![]() |
Evo danas nemorate biti budni do sitne jutarnje sate da pogledate UFC Fight Night Manila: Edgar vs Faber
3:00 PM Saturday, British Standard Time (BST) is 4:00 PM Saturday, in 10110, Zagreb Ili ti ga u prijevodu 16h, a rani fajtevi počinju već u 13h http://www.gofeed2all.eu/type/boxing-wwe-ufc.html |
Mislio sam ostat budan i uživo gledat event jer je stvarno dobar ali ipak ko će to dočekat.
Navijam za DC-a iako mi je i Rumble drag. U drugom mislim da će Weidman na odluku pobjedit. |
Kakav event ... Sretan da sam se probudio ...Mislio sam da RUmble više radi sa Rashadom po pitanju hrvanja, ispao je amater gotovo u odnosu na DCa. A DC je podnio sve, kao Hendo u najboljim danima.
|
Dobro je Rumble poceo u standup-u, sjelo je nekoliko dobrih udaraca i high kickova ali onda ga DC poceo rusit. U drugoj rundi je DC imao nesto dobro GnP-a i to je nekako skroz oslabilo Rumble-a koji se prakticki predao u 3. rundi za mene losa borba i nije vrijedna titule. Weidman demolirao Belforta i pokazao zasto je prvak. Odlicna borba Browna i Arlovskog!
|
Ma ja sam super zadovoljan eventom osim glavne borbe, jer realno nijedan od njih dvojice stvarno nemaju kaj tražiti protiv Jones-a i jedva čekam da se vrati da namlati ovog debeelog prasca koji nema ništa osim hrvanja, a jedini razlog zbog kojeg je pobjedio Rumble-a je zato jer se ovaj nije dovoljno fizički pripremio. Vidjelo se da je mrtav izmoren, i dam se kladiti da bi ga u rematch-u razbio ko debelu vreću za nabijanje kakva i je.
Gadi mi se plačko do iznemoglosti. Ostalima kapa do poda. |
Sad sam tek pogledal. Jako dobar event. Meni je dobra cak i glavna borba. Arlovski svaka cast. Comeback samo takav i ludilo od jedne runde, cak i lude od Konga i Barrya.
|
Neznam dali je itko gledao post fight press conference ali od sada želim samo da netko namlati ovog debeljka još više i to na način da ga unakazi da mu nikada više ne padne na pamet da se priča na ovakav način o bilo kome a kamoli da se usudi ući u kavez.
Kakva seljačina, svjetskih razmjera! |
rumble se jadan uspuho u prvoj rundi.. sinko, di si se ti zaletio.. title fight a on nabio kondicije za punih pola runde.
Arlovski, nemam što reći, životinja. Weidman, sada ti stižu souza ili rockhold - svejedno je, obojica dobivaju. A sada povratak dragog nam Condita, pa zatim Rory zasjeda na tron. LHW nema prvaka dok se jones ne vrati, imho. |
Malo kina za sutra/prekosutra ;)
http://uk.ufc.com/event/ufc-fight-ni...ia-2015#/fight |
Citiraj:
Jon Jones je još veća ;) |
Citiraj:
|
Gustafsson sljedeći za Cormiera.. ne razumijem taj potez, izgubio je od Rumble-a is sad on dobija priliku. Po meni bi Bader trebao dobit priliku (iako po meni nije materijal za champa) jer ima taj niz.
|
Bader je panj. Nije on materijal za prvaka.
|
To sam i rekao ali opet, ima 4 pobjede za redom, di ćeš dat Gustafssonu koji je zadnju izgubio i to od lika kojeg je Cormier pobjedio?
|
Ma i ta divizija je celava, nema bas puno izbora..
|
Drogeraš ju je oćelavio, tu su prije top bili Evans, Rampage, Machida, Shogun.. sad su oni prosjek izuzev Evansa za kojeg nemam pojma šta se s njim događa. Glover je izgledao obećavajuće ali se ispostavilo da nije za top, Rumble i Gustafsson materijali za champa, a Bader je napravio taj nekakav niz ali u borbi protiv top 3 nece prismrdit pobjedi.
|
rumble materijal za champa? Po čemu to?
