u bolji tim pa to izgubi svaki smisao :baad: Isto sam primjetio da kad odem u praznu mapu npr. učit letit ubrzo se pojavi njih par lvl 25+ i stanu me naganjat.. kuzim da skupljaju bodove, ali imho bzvz |
Ja sam trazio hc servere i ono kaj sam naso nije valjalo pa sam odlucio prodat igru jel mi
jednostavno nema smisla da ja moram ispucati 2 senzera u tipa da bi on umro. Plus svatko igra za sebe. Trece sta me ubilo u pojam je to da sniper ne ubija iz prve. Pa pobogu naciljam lika u torzo i opalim a on mi se zbuksa i ode se ljeciti. Pa onda nakon toga problemi sa konekcijom, problemi sa trazenjem servera, problemi sa pb-om. Nakraju sam zakljucio da je igra epic fail. Nakon 2 mjeseca se to vise nebude igralo a to bute vidli. Mislim zalosno je to a igra je prije izlaska toliko obecavala. Jedino sta je u igri dobro je singleplayer koji je nadmasio megapopularni cod barem po meni, ali sta se tice multija cod je bio i ostao bog i batina. |
Citiraj:
Citiraj:
|
(r we there yet?)
a jeste stavili vec HC na PCE server? ;) |
Izgleda da nam danas dolazi novi patch
• Server browser downloads 100 entries instead of 500 in a chunk – this makes the “Cancel” button more responsive • Fixed crash during server browser refresh • Low-level networking library switched back to the optimized version (the game client was temporarily running with one that had more debugging logic in it) • Localization fixes in the scoreboard |
Wooohoooo eo da se pohvalim stigla danas moja limited verzija iz Indije. Moram priznat da je uranilo (stiglo za cca tjedan i par dana), a najvjerojatnije radi toga odu moji ispiti u k xD
|
Citiraj:
Znači - ništa ne popravlja :goood: Bravo EA Offline :banana: Sad sam kemperisao na Port Valdesu sa GOL Sniper, padali su ko muhe :D Daleko najbolja mapa uz Valparaiso za kempanje. Inače, najbolja i najljepša mapa mi je upravo Valparaiso. Samo što mi se skoro nikad neda kempat jer igram sa assaultom. |
Citiraj:
btw., prilikom instalacije mi nije stavilo ikone na desktop pa sam izbacio onu bfbc2.exe, ali koliko vidim bolje je pokrenut igru preko bfbc2upgrade.exe? |
Hahahahahhaha,šta sam sinoć sa medicom rado,OMG.Na jednom serveru smo doslovno "zaključali" mape od 23h-04:30,u prijevodu=
J.E.B.E.N.O N.A.M N.I.S.U M.O.G.L.I N.I.Š.T.A Attack/Defence - rasturali smo.Naletio sam eto slučajno na ekipu koja igra timski,bio sam medic i ono,uzmemo jednu poziciju npr. dok se branimo,neki dugi zid,medici bacaju pakete i revive-aju ove šta su "pali",assault i reconi rokaju sve pred sobom.Znači,neopisiv je doživljaj kada se timski igra,majkemi,najjača igra.Nabio sam jedno 20-25 headshotova sa medicom,ono,a ni u jednoj partiji nisam imao manje od 2k bodova.Ovi napadaju sa svih strana,jebu mater preko chata,kažu da cheatamo. :lol2: I predobro mie što sam ubio jedno 8-9 likova sa defibrilatorom. :D |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:51. |