![]() |
Jebali vas patchevi.:D :beer:
|
Citiraj:
|
Kažu PCE pravila da se netreba slati puno smajlija, da je dosta samo jedan da izraziš svoje osjećaje!:D
|
Ja mislim da bi mogli deti 4 ili 5 novih smajliča , kej mislite ljudi ?
Da ih par metneju u poll pa mi glasamo koje bi metnuli! Tak da se lakše izražavamo :p |
Ja mislim da je već bilo prijedloga.Ne da mislim, nego znam.Ajmo ljudi, oćemo nove smajlije, ovi su već dosadili.
|
Re: Novi rekord
Citiraj:
|
Sta nije rekord bio veci?:confused: :confused:
|
Kako vi uspijete do te brzine?
Moj je rekord 373kmh, naravno sa šlepanjem iza drugog auta. To sam napravio sa svime na stage 3 osim nos(stg2) olakšanja i suspension. Sada sa svime osim unique nos idem max 360, jednostavno su prekratke brzine. Na kojoj stazi je najbolje? |
...
ja sam koristio rx-7
unique: motor ecu N2O(nije NOS nego NX ):burn: uglavnom sve što daje top speed... Nemogu se sada sjetiti na kojem sam se autu draftao RX-7 ili S2000... Ali uglavnom treba saćuvati bar 4 crtice nitra jer kad ti potegneš na 370+ zadnje 2 crtice kao da se isključe i nitro ne radi ako ostaneš samo na njima... staza je bila highway1 diff:hard... i usput probaj koristiti nitro samo da stišćeš gumb a ne da ga držiš... onda ti se povećava brzina po 2-3km/h... i kad dođeš negdje do 385km/h onda ga samo stisneš i moliš da pređe 390km/h(meni je 90% slučajeva 389...) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa zato ga i stisces :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
...
ja sam isao 385...
|
Meni Skyline nejde preko 373. Ak se naguzim rikava motor.
|
Citiraj:
|
...
motor pocne rikavati nakon 350.
ja nisam vidio neku veliku razliku izmedu rx-7 i skyline. btw kakva je s2000 za drag??? za normalnu voznju mi full cudno skreće... |
E narode, bio ja prosli tjedan 4 u svijetu u Sprintu na stazi Liberty Gardens i to sa Acurom RSX a danas sam tek 8 sa RX-7, moram jos mal trenirat pa ce bit zla. ;)
btw nekoristim nikake chitove ko neki :D |
Išao sam ja sa skyline 388 blow engine :)
Ima li ko neku novu mapu neki novi patch, aute Nadam se da če te mi porostit, ali ljen sam iči u nazad čitati postove :( da se ne zaboravi :D Dajte linkove nekih novih patcheva, stazi i auta Bit ču vam zahvalan:beer: |
Re: ...
Citiraj:
|
ja ne mogu postić preko 389, nikako, a i to sam uspio samo jednom, i to valjda slučajno. Uglavnom doguram do 388, ali dalje ne ide.. prestat ću pokušavat..
jebat ga i kilometar-dva, to je za picinu dlaku...:D |
ajmo FRAJERI!!!
koliki vam je rekord u driftu?? jedan drift max?? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:31. |