![]() |
inače, fino rade serveri, od subote popodne doslovno stalno zajebavaju, rollbacka te nazad, ekipa ostaje bez ajtema, bravo
|
Citiraj:
|
Kruži teorija po forumima da su Duperi otkrili bug kojim mogu srušiti server pa sad koriste to za dupliranje itema.
E sad... |
4. dan za redom
Citiraj:
|
5.
lol jebote daj ugasite firmu više |
Nisam još kupio igru, ali nejasno mi je kako si tvrtka poput Blizzarda, koja je WoW uspješno vukla godinama može dopustit takve stvari.
|
neznam dal pratis, poprati malo kaj se tamo desava, apsolutno svi su napustili brod koji tone, a ovo kaj je ostalo ocito nezna poso
|
i danas opet sranja sa serverima, no evo plavog posta:
https://us.forums.blizzard.com/en/d2...-forward/28164 Citiraj:
|
Ovi u Blizzardu ili nemaju novaca proširiti kapacitet servera ili su im ljudi podavali otkaze pa nema tko raditi
|
|
gratz
lvl72 necro summoner act3 hell, ide mi full dobro, skuplja se gear za merca, gine često |
Dajte malo screenova, buildove i gear i to ;)
I pitanje, nemojte mi odma glavu odgrist; igra tko na PCu na gamepadu možda? |
volio bi ali ništa mi konkretno još nije dropalo hah.. socijalni gear imam još uvijek, ali ide :D.. tražim rune za merca, da mu napravim weapon bolji, trenutno imam insight.. fali mu life steala, gine svako malo.. čekam da mi dropa neki helmet s life stealom.. i teleport staff moram naći, bez njega sad u hellu ne mogu
|
Citiraj:
|
dropao mi tal rasha helmet od andariela na hellu.. gg
|
znači, treba mi pomoć za necra summonera.. pregledao sam sve buildove/guidove/yt videe i kurac palac.. act2 na hellu, ne mogu ništa.. imam solidan eq, premda svaki build kaže da gear toliko i nije bitan, ali moji skeletoni/merc ne mogu ništa protiv jačeg monstera.. s kolegom sam prošao act2 duriela i sad na act3 opet ista stvar.. merc ima tal rasha helmet, super resistove, insight weapon, treba 5min da ubiju monstera da mogu bacit corpse explosion.. imam teleport staff s 45 chargeva u switchu, ok wand sa + skillovima, ali ovim tempom ću hell završit za godinu dana :D
jedini izvor dmg mi je merc i corpse explosion jer skeletoni ne prave nikakav dmg i raštrkaju se na monstere (uzas AI) napravio sam barbariana, malo s njim igram, bit će frenzy gold finder build za njega, imam Ali Babu weapon koji je spreman za njega čim ga levelam |
Citiraj:
Složi si Lore u helmet, smoke ili stealth chest, i obavezno spirit u crystal sword. Od skillova skeleton warrior, skeleton mastery i CE. Ostalo po 1 point. Malo je zeznuto sa summonerom do negdee 50 lvla poslje je puno lakše. Na merca probaj još Treachery u armor. Sve ovo su jeftinjara runewordi a Spirit je broken, može još ići i u shield i odlično je kad imaš 2. Jak merc je jako bitan jer će on uvijek ubiti prvog moba za CE. I uvijek spam amplify damage. |
imam lore helmet, stealth armor.. lvl 77 sam, maxan skeleton warrior/mastery/corpse explosion, koristim clay golema za supporta, pointovi stavljeni u amplify dmg, decrepify.. merc ima tal rasha helmet, insight weapon.. sve mi liči da je ok
krenio sam s barbarianom ispočetka, dok se malo odmorim od necra pa ću opet probat |
Citiraj:
ne znam kako ti neide, od cijele moje ekipe s ima ih dosta samo summon necro je solo prešao sve |
evo sinoć sam igrao, act3 flayer jungle, došli neki monsteri s lightningom, dva hita i crknem, ne stignem ni izbjeći :D.. jedino da se teleportam sa staffom od njih i uopće ih ne ubijam.. probat ću tako
|
Ako te jebe resistance smoke runeword.
Opet napominjem spirit je MUST, imam runa za par setova ako trebas. |
imam rune, trebam sword i shield za spirit.. hvala ti, ali probat ću zasad sve sam da obavim/nabavim :D.. bacio sam se i na barbariana act2 trenutno, dere samo tako.. ugl show igra, čista nostalgija
edit: dal trebam gledat base dmg weapona u koje ću staviti rune, ili je dovoljno samo da ima sockete? gledam sad guide, lik je u phase blade stavio rune da dboije grief weapon, a base dmg mu je onak 31-36 |
Citiraj:
Ali bitna je zabava |
idem kasnije na magic i gold find frenzy barbariana, imam Ali Baba weapon, treba mi još jedan
|
Ja sam u zadnjem gradu na nightmare-u, igram bone Necro, prosetao sam kroz igru koliko je lagano igrati sa tim likom, na hellu planiram respec na summon, mislim da ce bone spear biti preslab
|
bilo je i meni na nightmare sve lako, lvl 77 sam ipak.. na hellu su krenili problemi, riješit ću resistove pa vidit dalje
edit: prešao na hellu.. napravio sam white wand, skeletoni malo ojačali zbog skeleton masterya.. fight s baalom je trajao 10minuta haha.. spam decrepify i gg |
Evo i prvog sniženja.
Sljedećih 7 dana je na battlenetu D2R 29.99€ ako koga zanima. Ja se još dvoumim hoću li uzeti sada ili čekati da padne (nekim čudom) na 19.99 :-) |
Uzeo sam sad na sniženju. Pokrenuo malo. Ma to je to. Drago mi je da nisu ništa previše drljali po gameplayu. To je onaj D2 kakav sam volio.
|
Ja ga isto ubo na sniženju za PS 5...ušao samo u igru da vidim kako izgleda i mogu reći da je pravi remake što se tiče grafike, ne mogu vjerovat da je igra izgledala onako kakav je legacy mode. Tada mi je to izgledalo kao next gen, a sada me bole oči dok gledam u to :D
Sad samo da završim Ghost of Tsushima i slijedi grind fest kao u dobra stara vremena kada su me igre zabavljale puno više nego danas unatoč drlog grafici. |
meni d2 već dosadio, nisam ni do hell došao, vratio se odigrat sezonu u d3, pa onda oba diabla na pauzu neko vrijeme :fiju:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:25. |