![]() |
Citiraj:
Sad bi se moglo/već se događa ista stvar sa CPU tržištem, nadam se ne još dugo. |
Kad naprave ozbiljne pomake u podršci za igre-to će onda biti posao...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pokriju se samo benchevi, par popularnijih igara o to je sve. |
Citiraj:
ma problem je po meni generalno što se uopće IŠTA u driverima optimizira za pojedini program...pa driveri i DirectX bi upravo trebali služiti tome da sakriju hardware od programera. Zato su tako i veliki |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Napisao su u produžetku i mislio sam da se odnosi na završetak prethodne rečenice, tj. da su veliki jer "driveri i DirectX bi upravo trebali služiti tome da sakriju hardware od programera".
|
Citiraj:
|
ako i ne stanu u "normalnom stanju" uvijek se mogu zmodat :D
|
Ne idu nazalost. Opticka varka, skinuo sam, sve pripremio ali kujac, fali milimetar/dva da legnu kako treba. Pokusao sam nesto iskemijat ali jednostavno ne lezi na gpu kako treba. Cekam da izadje neka alternativa.
|
nedju vf900 gore?! Gotovo, odustajem od te grafe. :smoke:
|
pa nemogu se s pilom podrezat dijelovi koji su viska? :D
|
ili savinuti ? ili mozda neke kombinacije s sobnim ventom (a i proc nebi bilo lose malo jos dignuti) ? :D
|
Ati Radeon Hd 3870x2.. Xp Il Vista
kupujem tu graficku pa me zanima dali je bolje da instaliram vistu ili xp..ja preferiram XP...et molio bi pomoc
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
i ja sam odlucio uzet 3870x2 (: prvenstveno zbog cijene i koliko sam zaključio grafa je jaka ko zemlja ali malih problema sa driverima... koji ce se nadam se u budućnosti riješiti ! interesuje me jedno, uzecu corsair 750w naponsku zato sto cu CF raditi za nekih godinu dana i nadam se da ce ta naponska zadovoljiti 2 diska, oc-ani e8400, 2 dvd-rw, skystar 2, i 2 x 3870x2 u CF-u !
ako treba jaci napon molim da mi kazete da nebi opet morao ganjati naponsku a uzeti u obzir da mora biti +50w viška tj. lufta na naponskoj |
Da, 750W corsair ce ti biti i više nego dosta za 3870x2 CF.
Možeš pogledati i ovog chiefteca, ukoliko želiš uštediti koju kunu/marku. Ima 2*8pin PCI-E + 2*6pin PCI-E i istu snagu kao i corsair prvenstveno zato što su iznutra isti. :) |
jako fina naponska, uzecu u obzir :) int. me jedna stvar, imam strica u zg koji bi to sve pokupovao i da oni to spakuju u kuciste fino, bez kutija itd a papire od garancije bi on ostavio kod sebe. interesuje me na granici kad bude prelazio, u sustini ono vise nije NOVO jer je otvoreno i koristeno... int. me porez kakv je ako on kaze da ce to on koristiti kao privatni racunar
|
To ti ne znam reci. Pricekaj nekog s više iskustva u tim stvarima. :)
|
Evo sorry na pitanju, znam da ima negdje odgovor ali nemogu nac.
HD3870 X2 ide na maticnu Gigabyte P35-DS3R, dali ce radit normalno?? maticna nema crossfire. Eto pitam jer spajam rodaku komp i ne zelim pa da budem ja stogod kriv. :) hvala |
3870 X2 će normalno raditi na svakoj ploči koja ima PCI-E (x16) utor, bez obzira dali ploča (ne) podržava CF ili SLi.
|
napajanje karte
Kako se spoji napajanje ove kartice? jel se koristi 6-pin, 8-pin ili se moraju spojiti oba 2? pliz netko....
|
Citiraj:
|
dvojba izmedu dvi graficke kartice
Pozdrav svima.ja sastavljam novi komp i uzimam ga za koji tjedan sve sam komponente sastavio samo se dvoumim izmedu jedne stvari a to je
1.grafičku karticu uzimam hd3870x2 i ja sam vidio u nitelu da saphire hd3870x2 kosta 2480 kuna a asus tek hd3870x2 kosta 3336 kuna razlika je skoro 1000 kuna a ja cu uzimati jednu od te dvi pa mene zanima kakva ja razlika izmedu te dvi kartice i koju je bolje od te dvi da uzmem ne bise volio zeznuti.unaprijed vam hvala. |
razlika je u bundleu, uzmi jeftiniju, uglavnom 1000kn je previše bez obzira na sve, ipak se radi o istim karticama
btw. daj pogledaj ponudu u drugim informatičkim tvrtkama, npr. ve-mil, hg-spot, links |
A sto je bundle i utjeceli to puno naprimjer u igricama.
|
Bundle je ono sta dobijes uz graficku ili neku drugu kompjutersku komponentu u kutiji, npr, razni kablove, igrice......
I definitivno ne utjecu na igrivost.:D kupi tog sapphire 3870X2 i ne brini se, asus je uvijek skuplji od drugih, bas zato jer je asus, a u ovom slucaju jedina "bitna" stvar u bundle je igra Company of heroes: Opposing forces" koja dojde cca ,350kn u ducanu, tako da 1000kn razlike nije opravdano. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:41. |