PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

syss 20.11.2017. 14:31

jel znate da je ono depiliranje bilo 4 real skupa sa krvi i da je izmišljao psovke mimo scenarija koliko ga je boljelo :D

Roso 20.11.2017. 14:33

Također Stevea Carella nisam moga smislit. Ali nekako mi je dobro odglumio u "The Big Short" i od tada imam puno bolje mišljenje o njemu.

JuiceBox 20.11.2017. 14:38

Ne postoji iritantniji glumac "komedije" od Will Ferrel-a, tako nesto iritantno skoro nisam vidio u filmovima. Uz Ben stillera naravno.

Pupo 20.11.2017. 14:41

Gledo sam nekidan Valeriana, onak potrošio sam 2 ipo sata u 3 dana jer sam svaki put zaspo.

Citiraj:

Autor xulos (Post 3128476)
Ne postoji iritantniji glumac "komedije" od Will Ferrel-a, tako nesto iritantno skoro nisam vidio u filmovima. Uz Ben stillera naravno.

Je, frajer zna fakat bit iritantan, al recimo Old School pogledam s vremena na vrijeme :D

Max_Damage 20.11.2017. 14:51

Citiraj:

Autor syss (Post 3128471)

jel znate da je ono depiliranje bilo 4 real skupa sa krvi i da je izmišljao psovke mimo scenarija koliko ga je boljelo :D

Nisam znal :) Ak je tak onda je zakon :)

Max_Damage 20.11.2017. 14:55

Citiraj:

Autor Roso (Post 3128472)
Također Stevea Carella nisam moga smislit. Ali nekako mi je dobro odglumio u "The Big Short" i od tada imam puno bolje mišljenje o njemu.

Eto, meni je mišljenje o njemu nakon Office-a poraslo :)

syss 20.11.2017. 15:11

Citiraj:

Autor Pupo (Post 3128479)
Je, frajer zna fakat bit iritantan, al recimo Old School pogledam s vremena na vrijeme :D

old skul je lektira, a on je toliko iritantan da me prestao iritirati i počeo sam ga voljet :D

elf je dobar primjer gdje je odlično iritantan, a anchormana da ne spominjem... samo kad se ove scene followed by ova scena... ma vrh :D

Citiraj:

Autor Max_Damage (Post 3128482)
Nisam znal :) Ak je tak onda je zakon :)

ček it out ;)

Citiraj:

Autor Max_Damage (Post 3128487)
Eto, meni je mišljenje o njemu nakon Office-a poraslo :)

ma office je kult, preepska serija.

Max_Damage 20.11.2017. 17:14

Ma da, Office UK je jebenica, stvarno bolesno dobro, kao i naravno Office US. Toliko degutantno i glupo da se mnoge stvari mogu preslikati u stvarni život, tipa odnos između zaposlenika i slično.. Respect

Mar 20.11.2017. 18:55

Citiraj:

Autor syss (Post 3128471)

To je bilo toliko realno da sam i ja mislija da uopće nije odglumljeno :D

bor1s 20.11.2017. 19:04

Valja nekad glumcu kojeg ne volite dati šansu, mene je nekoliko koje nisam mogao smisliti osvojilo nekim ulogama. Naravno ima i slučajeva koji idu u suprotnom smjeru :).
Steve Carell u The Office je jedan takav slučaj :D

nub 20.11.2017. 19:21

The office je bogovska serija. Odgledao još kad je bilo aktualno i još jednom nakon. Pogledao i UK verziju, al US mi je ipak draža. Samo kad se sjetim nepodnošljivosti na relaciji Michael > Toby :D :roller:

mamutarka 20.11.2017. 22:38

pogledo Orient Express, osim što su Vinkovci u Alpama, film me nije baš oduševio..krene dobro al kako odmiče vrijeme biva sve dosadniji i dosadniji..ak se razmišljate gledat - nemojte

Nixis 21.11.2017. 00:00

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3128465)
To je jedan od likova (Steve Carrel jelte) koje ne mogu vidjeti. Zato nisam ni Office mogao pogledati više od 5 epizoda. Ostatak grupe je (zbog kojih ni ne uzimam film u obzir ako njihov lik brzo smrtno ne strada):
- Luke/Owen Wilson
- Adam Sandler
- Matthew Broderick

Njih 5 mi je stvarno dozlaboga iritantno i odma me protera kad ih vidim.

