![]() |
|
Citiraj:
|
Kaj nisu radili cijeli vikend dok me nije bilo doma, neg sad kad sam došao navečer doma i kad mi treba čisti ping...
|
Citiraj:
Nadam se da nesto rade, tipa povecavaju brzine, pa se necu ljutit:D |
Meni je brzina sada trenutacno na ~380kbita. Nikad nista ne skidam i sad kad mi treba vuce se link predivno. Da li je netko mozda zvao sluzbu za korisnike?
|
Zvao sam ja par puta, ali ih nisam mogao dobiti, pa mi je dopizdila ona muzika.
|
Zvao si na 062?
Podrska bi im na 062 trebala biti 24/7. |
Zvao sam 0800 50 20 koliko znam i to bi trebalo raditi 24/7 tj. vjerojatno radi, ali su svi operateri zauzeti.
|
Evo sad sam se cuo sa szk i kazu da imaju neke probleme, ali da ce uskoro kolega rijesiti problem.
|
0800 50 20 10 je broj koliko ja znam...
Ja nisam htio zvat, jer ak ih nazovem, grdo će bit :p |
ma sve sljaka savrseno, kao i uvijek neznam dali su bili problemi ali kod mene nisu citav dan sam na netu i niti najmanjeg problema nije bilo
|
zvao amis, nesto im se zbrejkala oprema prema mariboru. bit ce gotovo valjda do sutra. bas kad sam htio bacit CSS sa ekipom opet neka kajla.
|
Zalosno da imaju samo jednog admina koji to moze rjesiti, i naravno on ne radi vikendom. Mogli bi uskoro i odgovoriti sa novim cijenama ili brzinama jer su sada najskuplji skoro od konkurencije.
|
da mogli bi sa novim cjenama, ali i ovo je super kaj imamo, barem meni i nisu bas skupi kao konkurencija ili se ja varam?
|
Nisu bili skupi do 15.5, ali sada je Iskon izasao sa 1mbit za 150kn, optima 1mbit za 149kn. Toliko se ne vidi razlika u malim paketima koliko u vecim neda mi se sad traziti cijene pogledaj malo na sajtovima optima, iskon, metronet.
|
ja sam samo gledao za 1mbit -+5kn nije puno jer nedajem tkomu i imam postenu vezu pez pucanja i nekakvih problema :D
a za vece pakete se sigurno osjeti razlika, ali vjerujem da ce izaci neka ponuda koja ce biti konkuretnija ostalim mrezama, jer ipak je trzisni kolac velik ;) |
Citiraj:
Ja sam strastveni CSS igrač, igram već 2 pune godine, i ne prođe dan a da ne dobijem negdje BAN jer sam "cheater", al yebga, samo dobro igram 100:10 score kad mi krene, ak sam lošije volje onda mi je KD 3.0. :p |
orginal igram ga od prve beta pred dve godine presho na source.
|
E, kak napraviš ovaj global ranking?
I ja bi to :) Imaš morti MSN, yebo ICQ :p |
AMIS a ne CSS thread ;)
|
Viš da ga zato i žicam MSN ;)
Al evo da se vratimo na AMIS, jel su danas bolje pingovi i brzine? |
|
meni sasvim normalno, kako rekoh i prije i prijasnjih dana mi bilo sve u redu samo je sve sporo uzasno sporo jer torenti sljakaju :goood:
|
pa ono icq ti stoji pored mog profila... kaj se tice amisa. danas meni nesto bolje ali nsiam stigao jos testirat detaljno
|
Došo paket jučer, spojio i sve pet - telefon radi bez problema - nema nikakve stanke za dobivanje signala.:respekt: :care:
AMIS FTW! http://www.speedtest.net/result/136740463.png http://www.speedtest.net/result/136741741.png http://www.speedtest.net/result/136742496.png BTW test na ZAGREB (DCM) mi (smrti) smrdi - poglavito upload: http://www.speedtest.net/result/136743235.png |
Da li da nas netko ima problema sa Amisom, znaci da recimo citate forum i odjednom vam vise ne zeli ocitati drugi post. I tek nakon 30 sec opet radi, znaci govorim o svojim isto serverima koji i dalje rade normalno i ping je normalan. Jedino dnsovi rade probleme.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
danas me yebe Amis, pukla veza, "router" kaze da ima vezu s netom, ping ni jedan ne vraća odgovor, ni jedna stranica se ne otvara...
Zatim nakon 1-2-3h proradi sve, al ping iznad 90-100... |
potpisujem.nesto drkaju masno po tome
|
Yep,problemi i umene. Valjda rade nešto,nadam se IPTV-u.
|
Danas je bila katastrofa...stvarno su pretjerali
|
To mi tako ide na qurac. Da bar pošalju neki mail ili tako nešto...
|
isto , tamo oko podneva i do 4 mi je bilo uzas a poslije bez vecih problema .
|
Ovo je vec druga nedjelja da ne radi net kako spada, mislim da bi bilo vrijeme da zaposle postenog admina koji radi preko vikenda jer ovo stvarno nema smisla.
:rambo: |
neznam kako vama ali meni sve sljak stvarno su brzo popravili u roku 1h je net bio online, kako netko kaze pukao im link u austriji, a sada sta je istina ili ne nitko nezna :D
|
tocnije je puko link zagreb-maribor. ocito imaju problema sa tim linkom, vjerojatnije ruterom. nadam se da ce se ubrzo poravit.
|
Citiraj:
|
a kaj nije link zagreb-maribor link prema sloveniji. no nije bitno. nadam se da ce biti bolje do sad je sve radilo ko urica, osim telefonije koja malkec steka ali to mi bash i nije bitno.
|
Čitam zadnje postove i nije mi jasno - nemaju redudantnu vezu prema svijetu?!?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:43. |