PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

Juice 24.07.2017. 12:28

Citiraj:

Autor syss (Post 3083750)
ma maltene bilo koji film vidim da je hardy u njemu gledam, frajer je jednostavno vrhunski glumac i ne bira neke debilane od filmova.

Ben Affleck isto :fiju:

syss 24.07.2017. 12:43

sarkazam ili si stvarno tog govnara usporedio sa hardyem? :D

Ivo_Strojnica 24.07.2017. 13:20

meni se hardy može sakriti pred assfleckom.

burmuz 24.07.2017. 13:37

Citiraj:

Autor Ivo_Strojnica (Post 3083827)

Svaka čast navedenima ali Višnjić je bolji. :D

syss 24.07.2017. 13:41

svaka čast svima njima, ali zato tony danza... nemojte ni da počnem sa listom :D

Mommistake 24.07.2017. 14:24

Citiraj:

Tipičan primjer doljevanja ulja na vatru :D

Juice 24.07.2017. 14:38

Citiraj:

Autor syss (Post 3083805)
sarkazam ili si stvarno tog govnara usporedio sa hardyem? :D

Znam da ga ne voliš haha

Gabre 24.07.2017. 16:35

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3083727)
Pogledao Gifted, odličan film. Mala je brutala. Ne znam kad sam se nasmijao toliko :)

Jučer krenuo gledati Wonder Woman oko 22:30, kad ono oko 24h pogledam koliko još i još 45 min, reko, odjebi to i spavati.

Uglavnom, prvih sat i pol se ništa ne dešava... Dosadno, na par momenata CGI na razini scorpion kinga (the rock)...

Ne znam hoću li uopće nastaviti gledati danas iskreno.

Haha identicno ja i zena napravili, gledamo mi gledamo, oci nam se zatvaraju,sporo, dosadno,cgi na razini iz 2001-e, jos i gore, kliknem da vidim kad ce kraj kao ono jos 50minuta.
Instant shutdown je bilo.
Zavrsili sinoc, ocajan film, sto ti ameri puse da i ja sebi nabavim jer ovaj film rusi rekorde ljeta, samo ne kuzim zasto.

Nit sise nit guzice nit price nit nicega uzas

rodriguez 24.07.2017. 19:39

Hardy je bog, neznam dal je dobio Oscara za ulogu u filmu the drop, ako nije ima ga od mene.

Mommistake 24.07.2017. 20:35

Citiraj:

Autor Gabre (Post 3083911)
Haha identicno ja i zena napravili, gledamo mi gledamo, oci nam se zatvaraju,sporo, dosadno,cgi na razini iz 2001-e, jos i gore, kliknem da vidim kad ce kraj kao ono jos 50minuta.
Instant shutdown je bilo.
Zavrsili sinoc, ocajan film, sto ti ameri puse da i ja sebi nabavim jer ovaj film rusi rekorde ljeta, samo ne kuzim zasto.

Nit sise nit guzice nit price nit nicega uzas

Ja ću danas odgledati nakon Game of Thrones.
Ali mislim da ćemo djeliti mišljenja. :)

EDIT: Pogledao do kraja Wonder Woman. Meni jedan od dosadnijih filmova ove godine, bez glave i repa. Čak mi je Batman VS Superman bio bolji.

croi1 25.07.2017. 13:22

Deadpool - neopisiv drlog od filma 2/10

War for the Planet of the Apes - 8/10

Planet of the Apes (1968) - 8/10

Lion - 9/10

Blue Spirit 25.07.2017. 14:56

The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst

HBO - Dokumentarac (mini-serija) od 6 epizoda po 45 min .... tj 4 i pol sata

Svi ste gledali American Psycho , Hannibal (2001) i seriju Hannibal

... ta 3 su male bebe za Roberta Dusta.

Zlocini koje je pocinio, izraz lica, nedostatak emocija , govor tijela ..... cista personifikacija VRAGA

Jedno je odglumiti "personu" u seriji - filmu , ali biti ta osoba, vidjet i dozivjeti MONSTRUMA kako daje intervju, cuti pricu i "procesuirati" viđeno ... to je ipak neka druga dimenzija od svega viđenog dosad !