Sent from Mobara

Adam Sandler je vrh vjerojatno.

No, tu i tamo od tih iritantnih glumaca od koje me boli glava cim ih vidim izade kakav slidan film. Recimo taj sa Carellom mi je ok sjeo...ne bi ga gledao da nije bio na TV, odnosno ne bi ga sigurno baš odlučio pogledat da nisam slučajno nagazio. :D

syss 21.11.2017. 10:32

Citiraj:

Autor bor1s (Post 3128605)
Steve Carell u The Office je jedan takav slučaj :D

ma ovo je pjur gold jerry, pjur gold :D

Citiraj:

Autor nub (Post 3128615)
The office je bogovska serija. Odgledao još kad je bilo aktualno i još jednom nakon. Pogledao i UK verziju, al US mi je ipak draža. Samo kad se sjetim nepodnošljivosti na relaciji Michael > Toby :D :roller:

toby je takav lol da nisam znao koliko daleko uopće mogu potencirat mržnju prema radnom kolegi, a svi realno imamo barem jednog takvog/takvu kojeg organski ne podnosimo i onda grand finale mržnje, ama evo treći put gledam i vrištim od smijeha :D

naravno nekome tko nije gledao seriju to ne znači ništa, ali je ta scena imho genijalna na so many levels.

edit: oooo netko si je dao truda, i još mi pada na pamet da mu je jednom rekao get out mrtav hladan :D

coconut 21.11.2017. 11:01

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 3128711)
pogledo Orient Express, osim što su Vinkovci u Alpama

Šta su tebe učili u školi na zemljopisu? Pa poznato je da su Vinkovci omiljena skijaška destinacija u 'rvata. Maltene k'o Aspen za USA. :D

mamutarka 21.11.2017. 11:04

bit će super kad navale ljudi iz svijeta u Vinkovce sa opremom za osvajanje mont everesta :D

bor1s 21.11.2017. 13:46

Preporuka za film Maudie.
Tko nema strpljenja pogledati dramu sa sporom radnjom neka preskoči.
Film je ustvari napravljen prema istinitoj priči i ostavi jak utisak bar na mene :)

pogi 21.11.2017. 20:00

Pogledao sam GeoStorm

Film je nekakva kombinacija filmova Gravity i The Core. Koliko god glupasto naivan i predvidljiv, neobjašnjivo sam ga pogledao cijelog.

Brko 21.11.2017. 20:25

Sjećam se 2004 kad sam s nestrpljenjem čekao Day After Tomorrow da dođe u kino jer sam po trailerima vjerovao da će to biti takav film koji će biti THE.
Na kraju, ljudi su mislili da sam poludio jer sam cijelo vrijeme psovao pri izlaskh iz kina.

Tako da mi se i ovaj GeoStorm čini na tom tragu. A sad kolega veli da je mišung The Core koji je isto bogtegreba film za ubit se :)

Fala ti kolega, što's mi uštedio 2 sata života.

Sent from Mobara

alengrosevic 21.11.2017. 21:16

Geostorm 5/10

Očekivao sam više od filma, pogotovo dok sam vidio glumačku postavu :-/

Brko 21.11.2017. 22:34

I tebi fala :)

Pogledao danas konačno onaj stari domaći film Rusko Meso. Sasma ok film u moru domaćeg smeća.

Sent from Mobara

Nixis 21.11.2017. 23:00

Jupiter Ascending 7/10

Meh, neki ispljuvak. Malo nedorečen, nije baš najveće smeće. Mila Kunis je lijepa za pogledati :D

Btw, unatoč što honest trailers popljuvao Eddiea Redmaynea, frajer mi je odigrao bolesno dobru ulogu villaina, glas i ta duguljasta faca - zvjezda filma! :)

Pupo 21.11.2017. 23:09

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3129082)
Sjećam se 2004 kad sam s nestrpljenjem čekao Day After Tomorrow da dođe u kino jer sam po trailerima vjerovao da će to biti takav film koji će biti THE.
Na kraju, ljudi su mislili da sam poludio jer sam cijelo vrijeme psovao pri izlaskh iz kina.

Tako da mi se i ovaj GeoStorm čini na tom tragu. A sad kolega veli da je mišung The Core koji je isto bogtegreba film za ubit se :)

Fala ti kolega, što's mi uštedio 2 sata života.

