![]() |
Citiraj:
|
igram Dragon Age 1 Ultimate edition , BG 2 , Fallout 2 , a uskoro ću valjda i ovaj gore resi spomenti , jer su novije igra nakupina smeća , barem dok ne dođe ME3. Od syndicatea sam očekivao puno a teška kenjaža je.
|
Syndicate
|
The witcher 2, BF3, KOA reckoning i wow pomalo :D
|
Rome: Total War - here I come!
|
Company of Heroes, Portal i Chrome-SpecForce.
|
Prije par tjedana zavrsio ME,ME 2 te jucer ME 3. Uz to tu i tamo bacim koju rundu LoL-a i BF 3 te malo rijesavanja zaostalih sidequestova u Skyrimu.
|
mass effect 2 prelazim.
|
Igram BF3, MW3, Assassins creed revelations, Far Cry 1, just cause 2, Trine 2 i Re-volt ( uhvatila me nostalgija :D )
|
Neznam jesam fulao temu....ovako..
dosad sam igrao MW 2 na alter iw i to mi je bilo zabavno full..posto je situacija sad ta da toga vise nema kupio bi si neki fps za multiplayer pa me zanima sto bi vasa preporuka bila..npr BF BC2,COD MW2 ili nesto 3. mozda...hvala na svakom savjetu. |
Ako ti je konfa ta pod moj komp, onda jedino neki COD.
Battlefield 3 ili BC2 su neigrivi na toj konfi. |
nisam ispravljao podatke u moj komp...imam sad vise rama i drugu grafu,hd 4890...uglavnom,imao sam BF BC2 instalirano i singleplayer sam odigrao bez beda..
|
Citiraj:
BC2 će ti ić bez problema... Ja imam slabiju konfu pa igram :D |
Gothic 3
|
Završio neki dan Alan Wake-a.
Sad sam na Gabriel Knight: sins of the fathers i Shadowgrounds. |
Citiraj:
hvala,a BF BC2 multiplayer je inace za preporucit,ili... |
Citiraj:
Što se tiće hitboxeva za koje je tu bilo dosta rasprave mene sad toliko i ne hebe jer sam se naučio pucat :D nemam baš neke zamjerke osim na retardose koji znaju igrat u mom teamu :fiju: |
BG2!!!
|
ja sam se opako navukao na track mania!
|
u zadnje vrijeme samo sim trkalice :D
GTR2 , GT Legends i RACE07.... kad volan nije na stolu ; Age of Empires 3 multy ( LAN ) , Counter Strike Source , Resident Evil 5 Mercenaries itd itd |
Fifu 12 s nekim šitnim kontrolerom kojeg ne mogu podesit :-(
|
ima par dana Anno 1404 Venice s frendom u lan-u , igra je bez konkurencije ovog žanra . Moram rec ; **beno dobra igra za coop ili klasični multy - ne propustite !
|
Zadnjih dana samo po Colin McRae Dirtu i Race Injectionu
|
Shoot Many Robots...tko nije igrao, nekao obavezno zaigra, jako zarazno
|
Limbo :lol2: :)
|
Borderlands i Call of Duty 2 ;)
|
nista :S u zadnjih 2 mjeseca nisam vidio dobru igru :S a sve što je valjalo do sad sam prešao....instalirao sad Insanely Twisted Shadow Planet pa s time ubijam vrijeme čekajući ghost warrior :D
|
U zadnje vrijeme se zahebavam sa Bus Simulator 2012 :)
http://www.youtube.com/watch?v=adG8JQTB2x0 |
Football Manager 2012 :kafa:
|
Počeo CoD MW3 i Homefront :)
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:39. |