![]() |
Citiraj:
@mob |
|
Ahaaaaa... žena je to gledala lani još. Ja nisam jer me ne zanima takva tematika. U biti zujao sam po kompu pa sam tu i tamo bacio pogled. U globalu znam o čemu se radi i kako završava, no ne mislim ga gledat ispočetka i detaljno.
@mob |
Citiraj:
Pas m.., drugi put gledam i nema razlike, kao da ga prvi put vidim. Gluma savršena. |
Citiraj:
|
Ma pas mater, sve je to kamilica, bio neku vecer dokumentarac "zamlja kartela" ili tako nekako. Nisam namjerava gledat. I dok sam pribaciva programe naletim doslovno na dvi sekunde, procitam titl svjedocanstva neke žene, i uništi ti čitav vikend. Teško ću to zaboravit :(
|
Ok, stavlljeno na listu za pogledat.
|
Citiraj:
dost dobar dokumentarac |
american made, odličan mi je, nisam ljubitelj toma al čisto je ok odradio. vuče mi na Blow pomalo
|
Wonder Woman i It comes at night su došli u videoteke (1080p 5.1 DD) :D
|
Došao je i Hitmans bodyguard.
Ne trošite vrijeme ili nedajbože nofce na kino ulaznice. Očaj živi od filma. |
a pazi ocjenu i glumce... jiz.
|
Citiraj:
Nije film ni za pustit mozak na pašu akcić (čemu sam se nadao). Sve dobre fore iz filma ste vidjeli na najavama. Neke i nisu dobre u filmu. Jednostavno grozno. |
into the forrest - oke ideja, pa i priča, ali nekako sve mlako i neuvjerljivo + ULTRA iritantno ono plesanje konstantno.
slobodno skip. |
|
Stavim si na spisak, a ove syssove "kmečave" filmove jednostavno ne mogu pogledat, iden večeras razbijat noge i glave na balunu, a ovi njegovi filmovi mi u tome ne pomažu - bija bi premekan na terenu :p
|
Citiraj:
Ovo je ok SCI-Fi,fura se na Children of Men,slabije ali i dalje gledljivo |
|
Citiraj:
|
Hitmans bodyguard - izbljuvak, ne znam zasto ga nisam ugasio nakon 10 min
|
Citiraj:
Film mi se svidio najviše zbog Samuel L. Jacksonovog 'mother fucker' :D i to barem 100 puta ponovljeno :D. |
Citiraj:
Pogledaj ovog :D :D jos se oporavljam :lol2: |
PRESTANITE!!! :D
oke ovo moram gledat. |
Evo ti jos. Nisam dugo gledao, ali koliko se sjecam ova dva su imali slican ucinak na mene:
Med (2010) My Life Without Me (2003) |
ovo je već too much čitajući samo plot :D
|
Večeras pada Two Is a Family :D
|
Citiraj:
moj prijedlog - kad smo kod španske filmoteke, evo jedan vrlo solidan, malo dosadan uvod al kasnije se sve nadoknadi, http://www.imdb.com/title/tt5133308/?ref_=tt_rec_tt gl. flumica je hot`n sexy koja je glumila u još jednom odličnom špancu: http://www.imdb.com/title/tt1772250/...nm_flmg_act_17!! |
Napokon pogledao film koji sam odgadao mjesecima.
Ovaj Wonder Woman je takvo smece da ne samo da sam dobio rak sve i jedne mozdane vijuge, vec generalno necu paliti TV do nove godine. Onaj novogodisnji program na HRT1 je kvalitetniji od ovog smeca. E, jebem te zivote. |
Citiraj:
@mob |
Pogledao jučer Dječaka u prugastoj pidžami...
Uh, težak film... :S |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:59. |