Sent from Mobara

Meni je taj Day After Tomorrow bio baš dobar film, iako vjerujem da ima utjecaja jer sam tad bio 13 godina mlađi. Od Geostorma ne očekujem ništa više nego sam dobio od San Andreasa i svih ostalih filmova di je u pitanju neka globalna katastrofa. Pogledat ću ga prije spavanja i za 2 dana zaboravit.

Općenito, filmovi su u zadnje vrijeme za zaboravit, ništa vrijedno spomena usudio bih se reći i zadnju godinu, možda i duže.

Brko 21.11.2017. 23:20

Ne znam koliko si imao godina kad si gledao Day After Tomorrow, no ja sam imao 21 i psovao sam jer sam razočaran bio što je i u SF i tako dobru i realnu tematiku morala razjebat američka patetika koja se protezala u svakom blockbusteru slične tematike tipa Armageddon, Deep Impact i da ne nabrajam.

A nadao sam se zabavnom filmu tipa Twister koji mi je sada potpuni odron :D bio mi je kewl u kinu kad sam imao 14 godina... kao i Dante's Peak :)

Sent from Mobara

kvaju 22.11.2017. 00:10

A neznam kome može biti Will F. iritantan, pa taj lik je pojam poremećenog humora haha.
Prije dan dva sam naletio na film na TV-u, spavali svi u kući, meni puna usta čipsa, kad sam poslje ove https://www.youtube.com/watch?v=mFg6-KYHOAM scene se odvalio smijat probudio i ženu i malu.

Brko 22.11.2017. 06:50

Nije mi usnica ni zatitrala a kamoli da sam se nasmijao :D

Sent from Mobara

pogi 22.11.2017. 08:55

Citiraj:

Autor Pupo (Post 3129157)
Meni je taj Day After Tomorrow bio baš dobar film, iako vjerujem da ima utjecaja jer sam tad bio 13 godina mlađi. Od Geostorma ne očekujem ništa više nego sam dobio od San Andreasa i svih ostalih filmova di je u pitanju neka globalna katastrofa. Pogledat ću ga prije spavanja i za 2 dana zaboravit.

Općenito, filmovi su u zadnje vrijeme za zaboravit, ništa vrijedno spomena usudio bih se reći i zadnju godinu, možda i duže.

E da, San Andreas isto savršeno spada u opis GeoStorma.

Inače, i meni je Day after tomorrow dobar film.

syss 22.11.2017. 10:27

Citiraj:

Autor kvaju (Post 3129186)
A neznam kome može biti Will F. iritantan, pa taj lik je pojam poremećenog humora haha.
Prije dan dva sam naletio na film na TV-u, spavali svi u kući, meni puna usta čipsa, kad sam poslje ove https://www.youtube.com/watch?v=mFg6-KYHOAM scene se odvalio smijat probudio i ženu i malu.

ja isto naletio na to šaltajući programe i reko kaje ovo, ajde da bacim pogled, maleni zna bit smiješan, ferrella volim i svako malo se roflam, cura nešto nabada po mobitelu i sad nju zanima o čemu se radi pa joj prepričo, na kraju čips i pivo otvorili i pogledali do kraja.

don't hurt my body... to je ta sumanutost koja se traži :D

kvaju 22.11.2017. 10:35

Ma to su ukusi i nema tu rasprave, kad mi netko kaze da voli bitange i princeze, ili onu seriju sa charllie sheenom, meni nemoze u glavu uci to nikako, dok office prije na tv-u kad je bio nekako sam ga uvijek prešaltao, nije mi djelovao zanimljiv uopce, dok poslje na netu kad sam vidio koliko ga hvale reko odo ga od početka gledati, vrh serija, ono bas se mozes posteno nasmijati.

syss 22.11.2017. 10:45

točno se sjećam kad je office krenuo na telci i pričam ekipi kako sam umirao od smijeha i neće nitko gledat, svi ono jel to onaj olfo dokumentarac? ma ne da mi se to gledat, glupo je.

došli kod mene jednom prilikom čoporativno i baš kreće epizoda, e reko sad ćete gledat sunce vam jebem :D završi epizoda i svi - bogati pa ovo je hilarijus :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:49.