PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Diablo II: Resurrected (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=307212)

mamutarka 11.10.2021. 23:54

inače, fino rade serveri, od subote popodne doslovno stalno zajebavaju, rollbacka te nazad, ekipa ostaje bez ajtema, bravo

picajzlaaa 12.10.2021. 10:19

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 3552956)
inače, fino rade serveri, od subote popodne doslovno stalno zajebavaju, rollbacka te nazad, ekipa ostaje bez ajtema, bravo

Lol ko meni u Warzoneu

Franf 12.10.2021. 12:48

Kruži teorija po forumima da su Duperi otkrili bug kojim mogu srušiti server pa sad koriste to za dupliranje itema.
E sad...

mamutarka 12.10.2021. 16:00

4. dan za redom

Citiraj:

We are currently investigating reports of login issues. Apologies for any inconvenience caused.

mamutarka 13.10.2021. 16:51

5.

lol jebote daj ugasite firmu više

p3r02d3r0 13.10.2021. 17:06

Nisam još kupio igru, ali nejasno mi je kako si tvrtka poput Blizzarda, koja je WoW uspješno vukla godinama može dopustit takve stvari.

mamutarka 13.10.2021. 17:18

neznam dal pratis, poprati malo kaj se tamo desava, apsolutno svi su napustili brod koji tone, a ovo kaj je ostalo ocito nezna poso

mamutarka 14.10.2021. 23:40

i danas opet sranja sa serverima, no evo plavog posta:

https://us.forums.blizzard.com/en/d2...-forward/28164

Citiraj:

Then Tuesday, we hit another concurrent player high, with a few hundreds of thousands of players in one region alone.
lol, popularan gejm

thekingnoa 17.10.2021. 09:38

Ovi u Blizzardu ili nemaju novaca proširiti kapacitet servera ili su im ljudi podavali otkaze pa nema tko raditi

mamutarka 20.10.2021. 12:00

gg full IK je tu, https://i.imgur.com/eBEJ8Jm.jpg

to nisam imao prije 20 godina :D

John Creasy 20.10.2021. 12:44

gratz

lvl72 necro summoner act3 hell, ide mi full dobro, skuplja se gear za merca, gine često

Frung 20.10.2021. 13:18

Dajte malo screenova, buildove i gear i to ;)

I pitanje, nemojte mi odma glavu odgrist; igra tko na PCu na gamepadu možda?

John Creasy 21.10.2021. 18:23

volio bi ali ništa mi konkretno još nije dropalo hah.. socijalni gear imam još uvijek, ali ide :D.. tražim rune za merca, da mu napravim weapon bolji, trenutno imam insight.. fali mu life steala, gine svako malo.. čekam da mi dropa neki helmet s life stealom.. i teleport staff moram naći, bez njega sad u hellu ne mogu

mamutarka 21.10.2021. 19:21

Citiraj:

Autor John Creasy (Post 3555298)
volio bi ali ništa mi konkretno još nije dropalo hah.. socijalni gear imam još uvijek, ali ide :D.. tražim rune za merca, da mu napravim weapon bolji, trenutno imam insight.. fali mu life steala, gine svako malo.. čekam da mi dropa neki helmet s life stealom.. i teleport staff moram naći, bez njega sad u hellu ne mogu

tal rasha helm, 10% life i 10% mana steal, da se lako nabavit, trejdaj

John Creasy 26.10.2021. 15:29

dropao mi tal rasha helmet od andariela na hellu.. gg

John Creasy 03.11.2021. 17:16

znači, treba mi pomoć za necra summonera.. pregledao sam sve buildove/guidove/yt videe i kurac palac.. act2 na hellu, ne mogu ništa.. imam solidan eq, premda svaki build kaže da gear toliko i nije bitan, ali moji skeletoni/merc ne mogu ništa protiv jačeg monstera.. s kolegom sam prošao act2 duriela i sad na act3 opet ista stvar.. merc ima tal rasha helmet, super resistove, insight weapon, treba 5min da ubiju monstera da mogu bacit corpse explosion.. imam teleport staff s 45 chargeva u switchu, ok wand sa + skillovima, ali ovim tempom ću hell završit za godinu dana :D
jedini izvor dmg mi je merc i corpse explosion jer skeletoni ne prave nikakav dmg i raštrkaju se na monstere (uzas AI)

napravio sam barbariana, malo s njim igram, bit će frenzy gold finder build za njega, imam Ali Babu weapon koji je spreman za njega čim ga levelam

tuna3 05.11.2021. 00:23

Citiraj:

Autor John Creasy (Post 3558224)
znači, treba mi pomoć za necra summonera.. pregledao sam sve buildove/guidove/yt videe i kurac palac.. act2 na hellu, ne mogu ništa.. imam solidan eq, premda svaki build kaže da gear toliko i nije bitan, ali moji skeletoni/merc ne mogu ništa protiv jačeg monstera.. s kolegom sam prošao act2 duriela i sad na act3 opet ista stvar.. merc ima tal rasha helmet, super resistove, insight weapon, treba 5min da ubiju monstera da mogu bacit corpse explosion.. imam teleport staff s 45 chargeva u switchu, ok wand sa + skillovima, ali ovim tempom ću hell završit za godinu dana :D
jedini izvor dmg mi je merc i corpse explosion jer skeletoni ne prave nikakav dmg i raštrkaju se na monstere (uzas AI)

napravio sam barbariana, malo s njim igram, bit će frenzy gold finder build za njega, imam Ali Babu weapon koji je spreman za njega čim ga levelam

Istina je da je summoner lik koji praktički gol može proći content.
Složi si Lore u helmet, smoke ili stealth chest, i obavezno spirit u crystal sword.

