![]() |
..trenutno se mob nudi samo za nove ugovore, jučer pitao, pričekaj 2, 3 tjedna
|
Citiraj:
Edit- stvarno je za nove korisnike a za postojece trenutno nema kao sto je kolega napisao(ispunio onu prijavnicu). Ja stvarno nevjerujem kakvi tuljani rade. Joj da me oce opet netko nazvat iz tcom da me pitaju kakvu sam uslugu dobio od operatera.... |
Citiraj:
Primary = 195.29.150.3 Secondary = 195.29.150.4 Primary = 195.29.149.196 Secondary = 195.29.149.197 Primary = 195.29.166.116 Secondary = 195.29.166.117 |
Diglo i meni, lakše se diše:D
Speedtest mrzin, torrenti potegnu i do 75 kB/s:zdero: |
Ovdje još ništa http://www.speedtest.net/result/2226518336.png
ali ionako za koji tjedan prelazim na iskon |
Ah, baš ćeš se usrećit..
|
Citiraj:
Hvala |
Citiraj:
Iskon Carnet 5mb/s i telefon 116kn mjesečno. Btw zna li tko tko je prelazio ostaje li email od t-coma još aktivan nakon prelaska. Ovaj je vezan još uz modemsko spajanje otkada je isti. |
Citiraj:
deaktivira se kad i usluga. |
ne, mozesh zadrzati mail. samo ostavi username aktivan, ako je maxadsl user prebaci ga na start paket i nece ti se nista naplatiti jer nema spajanja.
|
Citiraj:
|
Zasto?
Ja sam bio na t-comu odkad su tek uveli adsl, prebacio se prije pola godine na iskon i nikakvih problema.Dode mi na isto, sam racun manji jel:D. |
Neznam zašto, ali tko god je imao Iskon i razgovarao samnom nije zadovoljan uslugom :D većina od njih je prešla natrag na "monopol"..
|
pa sva sreća pa postoji posebna tema za Iskon korisnike na ovom forumu.
|
Slažem se ;)
|
Citiraj:
Citiraj:
tnx momci :chears: |
Pitanje jedno. Kako se oni ponašaju prema krepanim modemima, izgleda da mi modem prdnuo, bi li to tehnička služba samo zamjenila tj. dala mi drugi ili? Radi se o modemu od njih no imam ga dugi, dugi niz godina tako da sam ga otkupio ili kako to več ide?
|
ide zamjena, ali je novi uređaj u vlasništvu HTa.
|
Zna li tko koji se sad model dobiva ako vam trenutni krepa ?
|
Meni su nekidan mijenjali i imaju one bijele thomson tg782i. Trazio sam Siemensa ali ga vise nema
|
meni to vec tak barem 2 mjeseca ... a bilo mi cudno zakaj upload ide 100kB/s :D
|
Meni su dignuli upload, još uvijek je minimalan, ali ajde.
(~ 0.55 ) A kao i da je DL malo prodisao, ide na 5+ bez problema. |
Jel itko koristi njihov portal
"Moj Telekom Portal"? Danas dođu računi bez ispisa poziva, idem se ulogirati i dobijem samo uređivanje svog telekom ID-a. Nigdje nema opcija za admistraciju MaxADSL-a i telefona. Ništa mi više nije jasno. |
Site je glup za popi**it. Meni je nedavno proradio i koristan mi je. Sve administriram preko njega, ali do prije mjesec dana ga nisam uopće mogao koristiti. Stalno su me tražili ponovnu registraciju, a kad bih dovršio postupak registracije, pisalo bi da je nemoguće registrirati jer taj korisnik postoji :D.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Imam ja tog Siemensa.. Ma router ko router, bitno da daje net i TV, a ostalo me ne zanima.. Uostalom ako baš želite Siemens, imate ih na tržnici po 80-100kn..
|
U Puli podigli brzinu, kod mene 3.99/0.53Mbps ping 50ms
|
http://forum.pcekspert.com/%3Ca%20hr...2235006964.pnghttp://www.speedtest.net/result/2235006964.png
Danas mjereno, Zagreb - Donja Dubrava - Trnava |
Citiraj:
|
Opa, evo stiglo i do mene :D
A gledo prosli vikend i nije mi bila podignuta :D |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:00. |