![]() |
ma znam, super da mi je javil.
samo mi se neda cekati jos mjesec dana ako mi sad ne stigne ;) |
Ja polako postajem kratak sa zivcima. Uopste me vise ne interesuje sta je bilo sa paketima, gdje su zapeli, ko ih je pojeo, od sad samo lupam negativni feedback.
|
Trazi refund pa kupi ponovo jer ja kad god su mi radili ponovni shiping nije vrijeme pocelo teci iz pocetka. Sad vise nema cile mile, refund pa ja kupim ponovo od istog ako treba pa nek rade "reship" :).
|
Nemam opciju refund :( I što trebam napraviti? Mislim da vješto radi
|
Nema te opcije..
Nego zakaci "item nije stigao" i u poruci selleru napisi da zelis full refund i da mu tek nakon refunda dajes svih 5 zvjezdica. Budi sto kraci i jednostavniji, da odmah shvate sto zelis rec :) Ukoliko on ustraje na tome da pricekas jos par dana, ti samo odgovaraj da zelis full refund. Slucaj/case se dize (barem ja) 41. dan.. Jednostavnije ne moze biti.. Nakon sto dobijes refund, slucaj se automatski zatvara.. Jer prilikom vaseg dopisivanja unutar "case-a" sve nadgleda eBay, tako da nema cile mile.. |
Hehe moj se javio nakon 6 dana neodgovaranja na PM :)
Klasicni sistem pogeldaj kod susjeda u sanducici, u posti vamo tamo, pitaj ovog onog... "hi dear friend, so sorry to know that you haven´t received the item.i think it may arrived your country.so if it is not trouble,could you please kindly find it in your nearest post or ask your neighbors if they help you receive the parcel? we are very appreciate your effort. and if it is still not arrive ,we will resend or refund you,that′s ok? hope your reply. and sorry to trouble you. nice day!" |
Reci mu da imas cucka koji prica bolji englesku i da je on obisao susjede i postu, al od paketa nista
|
Citiraj:
|
I ja sam za item koji je naručen iz kine(19.rujna) pa je upao u onu zlatnu kolekciju itema koji nisu dostavljeni trazio refund, ima vec nekoliko dana.
Sada mi tamo stoji 1 open case, i tako već neko vrijeme.. Koliko otprilike treba da oni to "rješe" i što mi je dalje raditi(nisam do sada jos refundao nikako) :stoopid: |
Sad tek čujem za te probleme s baterijama. Ko za vraga, imam 3 lampe za bic koje čekam. Jedna je pri kraju roka, druge dvije tek prošli tjedan naručene... Jel još traje ta blokada? Zašto je uopće i došlo do toga? Eksplozija ili nešto tako?
|
Citiraj:
Vidi , nakon 3 dana odgovara :) Citiraj:
|
Mislim da je to vrlo fer ponuda od njega. Ja u takvim slučajevima svojim sellerima nudim istu opciju - sada vrati pare, a ako ipak dođe jednog dana, ja ti ga platim ponovno.
|
Citiraj:
Do sada nisam imao neugodnih iskustva i paketi su uvijek redovito stigli. http://abload.de/thumb/capture3inpej.png |
Citiraj:
|
Eto meni paket iz kine stigao 46 dan lol, a vec dobio refund :) na koji nacin da vratim novce, kupim isto i kazem da ne salje opet ili?
|
Kontaktiraj prodavaca i dogovori sve sa njim.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: Bilo bi ti bolje da ne pises svasta. |
Haha, ma da se radi o par $ nebi se zahebavao s vraćanjem, ali pošto je 15-ak $, bit ću fer jer i seller nije pravio probleme s refundom :)
|
Citiraj:
|
slažem se. uvijek je bolje da je na kraju dana čist račun.
ja čekam 4 paketa, jedan od kraja devetog, tri od početka desetog. |
Evo danas stigla pošiljka sa ebaya, iz one famozne generacije koja je izgubljena/zaustavljena. Prošao je rok, otvorio sam case, i sad ga poništio..
Svakako izgleda da stižu :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja se slažem, ako je stiglo, pošteno je da platim. Nije u skladu s duhom današnjeg vremena u hrvata, ali je moj izbor. Da sam ja na drugoj strani i ja bi volio da mi se plati. Ne želim ispast smeće, niti ispred samog sebe. Ali... svatko ima svoje mišljenje i pravo da radi što hoće..
|
Ma naravno, ali kad mi item stigne nakon dva mjeseca a kostao je 1$ ili 2$ i vec mi je vracen refund, bolje mu dam pozitivan feedback i doviđenja, nego da se gnjavim jos( makar cesto nije njegova krivica sto kasni, iaoko najcesce stvari koje kasne, kostaju tu mizernu cifru, i kasne jer nisu poslane kad su se trebale poslat, inpo meni to nije fer od sellera), Sve preko te granice vracam nazad novce :) kao i za item koji je danas stigao :) Tako ja radim i to je neko moje misljenje, definitivno ne šutim :)
|
Seller sa visokim postotkom feedback-a te sigurno nece pokusat zavaljat, a nije njegova krivica sto item kasni. Na kraju si dobio i refound i item, tako da je posteno uplatit mu bez obzira o kojoj se cifri radilo, dolar vamo, dolar tamo njemu je to velik gubitak. Dobro se dobrin vraca.
|
Jel možda netko uzimao LED za laptop sa od ovog sellera http://stores.ebay.co.uk/Accmonster/...4.l1513&_pgn=3
Ima li uopće razlike u panelima s obzirom na proizvođača... |
Citiraj:
Normalno da nije, ima nas svakakvih no tu pisati i poticati na to da budeš smeće nije u redu. |
Citiraj:
|
I ja se apsolutno slažem s tobom, ali meni od svih itema koliko je došlo nakon roka , 2 puta nisam vratio po cca 1$ baš iz tog razloga što su oni krivi jer je poslano dosta kasnije nego što je trebalo bit poslano, 2 ili 3 tjedna kasnije.
Od preko 150 kupnji dva su takva slučaja, a kasnilo je još par puta , i ti novci su vraćeni, jer i ja idem tom da se dobro dobrima vraća ;) i sigurno ne želim smanjiti broj kineza koji šalju u hrvatsku, jer sam već nailazio na takve slučajeve baš kad mi je nešto od njih trebalo-:) |
vezano za pakete koji sadrze baterije - ekipa na dropbike forumu veli da su im poceli dolazi paketi iz kine i singapura, nekima kasne, nekima dolaze sasvim normalno, ugl ocito nema pravila po tom pitanju jer od mojeg paketa i dalje nist...
|
Citiraj:
Eto, my 2 cents. A ako nastavimo bit govna, mogli bi uskoro biti excluded kao i italija recimo. |
Mene interesira, kako seller vraća pare? Na koji način? Paypal sam plaćao preko PBZ Visa karticom tj. devizni račun.
|
Automatski se vrate novci na karticu.
|
Kako namistit da ne želim primati obavjesti od ebay-a na mail??
|
Baterije za sat 5X CR 2032 naručene prije 17 dana, danas stigle iz Kine.
Znači, ide sve normalo ako su baterije prošle. |
Display za mob naručen 10.10 i danas stigao. Mislio sam da će duže trebati radi "x-ray pregleda" ali eto bitno da je stiglo u roku.
|
Meni je danas stigla stvar naručena prije skoro 2 mjeseca, 11.9. :D
Na sellerovoj naljepnici piše 20.10., dok na China post štambilju stoji 23.10. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:54. |