2015 je godina, one lucky punch one trick pony-a odavno ne pali. |
Rumble ima odličan stand-up i moze si lako promjenit taktiku i počet udarat na bodove sto vecina sad radi i zato MMA postaje dosadan.
|
to mi je jasno, on će biti u vrhu, ali nije materijal za champa. Neće ni lawler dugo.
|
Jučerašnji Main card je trajao 21 min :D
|
Odličan event, cijeli!
Hendo CAR! |
Rashad Evans je dvije godine neaktivan a prije koji dan se dignuo na 3. mjesto UFC LHW rankinga tj. skinuo Ryan Badera s tog mjesta koji ima 4 pobjede za radom.. koji smijeh su ti ranking-zi.
http://i.gyazo.com/1cc0b997246b3d8e7cac0a8fa0c40d3b.png Napokon nam se i Velasquez vraća sad u subotu, Werdumova jedina šansa se da pull-a guard i pokuša nešto dolje napravit jer crno mu se piše ako borba dođe do 4.-5. runde. |
Ni to po meni. Mozda sjedne koje koljeno ili nes tak. Dolje je Cain prejak.
|
Werdum najavljuje iznenađenja.. Čak bih rekao i bahati jer mu je jedna od strategija nadjačati Cainov cardio. Not gonna happen..
|
Ma dajte molim vas, kakav Werdum, pa njega je "skoro" svako s kim se borio nabio i onda se izvuče na BJJ isto kao i legendarni Minotaur dok nije došao do borca koji mu se odupro u tome i nabio ga ko malu macu.
Ovaj nema apsolutno nikakve šanse i jedva čekam da ga Cain nabije, a isto tako jedva čekam da se Jones vrati i nabije (opet) ovu vreću debelu koja je uzela pojas. |
Citiraj:
Da je borba bila prije 2 godine kad je dogovorena 1. put ne bi imao šanse ali napredovao je jako, pogotovo u Mui/box segmentu. Trenirao je na 3-4km visine više od mjesec dana pred borbu (zbog cardia) i ako mu Cain ne razbije koncepciju na pocetku; mogao bi to biti dobar meč. I dalje ne vjerujem da (itko) može dobiti Caina ali ovako ga podcjeniti, no no.. |
Predugo ga nema da bi bio uvjeren ko nekad.
|
Gledao sam neki kratki video ... Cain ne izgleda previše samouvjereno, nadam se da će mu Werdum razbiti lampu.
|
jel ima netko stream sa HD kvalitetom (ili makar neki posteni 480 da ne trza)?
|
Dobar event, i Werdumu svaka cast!
|
Citiraj:
Odličan fight |
Damn kako je Werdum dobro odradio borbu... Cain trenutno nije onaj isti ali vjerujem da će se vratit. Evo šanse za JDS-a i našeg Miočića ali sumnjam da bi i njih dvojica išta mogli protiv ovakvog Werduma koji je drugi čovjek, više nije onaj koji moli protivnika da mu dođe u guard, sad nalupa protivnika u stand-upu i završi ga na podu.
|
Ako izgubi još jednu borbu zaredom Cain je gotov ... lik je kao Shane Carwin - bez srca, bez karizme, monoton i prokužen. Jako mi je drago što je Werdum pobjedio, on ima sve što ovaj nema + jako je pozitivna osoba.
|
Citiraj:
http://www.mma-core.com/videos/Cain_...art_1/10104152 |
hvala ali mislio sam na live stream.. odlican event, gledao cijeli.. Kao što rekoh; Werduma nije za podcijeniti ;)
|
posipam se pepelom
|
Citiraj:
|
Jelda, i meni je djelovao nadrogiran. A udarci u nekom slow-mo.
|
pa uspuhao se dok je ulazio u ring, tocno se vidjelo na njemu da zna šta ga čeka. Došao je 2 tjedna ranije i morao je skužiti po treninzima da je nahebo. Zato je i krenuo 100% u borbu, htio ju je završiti u prvoj rundi ali werdum je taj nalet preživio i gg.
Vrlo jednostavno zapravo. |
Sad je i UFC skuzio gdje organizirati borbe da malo "prodrmaju" stvari :)
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:26. |