Prve 2 uvodne epizode su spore i izgledaju prosjecno, dok od 3 nadalje to pocinje i zahuktava se.

Napomena, naravno da dokumentarac nije za svakoga.

Pupo 25.07.2017. 16:11

Citiraj:

Autor croi1 (Post 3084231)
Deadpool - neopisiv drlog od filma 2/10

I počinje drvlje i kamenje za 3, 2, 1 :D

Al da, i meni je bio daleko od onih svih preporuka i svega.

Mommistake 25.07.2017. 16:15

Deadpool nije za gledanje doma. Ja sam bio s ekipom u kinu, umirali od smjeha.

Nakon toga sam ga gledao doma solo i ugasio ga nakon 20 min.

RascaL 25.07.2017. 17:43

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3084292)
Deadpool nije za gledanje doma. Ja sam bio s ekipom u kinu, umirali od smjeha.

Nakon toga sam ga gledao doma solo i ugasio ga nakon 20 min.

Meni je gledanje u kinu narušilo doživljaj. Na stranu to što ima dosta preforsiranih scena, svaka od tih je služila kao svojersni trigger za najglasnije čobane u kinu koji su djelovali kao da se smiju jer se to od njih očekuje a ne radi komičnosti situacije.

Poprilično sam upućen u izvorni materijal i zato nisam bio pretjerano impresioniran interpretacijom. Iz nekog razloga mi je Deadpool igra iz 2013. daleko bolje sjela u odnosu na film. Da li je problem Reynolds ili scenarij nisam siguran, ali nešto me nevjerojatno iritiralo u filmu.

Gabre 25.07.2017. 17:48

Deadpool je odron smece uvreda za mozak od filma kao i ostale us komedije novijeg datuma kojima je vrhunac kita u krupnom planu,riganje nekom u facu ili degutantne "sale" koje granice sa poremecenoscu

Neo-ST 25.07.2017. 18:13

Citiraj:

Autor Gabre (Post 3084331)
Deadpool je odron smece uvreda za mozak od filma kao i ostale us komedije novijeg datuma kojima je vrhunac kita u krupnom planu,riganje nekom u facu ili degutantne "sale" koje granice sa poremecenoscu

Pa šta je tu čudno za idiokraciju?

Gabre 25.07.2017. 19:38

Nista, pokazuje kuda ide ovo drustvo.

T}{OR 27.07.2017. 11:01

Gledao Dunkirk jučer. Solidno dobar, iako mu po meni najviše šteti PG13 oznaka tako da nema "Spašavanje vojnika Ryana krvoprolića".

Što se tiče ostaloga:

Zračne borbe su dosta dobro napravljene, ali opet ne bez svojih nebuloza. Skoro pa uopće nema "vođenja" mete (ciljaš ispred gdje će avion biti, a ne na njega tako da se meci i meta susretnu). Zatim tu je letenje doslovno iznad vode - u stvarnosti si užasno lagana meta i visina (više od protivnika) je sve u WWII.

Veliki plus je što gotovo uopće nema CGI-a, sve su ili pravi avioni ili makete. Dosta old school.

No, najveći debilizam na kraju je kada Tom Hardy ostane bez goriva - prije nego se spusti na plažu uspije srušit još jedan avion, leti bez motora nenormalno pre-dugo (komentar ranije o niskom letu iznad vode, teba ti visina za let bez motora), i kruna debilizma spusti se izvan savezničke zone kako bi bio zarobljen dok more i plaža obiluju saveznicima da ga netko pokupi.

^^
Vjerojatno umjetnički dojam za kraj, ali po meni užasno debilno i kvari dojam filma.

Za film koji se diči povijesnom točnosti nikad nije ostao bez municije, a avioni u to doba su imali 20-30, najviše 40 sekundi rafalne paljbe. :roller:

Ostatak filma solidan. Iako meni osobno fali osjećaj masivnosti. Spominje se brojka 400000 ljudi na plažama, meni je to sve izgledalo isprazno uz sav njihov trud.

