![]() |
http://www.imdb.com/title/tt5362988/?ref_=nv_sr_1
očekivao jako malo, dobio jako puno, stvarno me iznenadio film, pozitivno 8/10 od mene i preporuka |
Citiraj:
Baby Driver relativno ok film. Prva polovica je dobra al se dosta pogubi u nastavku. Ok za pogeldat ali nista specijalno. The zookeper's wife...gledao sa dragom. Nismo ga pogledali do kraja. ugasili u pola filma. Jednostavno gluma je prelosa i forsirana. Naglasak glavne glumice ocajan... Prica ima potencijal, ali film su lose napravili. Uglavnom ne preporucujem. |
Jučer počeo gledati Baby Driver, zaspao skoro, ne znam da li je radi filma ili umora, završiti ću danas, ali nije me dojmilo nešto previše.
Javim dojmove danas. |
Pogledao danas u cinestaru novi Blade runner, u dvorani sveukupno 5ero ljudi bilo , milina.
Film je po meni dostojan prethodnog, mozda malcice predug, ali scene su mi super svejedno, ocjenu 7/10 ima od mene |
Ja sam mislio da će bit hrpa ljudi i zato sam odlučio pričekat sljedeću srijedu dok se malo izguštaju ljudi.
|
Blade Runner - ja sam malo razočaran. Radnja je preduga (2.35h) i pomalo šuplja. Ali audio i video su vrh. Svakako pogledati prethodnika/original da bi mogli pohvatati konce nove verzije.
|
Blade runner je dobar (nisam gledao prethodni). Netko je napisao, audio i video su vrh, preporuka za gledanje u kinu.
|
Baby driver - zaobići... Na početku dosadan, kasnije glup :)
|
neznam kak ti nije sjeo, meni je baš odličan bio, treba ga i skužit i ufurat se, meni je skroz ok prikazan problem tog dečka i što se zdravlja tiče a i životnih okolnosti
|
Nemam pojma.
Previše me podsjeća na neku sprdačinu nego na nešto ozbiljno. |
|
Baby Driver ima odličan soundtrack. Jamie Foxx mi je prenaporan, a Jon Hamm ima više života od mačke i Terminatora T2 zajedno. Kraj je malo pokvario ugođaj filma, ali je realan. Doduše, zadnja scena mi baš nije najjasnija - jel' san ili java.
EDIT: zaboravio sam napomenuti da je za BR2049 u kinu bilo cca. 15 ljudi i to sve u oni koji imaju dovoljno godina da su mogli gledati original kada je izašao, dakle 40+ ekipa. |
E ovo za BR dobnu skupinu gledatelja, u zadnjem redu je sjedio par od 65+ sigurno, ti su bili 30+ na orginalu :)
|
Citiraj:
|
Pa ja njegov komentar nebi okarakterizirao kao spoiler :D Ali kako ko, ne? :D
|
Gdje je tu spoiler? Nisam napisao ništa važno za radnju.
|
Meni je baby driver čist ok
|
ja recimo uopće ne znam radnju filma, ali me zanima i ti ispričaš kraj oko kojeg ću cijelo vrijeme vrtit neki film u glavi.
mislim čak i da nije spojler kaje tak teško stavit spoiler gumb na bilo što šta ima veze sa raspletom i/ili krajem? |
Ne sekiraj se, ništa bitno za film nije rekao (srećom) :)
Al' da treba malo pripaziti, slažem se (ne samo coco, svi mi, ofc) ;) Btw, ni meni film nije legao, imam osjećaj da je stvar u godini proizvodnje i da se zato ne mogu ufurati u radnju...al'dobro, poštujem i razumijem da ima i drugačijih iskustava. Glazba je dobra, to se slažem ;) |
Meni je jedino to dobro.
Sinkronizacija glazbe u film je vrhunski odrađena. |
Otkriti ću vam veliku tajnu iz BR2049. Koje je marke 'auto' kojeg vozi Ryan Gosling? Pežo. Globalizacija na najjače. :D
|
Citiraj:
Pogledao sam odličnu socijalnu dramu prema istinitoj priči, s Benedictom Cumberbatchom i Tomom Hardyem u glavnim ulogama: http://www.imdb.com/title/tt0853153/...nm_flmg_act_32 |
ja i draga neki dan ovu francusku komediju/dramu, mogu reć odličan film, za svaku preporuku, humoristican, a opet emotivan
http://www.imdb.com/title/tt5078204/?ref_=nv_sr_1 |
|
Pogledah The Dark Tower
Za mene, koji nikad nisam čitao Kingove knjige po kojima je snimljen, solidan film. Možda je mogao biti malo duži, ali ok. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Taj Dark Tower je bezveze skroz.
Radnja navrat - na nos, nema nikakvu smisleni priču da napravi neki normalni razvoj zapleta i likova i onda zadnja trećina je cijela zbrda zdola i završi u tren. Film bi moga biti dobar da traje uru više. |
Blade Runner
10/10 Fenomenalan film, dostojan originala. Brijem da se ne bude svidio svakom drugom gledatelju ali nije bitno. I original je bio flop na blagajnama pa je tek kasnije postao kultnim filmom. I ovaj dio je za jedno 4-5 gledanja minimalno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:16. |