![]() |
Ekipa kolko bi meni te liste opce dobro radile s obzirom da sam jako ograničeni brzinom interneta, max 10Mbps. Predpostavljam da bi full HD štekalo
|
Imam 10mbit i ok mi je
|
Moze i meni lista kineza na pm..
|
Još nisam nikakvu listu dobil u pm :)
|
Ajde i meni neku dobru s Alija na PM.
|
Moj kinez opet crkli svi programi...refund
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Imam listu koja preko mobilnog interneta (bonbon) radi ok a preko maxadsla prekida (brzina mi je 50Mbit).
Ima li kakvog rijesenja? Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk |
našli su te, i sad te prate
nema ti spasa |
Šalu na stranu, zar nitko nema taj problem?
Ili ste na drugim providerima? Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk |
Nazalost evo i moj Kinez "ustekao". Gledam Dinamo na Planetsport1, i jasno mi je da je navala i da ce trzati.
Medjutim, probao sam i na svim drugim kanalima koji streamaju tu tekmu, 90% ih uopce ne radi! |
Citiraj:
Pa se vraćam na staro pitanje: Ako netko ima nešto bolje od Ali liste za 17 USD godišnje, molim vas u inbox Platio bih i trostruko ovu cijenu, samo da je pouzdano |
Meni PlanetSport 1 trzao malo u prvom poluvremenu (cca 2 minute) tako da je slika štucala ali je zvuk išao normalno.
Zadovoljan sam svojim operaterom. No odma.da napomenem, moj nije kinez i za vaše tu priče je "skup" :D Mog je isto satralo i dost dugo se dobivao sa čestim ispadima ali sad već par dana od subote sve meni bitno radi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Preko VPN-a bi trzalo jednako |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja imam pouzdanog "zemu" vec godinama,bio prvo na satelitu,pa prebacio na iptv i sve radi okej..33e godisnje..
|
Udijeli link da i mi probamo, ne budi stranac :)
|
ja vec godinu ipo imam jednog bosanca... 55€ godisnje... vise manje radi sve... evo sinoc, planet sport u full hd-u, bez ijednog trzaja utakmica...
|
meni drago kaj nisam odustao od cableguy-a. tekma jučer radila odlično. kroz cijelu tekmu je jedino 2 puta bio buffering na 5 sekundi i to je to.
slika solidna i za cca 25kn mjesečno više nego zadovoljan. |
Citiraj:
Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk |
Bolje malo uložite love ( nekih 200 ojra u opremu ) i uzmete card sharing pa gledate utakmice u kristalno čistoj slici bez ikakvih trzanja. IPTV je za ljude sa čeličnim živcima:goood:
|
sta je potrebno za taj card sharing?
|
Citiraj:
|
uzmete legalo i to je to
jer i kod cs-a nije sve bajno kako se misli planet sport necete gledat, a nit druge kanale za naš kraj. |
Treba ti receiver + tanjur + lik koji ti daje "uslugu". Sereš planet sport kada imaš SKY DE , Polsat i Movistar koji prenose svaku utakmicu lige prvaka na posebnom kanalu.
|
Bas je uzitak slusat njemacke ili poljske komentatore sigurno. Budimo realni ipak.
|
Citiraj:
Pa i na mnogim IPTVoivima Bien Sport na arapskom dere u FHD bez trzaja... jer ga niko ne gleda :D A isto mi slušam švabski ili arabski :) |
Nije valjda da voliš slušati Marka Šapita i Vikija Ivanovića kada ti govore kakvu prehranu je imao određeni igrač dok je igrao u juniorima i kakve čarape voli nositi:chears:. Jebe mi se živo kakvim jezikom pričaju ( mogu i klingonski ) dokle god ja mogu gledati utakmicu u perfektnoj slici. HR komentatori su toliko stručni da je to za popizditi. Ali dobro. Nekome to smeta meni opet ne.
|
Šapit je još najbolji naš.
Ja bi isto izabrao kvalitetu signala nauštrb HR komentatora ali za istu cijenu opreme i usluge. Meni je trenutno uvijet da se može jedna lista gledati na više uređaja istodobno a da nije preko 10€ mjesečno tako da je izbor pao na jednu listu sa početka ove teme, da je ne imenujem. Kvaliteta je onako, Planete sport ne trzaju nikada no Arene i HBO znaju raditi probleme nerijetko, no kod tih kanala ima barem izbora HD/FHD pa prebacujem po potrebi... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:51. |