Trbonja 27.07.2017. 14:16

Preporuka dobrog trilera: http://www.imdb.com/title/tt4372390/?ref_=fn_al_tt_1

Alph4Dawg 27.07.2017. 21:46

Citiraj:

:wtf2:

mamutarka 27.07.2017. 23:57

Dojmovi, komentari, preporuke filmova

Citiraj:

Autor burmuz (Post 3083746)
Dunkirk... film ok, pomalo nelogičan. Hardy opet briljirao. Ocjena 6.5-7

Daj mi samo pliz reci di je hardy u filmu? Briljiraju mu oci dok vozi avion citav film? Ili mislis na glas dok prica na hedset? :D

Nemrem nac spolier na tapatalku pa ak je spoiler ovo iznad nek mod editira

Pogledo i ja dunkirik, malo je prenapuhano sve oko filma, nolan, hardy, najave ovo ono, al nije mi imao wow efekt bas

Svida mi se atmosfera i super je vizualno

aski 28.07.2017. 09:16

Citiraj:

Autor Blue Spirit (Post 3084271)

... ta 3 su male bebe za Roberta Dusta.

Zlocini koje je pocinio, izraz lica, nedostatak emocija , govor tijela ..... cista personifikacija VRAGA

Jedno je odglumiti "personu" u seriji - filmu , ali biti ta osoba, vidjet i dozivjeti MONSTRUMA kako daje intervju, cuti pricu i "procesuirati" viđeno ... to je ipak neka druga dimenzija od svega viđenog dosad !

Prve 2 uvodne epizode su spore i izgledaju prosjecno, dok od 3 nadalje to pocinje i zahuktava se.

Napomena, naravno da dokumentarac nije za svakoga.

Gledao sva tri i upravo kako ti kazes, to je samo film i gluma.
Ovo sam krenuo gledati kad sam jucer procitao post. Odgledao sam sinoć tri i danas mi ostaju još tri dijela.

Dakle, lik je freaky samo tako. Upravo kako si i rekao, taj izraz lica, govor tijela kao da je najiskrenija osoba na svijetu. A oci kao da gledas Charlesa Mansona. Meni tako izgledaju, ne znam tebi. U svakom slucaju, vražje su...

Trbonja 30.07.2017. 22:28

Još dobrih filmova, od slabijih prema jačima:
http://www.imdb.com/title/tt3501112/?ref_=nv_sr_1

http://www.imdb.com/title/tt5460530/?ref_=nv_sr_1

http://www.imdb.com/title/tt4633690/?ref_=nv_sr_1

http://www.imdb.com/title/tt0056277/?ref_=fn_al_tt_1

kasko 30.07.2017. 23:13

Citiraj:

Autor Blue Spirit (Post 3084271)

The Iceman Interviews
https://dvd.netflix.com/Movie/The-Ic...views/60031456
Imas na youtubeu.

domina 30.07.2017. 23:13

Pa ovaj Nicolas Cage opet spama neke glupe filmove :D.

Pogledao The Drop sa Hardijem, odličan.

Skidam The Circle, valjd je ok film.

@kasko - daaa, Richard Kuklinski je zakon!

Blue Spirit 01.08.2017. 03:32

.
.
.
Eventualno što bi išao pogledat je:
.
.
.
Spider-Man: Homecoming , cuo sam od prijatelja da je dobar ...
.
.
.
@aski , da
@ kasko hvala, budem pogledao :chears:
... nebi me cudilo da Cineplexx mozda ponudi ulaznice po istoj cijeni taj dan.
Znam da je tako bilo i prosle godine samo se nesejcam dal je to bilo u 8 (privuku ljude usred ljeta kad je vecina na GO) ili 11 mjesecu (Cinestarov rođendan)
.... dobro je kad ima bilo kakve konkurencije :goood:

joolka 01.08.2017. 04:29

Shot Caller ,odlican 8/10

http://www.imdb.com/title/tt4633690/

Mommistake 01.08.2017. 11:23

Ošo i Sam Shepard :(

RIP

zkljaja 01.08.2017. 23:03

gifted 7/10, odlican film, jedino sto sam znao sto ce se desit vec na pola filma

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:12.