![]() |
Dok ti to rasprodaš i sve organiziraš, otkrit će kako rudarit i konzolama pa će valjda i njih nestati :D
|
Citiraj:
Meni najviše žao ljudi kojima grafa umre pod garancijom. Nema šanse da dobiju novu u zakonskom roku. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hah blago tebi ako misliš da ćeš i Vegu moć uzet, to ako u prvih sat vremena odkad dođe u dućane ne uvatiš, mineri će ti sve pokupovat također, posebno jer izgleda da će bit low stock launch.
|
Baš. Em je sama kao godot, a i kad dođe nitko od običnih gamera je neće vidjeti osim na youtubeu
|
Citiraj:
:D |
Citiraj:
Such bitcoin So hashrate WOW! :D |
Radeon Vega Frontier Edition - $1199
Radeon Vega Frontier Edition s vodenim hladjenjem - $1799 Sitnica :D |
I od ove godine više ne piše Ultimate Gaming Xperiance nego Ultimate Mining Xperiance - refund it in few weeks :D
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Ako rudari oko 20 dolara dnevno.... :D
|
Drame
|
Ako bude rudarila desetak, bit ce odlicno :D
|
Citiraj:
Vega bi trebala raditi barem 20$ |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zbilja? 60MH/s jedna 1080ti? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali nije bitno šta majnaš.. kad to možeš pretvoriti u bilo koji drugi koin na burzi isti dan... Znači izmajnaš koji god koin i pretvoriš ga u ETH... I na kraju dana imaš više Etera nego da si ga majnao direktno... kuiš? Nije bitno da li je to ZEC, ZEN, LBRY, DGB, ili nešto skroz deseto... I to je to od mene što se tiče majnanja u ovoj temi... |
Citiraj:
Za razliku od Ryzena ovo me uopće nije oduševilo od same potrošnje struje - STRAŠNO, sada će trebati uložiti novaca u napajanje ohoho + bolje kućište... Ljudi se pitaju https://www.youtube.com/watch?v=VnOUdUKT9do Ps. što se tiče rudarenja , uopće mi se ne sviđaju te elektroničke valute , ali ko voli neka izvoli... Čista u budućnosti kontrola ljudi nad njihovim novcima... |
Zamastili su cijenu zato što mogu. U ovakvoj situaciji koliku god da stave prodat će se
Koliko sam shvatio na tržnici ljudi uspješno prodaju polovnu rx 470 za 2500kn? |
Citiraj:
Poznavajući da u svijetu postoji dosta ljudi sa visokim standardom spremnih na bacanje novaca ovo će se dogoditi... Druga je stvar kupovina ove kartice za čisti profesionalizam , tj. posao. |
Ove "frontier edition" nisu ni zamišljene za obične korisnike, nego su "prosumer" gpu poput titanki, naravno to nikog neće spriječiti da ih kupuje za rudarenje
Što se tiče dizanja cijeni, nadam se da će to sve proći kao kad je bila aktualna 2xx serija |
Kaj nisu to workstation grafičke? Nemaju veze s gamingom
|
Da, workstation grafičke workstation cijenama, niš novo. ne znam što se prašina diže...
|
Pa ni meni nije jasno, ak se ne varam, cijene su još niže u odnosu na "nevidiju"
|
Citiraj:
Ja svoju 470ku odmah dam za 2500 kn :D, kupljena u 1. mjesecu ove godine |
Citiraj:
|
Citiraj:
hoće to :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:46. |