![]() |
Logan Lucky (2017)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako napišem ime filma bez komentara, znači da ga preporučujem. :p |
A čuj, može bit i smeće, nemamo kristalnu kuglu. :D
|
Citiraj:
|
Moze preporuka neke drame tipa shame, the master.. ma zapravo moze bilo sta samo da je kvalitetno za ubit dva sata prije spavanja
|
Citiraj:
Mogu preporučiti i smeće. American Assassin npr. :D |
Citiraj:
|
dajte promijenite naslov teme u ''Dojmovi i komentari filmova'' da riješimo ovo :D
|
S koliko bi godina klinci mogli pogledati Ghostubusterse i Gremline bez da imaju nocne more od toga?
|
Sa 15 :D
Sent from Mobara |
Nedavno pogledao Jungle.
Radcliffe solidan u glavnoj ulozi, iako mu nisu morali nametnuti naglasak, ali nmvz. Uvod mi je nekako bio prebrz, a s druge pak strane ne bih zamjerio da je film bio kraći za 10-ak do 15 min. Neloš prikaz amazonske flore i faune (na trenutke možda previše CGI-ja), kao i survival/psiholoških scena, osobito u kasnijem dijelu filma. Materijal za vikend poput ovoga. |
molim vas za preporuku nekoliko trilera. 2010g+
Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nakon 10 godina kad sam ga gledao prvi puta, gledao ga sinoć opet.
The World's Fastest Indian Tko ovo nije gledao, stvarno puno propušta. Ovo je pod obavezno. |
ja ga gledao nedavno isto, preporuka
|
Citiraj:
Ktome da je Logan Lucky ispodprosječan heist film bar meni. |
Logan Lucky, ok, čak sam se i nasmijao nekim forama, ok film. Ništa posebno, ali ok za pogledati.
|
American Made - napokon neko realno ludilo... dobar film.
|
Valerian i grad tisuću planeta
kao filmofilu, žalosno mi je gledati kakve filmove sada štanca lik koji je napravio legendarne Subway, The Big Bue i Leona, otkačeni Taxi,... Tip pokušava postati nekakav europski J. Bruckheimer čim više pucnjave, jurnjave i CGI-a, a čim manje radnje i razvijanja likova. btw, onaj tko je ono dvoje glavnih glumaca izabrao na audiciji, napravio je gadan fail. |
Citiraj:
|
Prti element je imao dobrog humora, kul odglumljene likove te je u ono vrijeme bio vrh kaj se tiče efekata.
Valerian je blijeda kopija tog istog ali nije totalni promašaj. |
Peti element je neusporedivo bolji od ovoga. On je pravi film za odmaranje - nešto akcije, dosta za**bancije, dobar 'komad' koji se zna šorati,...
B. Willis je bio vrhunski izbor za glavnu ulogu - full cool tip kojega nije strah ničega, rastura sa oružjem (očigledna parodija na samog sebe iz Umri muški), glumi komedijaša (sjeti se scene gdje telefonski razgovara sa mamom ili intervju sa Chris Rockom pri ulasku na svemirski brod),... |
Fifth Element je vrhunski zabavan film.
Sent from Mobara |
Citiraj:
|
Citiraj:
prelos glumac glavni. on mi je pokvario malo ugodaj. inace mi je film ok. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Imam ga još negdje na VHS traci, mislim da sam ga pogledao 30-ak puta :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:19. |