Od skillova skeleton warrior, skeleton mastery i CE. Ostalo po 1 point.
Malo je zeznuto sa summonerom do negdee 50 lvla poslje je puno lakše.

Na merca probaj još Treachery u armor.
Sve ovo su jeftinjara runewordi a Spirit je broken, može još ići i u shield i odlično je kad imaš 2.
Jak merc je jako bitan jer će on uvijek ubiti prvog moba za CE.

I uvijek spam amplify damage.

John Creasy 05.11.2021. 01:10

imam lore helmet, stealth armor.. lvl 77 sam, maxan skeleton warrior/mastery/corpse explosion, koristim clay golema za supporta, pointovi stavljeni u amplify dmg, decrepify.. merc ima tal rasha helmet, insight weapon.. sve mi liči da je ok
krenio sam s barbarianom ispočetka, dok se malo odmorim od necra pa ću opet probat

tuna3 05.11.2021. 10:14

Citiraj:

Autor John Creasy (Post 3558689)
imam lore helmet, stealth armor.. lvl 77 sam, maxan skeleton warrior/mastery/corpse explosion, koristim clay golema za supporta, pointovi stavljeni u amplify dmg, decrepify.. merc ima tal rasha helmet, insight weapon.. sve mi liči da je ok
krenio sam s barbarianom ispočetka, dok se malo odmorim od necra pa ću opet probat

spirit nabavi

ne znam kako ti neide, od cijele moje ekipe s ima ih dosta samo summon necro je solo prešao sve

John Creasy 05.11.2021. 10:59

evo sinoć sam igrao, act3 flayer jungle, došli neki monsteri s lightningom, dva hita i crknem, ne stignem ni izbjeći :D.. jedino da se teleportam sa staffom od njih i uopće ih ne ubijam.. probat ću tako

tuna3 05.11.2021. 13:44

Ako te jebe resistance smoke runeword.
Opet napominjem spirit je MUST, imam runa za par setova ako trebas.

John Creasy 05.11.2021. 16:32

imam rune, trebam sword i shield za spirit.. hvala ti, ali probat ću zasad sve sam da obavim/nabavim :D.. bacio sam se i na barbariana act2 trenutno, dere samo tako.. ugl show igra, čista nostalgija

edit: dal trebam gledat base dmg weapona u koje ću staviti rune, ili je dovoljno samo da ima sockete? gledam sad guide, lik je u phase blade stavio rune da dboije grief weapon, a base dmg mu je onak 31-36

tuna3 05.11.2021. 16:35

Citiraj:

Autor John Creasy (Post 3558843)
imam rune, trebam sword i shield za spirit.. hvala ti, ali probat ću zasad sve sam da obavim/nabavim :D.. bacio sam se i na barbariana act2 trenutno, dere samo tako.. ugl show igra, čista nostalgija

Uh, barharaian je naj lošija PvM klasa :D
Ali bitna je zabava

John Creasy 05.11.2021. 16:55

idem kasnije na magic i gold find frenzy barbariana, imam Ali Baba weapon, treba mi još jedan

thekingnoa 05.11.2021. 18:57

Ja sam u zadnjem gradu na nightmare-u, igram bone Necro, prosetao sam kroz igru koliko je lagano igrati sa tim likom, na hellu planiram respec na summon, mislim da ce bone spear biti preslab

John Creasy 05.11.2021. 22:35

bilo je i meni na nightmare sve lako, lvl 77 sam ipak.. na hellu su krenili problemi, riješit ću resistove pa vidit dalje

edit: prešao na hellu.. napravio sam white wand, skeletoni malo ojačali zbog skeleton masterya.. fight s baalom je trajao 10minuta haha.. spam decrepify i gg

Kratkius 21.11.2021. 13:45

Evo i prvog sniženja.
Sljedećih 7 dana je na battlenetu D2R 29.99€ ako koga zanima.
Ja se još dvoumim hoću li uzeti sada ili čekati da padne (nekim čudom) na 19.99 :-)

p3r02d3r0 20.12.2021. 13:14

Uzeo sam sad na sniženju. Pokrenuo malo. Ma to je to. Drago mi je da nisu ništa previše drljali po gameplayu. To je onaj D2 kakav sam volio.

slavonac90 29.12.2021. 08:52

Ja ga isto ubo na sniženju za PS 5...ušao samo u igru da vidim kako izgleda i mogu reći da je pravi remake što se tiče grafike, ne mogu vjerovat da je igra izgledala onako kakav je legacy mode. Tada mi je to izgledalo kao next gen, a sada me bole oči dok gledam u to :D
Sad samo da završim Ghost of Tsushima i slijedi grind fest kao u dobra stara vremena kada su me igre zabavljale puno više nego danas unatoč drlog grafici.

kiki86 29.12.2021. 09:37

meni d2 već dosadio, nisam ni do hell došao, vratio se odigrat sezonu u d3, pa onda oba diabla na pauzu neko vrijeme :fiju:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:25.