![]() |
Citiraj:
Sinoć sam opet do pol 4 pokušavao proć tu jebenu stazu! Nema mi razlike između easy i hard! Vodim do zadnjeg jebenog zavoja, i onda neki kurac mi se desi... imam osjećaj da je napravljeno namjerno da se nešto desi! Iz čista mira mi se auto izvrti u zavoju ili slična sranja!!!! i nisam je još prošao! |
..
ja sam prosao igru 4 puta(3x na hard), i nisam imao nikakvih problema s tom stazom...
nemoras biti opce prvi cijelo vrijeme imas cathc up tako radi sranja drugim autima, itd pa tek u 5/6 krugo ih stigni... jer ja sam skuzio ak cijelo vrijeme vozim prvy koncentracija mi malko pada i uvijek mi dolazi na misli da ce mi se nesto dogoditi... a i dogodi se... za auto neznam koji da uzmes... ja nisam niti jednom presao sa skylinom ali sam vozio nekoliko staza s njim i mislim da on ima najbolje performanse... |
Obavezno čuvaj NOS za zadnji krug ako se dogodi nešto
nepredviđeno. Inače vozim samo na HARD i več sam 2× prešao igru. Istina da ti treba puno koncentracije, a ako u par navrata zaredom ne uspiješ prekini i odmori malo jer češ inače samo izgubit živce, a i materijalna šteta nije isključena.:p |
Citiraj:
|
e ovako, prošao sam je napokon, ali uz posljedice! TIPKOVNICA polomljena!! :fuming: :grrr: :fuming: :grrr:
i to na kraju sa MAZDOM:confused: a one staze iza toga su pizdarija... |
Citiraj:
|
Jesam ti rekao! :D :clap: :D:clap: :burn:
|
Novi rekord
1 privitaka
NOVI REKORD
Može li ko više?:clap: |
Re: Novi rekord
Citiraj:
nemam screenshot jebiga...al bit ce ih.. :D evo frend me nazvo prije 15 min i kaze da je roknio 391.56 ... Novi rekordi stizu :p :p :p |
S kojim to autom?
|
Citiraj:
koji je tvoj top speed? |
Prvo dokazi svoju speed sa screenshotom, onda cu ti vjerovati i posalji sliku od svokg auta:gringo: :gringo:
|
Citiraj:
cca EDIT Black lotus? jl ti to mozda nick iz magic the gatheringa? karta -black lotus? |
Nije, jednostavno mi je ime palo na pamet.
Ali znam tu kartu.:burn: |
Jel dolaziš u nedjelju u Hrvatsku?
|
Citiraj:
|
Pitanje u vezi counterstrike:
Gdje mogu naci update 1.5 za njemacku verziju? |
...
Posto sam formatirao disk neki dan, danas sam instalirao ponovno NFSU i sad skidam patch sa eagames stranice(official) ali zanima me dali netko zna koja je to verzija patcha??
1.1 ili neka nova?? |
Ja mislim da je najnovija verzija
|
evo tek sad se pridruzujem u raspravu jer imam novi komp. :)
dakle, NFSU se vrti u 1024x768, svi detalji na maksimum, motion blur iskljucen jer iritira... i ide predivno! |
Citiraj:
NA full detaljima? Ja imam dotičnu karticu, pa kad stavim na full, bogme ne leti!! A imam Athlon(Thorton) 2000+ |
meni isto normalno radi na maxu sa istom grafuljom, jedino ja imam xp 1700+ i vrtim na 800x600 :burn:
|
Ja vozim na 800x600 sa svojom grafom s svim uključenim osim blura.
|
Citiraj:
|
MAX reza, max detalji, Quincunx AA i bez štekanja. :rambo:
|
Hmm...
O 800x600 neću ni pričati.. naravno da mi u toj rezoluciji sve leti, i sa full detaljima. Ali ja govorim o 1024x768. A tu da sve leti u toj rezoluciji na full detaljima, ne znamm....... Što ti smatraš pod tim da sve leti? znači, da ti apsolutno nijednom nije došlo do usporenja, zatrzavanja i slično? Ako ne, onda mi reci kako si to postigao? |
MAX reza je 1280x1024 i zašteka samo ponekad ali kad su još neki programi upaljeni.
|
Citiraj:
Naravno da će ti sve radit na toj kartici, sirova snaga, a NFSU je Directx 8 igra, kao i tvoja kartica. Mora da leti. Ali ja govorim za radeona 9000! Ne znam zašto se toliko hvališ! Čuli smo te i prvi put.. Ti još nemaš ni 15 godina?!?!?!!! |
Evo kad se svi faliju kak njim ovak i onak dela onda se bum i ja pofalil :o
Meni dela isto na 1024X768 sa full detaljima , bez ikakvog štekanja :) A probajte pogoditi zakaj :D , vrlo je jednostavno :D |
Jel su godine važne???
Samo sam reko kak meni radi. Kaj je tu loše?? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:12. |