![]() |
Citiraj:
|
sarkazam ili si stvarno tog govnara usporedio sa hardyem? :D
|
meni se hardy može sakriti pred assfleckom.
|
Citiraj:
|
svaka čast svima njima, ali zato tony danza... nemojte ni da počnem sa listom :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Instant shutdown je bilo. Zavrsili sinoc, ocajan film, sto ti ameri puse da i ja sebi nabavim jer ovaj film rusi rekorde ljeta, samo ne kuzim zasto. Nit sise nit guzice nit price nit nicega uzas |
Hardy je bog, neznam dal je dobio Oscara za ulogu u filmu the drop, ako nije ima ga od mene.
|
Citiraj:
Ali mislim da ćemo djeliti mišljenja. :) EDIT: Pogledao do kraja Wonder Woman. Meni jedan od dosadnijih filmova ove godine, bez glave i repa. Čak mi je Batman VS Superman bio bolji. |
Deadpool - neopisiv drlog od filma 2/10
War for the Planet of the Apes - 8/10 Planet of the Apes (1968) - 8/10 Lion - 9/10 |
The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst
HBO - Dokumentarac (mini-serija) od 6 epizoda po 45 min .... tj 4 i pol sata Svi ste gledali American Psycho , Hannibal (2001) i seriju Hannibal ... ta 3 su male bebe za Roberta Dusta. Zlocini koje je pocinio, izraz lica, nedostatak emocija , govor tijela ..... cista personifikacija VRAGA Jedno je odglumiti "personu" u seriji - filmu , ali biti ta osoba, vidjet i dozivjeti MONSTRUMA kako daje intervju, cuti pricu i "procesuirati" viđeno ... to je ipak neka druga dimenzija od svega viđenog dosad ! Prve 2 uvodne epizode su spore i izgledaju prosjecno, dok od 3 nadalje to pocinje i zahuktava se. Napomena, naravno da dokumentarac nije za svakoga. |
Citiraj:
Al da, i meni je bio daleko od onih svih preporuka i svega. |
Deadpool nije za gledanje doma. Ja sam bio s ekipom u kinu, umirali od smjeha.
Nakon toga sam ga gledao doma solo i ugasio ga nakon 20 min. |
Citiraj:
Poprilično sam upućen u izvorni materijal i zato nisam bio pretjerano impresioniran interpretacijom. Iz nekog razloga mi je Deadpool igra iz 2013. daleko bolje sjela u odnosu na film. Da li je problem Reynolds ili scenarij nisam siguran, ali nešto me nevjerojatno iritiralo u filmu. |
Deadpool je odron smece uvreda za mozak od filma kao i ostale us komedije novijeg datuma kojima je vrhunac kita u krupnom planu,riganje nekom u facu ili degutantne "sale" koje granice sa poremecenoscu
|
Citiraj:
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Nista, pokazuje kuda ide ovo drustvo.
|
Gledao Dunkirk jučer. Solidno dobar, iako mu po meni najviše šteti PG13 oznaka tako da nema "Spašavanje vojnika Ryana krvoprolića".
Što se tiče ostaloga: |
Preporuka dobrog trilera: http://www.imdb.com/title/tt4372390/?ref_=fn_al_tt_1
|
Citiraj:
|
Dojmovi, komentari, preporuke filmova
Citiraj:
Daj mi samo pliz reci di je hardy u filmu? Briljiraju mu oci dok vozi avion citav film? Ili mislis na glas dok prica na hedset? :D Nemrem nac spolier na tapatalku pa ak je spoiler ovo iznad nek mod editira Pogledo i ja dunkirik, malo je prenapuhano sve oko filma, nolan, hardy, najave ovo ono, al nije mi imao wow efekt bas Svida mi se atmosfera i super je vizualno |
Citiraj:
Ovo sam krenuo gledati kad sam jucer procitao post. Odgledao sam sinoć tri i danas mi ostaju još tri dijela. Dakle, lik je freaky samo tako. Upravo kako si i rekao, taj izraz lica, govor tijela kao da je najiskrenija osoba na svijetu. A oci kao da gledas Charlesa Mansona. Meni tako izgledaju, ne znam tebi. U svakom slucaju, vražje su... |
|
Citiraj:
https://dvd.netflix.com/Movie/The-Ic...views/60031456 Imas na youtubeu. |
Pa ovaj Nicolas Cage opet spama neke glupe filmove :D.
Pogledao The Drop sa Hardijem, odličan. Skidam The Circle, valjd je ok film. @kasko - daaa, Richard Kuklinski je zakon! |
. . . Eventualno što bi išao pogledat je: . . . Spider-Man: Homecoming , cuo sam od prijatelja da je dobar ... . . . @aski , da @ kasko hvala, budem pogledao :chears: ... nebi me cudilo da Cineplexx mozda ponudi ulaznice po istoj cijeni taj dan. Znam da je tako bilo i prosle godine samo se nesejcam dal je to bilo u 8 (privuku ljude usred ljeta kad je vecina na GO) ili 11 mjesecu (Cinestarov rođendan) .... dobro je kad ima bilo kakve konkurencije :goood: |
|
|
gifted 7/10, odlican film, jedino sto sam znao sto ce se desit vec na pola filma
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:12. |