![]() |
Zlatni dani videoteka,moja je imala i arkadni aparat brijem od Sege gdje sam ostavio sve što sam imao u ono ratno vrijeme :D
Btw "posuđujem" Penna :) |
Life mi je bio osvjezenje nakon mnogih dosadnih scifijeva
Da bi mu solid 5 Power rangersi katastrofa, dajem im 1 Btw dal ovaj alien covenant, nastavak prometeja ili opet neka glupost ko AvP ? |
The Belko Experiment
Zanimljiv, ali predvidljiv film. Jedan od rijetkih uz koje nisam zaspao i mogu svakako preporučiti za ubijanje večernje dosade. Podsjeća me na Cube, samo nije ni blizu ta napetost. |
@ Gulus srodni filmovi sa slicnom temom:
testiranja ljudske psihe i ponašanja The Experiment Exam Experimenter The Belko Experiment The Wave |
Ovaj prvi je brutalan. Ne znam jesam li ikada prstima tako gužvao tkaninu kad sam gledao neki film. Prejebeno.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
Hvala ti na prijedlozima, zanimljivo štivo za večeras :) |
pogledah Mumiju novu danas,jako loše,dosadno,pusto,neki MI i zombiji kombo..njeh.
2/10 |
Baywatch, neću reć 10/10 al očekivo sam 2/10 pa mu komotno mogu dat desetku :D
šta reć, zanimljiv, ima rocka, ima sisa, ima guzica, ima sisa, puno sisa, i uz sve to čak se i neka radnja odvija čisto ok i zabavna |
Davati Gulsu prijedloge za psihološki teže filmove je isto kao i dati Michael Jacksonu djecu na čuvanje.:goood:
|
Citiraj:
|
Haha. Imam i ja takvu jednu doma :D
|
Kong novi, meni najbolji kong za sada. Čisto ok, dobra akcija, dobra ideja, nastavci bi mogli biti super.
Prolaz od mene. |
Citiraj:
Ameri testiraju "Hidra crve" u svemiru :lol2: http://www.znanje.org/i/i25/05iv06/0...Bica/Hidra.jpg Citiraj:
|
Pogledao War Dogs. Što reći :) Meni je fora jer je po istinitom događaju, neki su rekli da je komedija, ja se nisam ni jednom nasmijao valjda, ali ajde :) Ima prolaz od mene :)
I ovaj Jonah Hill, meni najantipatičniji lik koji se može pojaviti na TV-u, od filmova do reklama za WC net... |
pogledali novi kong.
WTF sam ja to pogledao. meni je film katastrofa. jedino sto je uistinu predivno u filmu je krajolik IMO. i muzika dobra. gluma i prica prelosi. |
A to je Kong, šta očekivati?
Šta sam sve gledao ove godine, Kong čak spada u "gornjih 50%" filmova... Sin (12.g.) i ja spekli kokice, potjerali žene od televizora, i to je to :D |
Gledo u kinu Baywatch (2017), čist ok film. Kao što je kolega rekao, ima i neku normalniju priču, sa curom pogledat dušu dalo, baš gušt.
|
Citiraj:
U planu je bilo napraviti franšizu od 6 filmova :bonker: |
Pogleda neki SF Kill Switch
Prožvakana priča o paralelnim svijetovima i svemirima, a niš ne razumin. Sve leti, a oni čvrsto stoje. Možda 5/10, ali prije će biti 4/10. |
gledao konga uvreda za oči
|
Citiraj:
|
Kad vise misle prestati raditi remake remakea remakea.
Ono, 3 verzije spidermana, 3 verzije batmana, supermana, king konga 3, mumije eno opet, sigurno sam nesto zaboravio Pa uzas covjece. I to onda po 3 filma svaki put. |
Citiraj:
A ne kao sada, sistem koji razvija samo lijevu racionalu polutku ( koja je stimulirna 8, 12 i vise godina skolovanja ) dok je desna polutka vecinom slabije razvijena od lijeve. Debelo sam otisao u offtopic, ne mislim raspravljatio o toj temi nego cisto da dam info ako koga zanima .... https://thumb9.shutterstock.com/disp...-227831278.jpg |
Gledam ovaj video o finskom obrazovnom sustavu i odmah popizdim od muke :/
Mala mi ide u 2 osnovne i to je nevjerovatno koliko ta djeca donose zadace kuci. Nekad je potrebno i 3-4 sata da kompletira zadacu i da se pripremi za sljedeci dan. Sustavno im unistavaju djetinjstvo i kradu mladost. Kakav smo mi imali sustav skolstva prije 30 godina, takav je i sada. Cak i gori sto se tice osnovne. Nista se nije promjenilo. Totalni OT, sry ali yebiga Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Daj im koju godinu :lol:
Pa star wars (force awakens) je skoro pa remake od "new hope" :D |
Prestat će snimati kad na tome više ne bude zarade, kratko i jasno.
Hebiga, ja sam odrasao na dobrim remake filmovima. The Thing, The Fly, Scarface, sedam veličanstvenih, 12 majmuna itd. I zadnje desetlječe se snimaju neku meni dragi remakevi; 3:10 to Yuma, True Grit, Oceanovih 11 i nastavci itd. Naravno ima ih hrpa promašenih i nepotrebnih, na žalost puno više ali ne odbacujem remejkove ad hoc. |
U to doba remakeovi su nešto valjali. Današnji su teški šrot bez glave i repa u radnji kojima je jedini cilj izmusti pare od publike. Ako dodaš tome i činjenicu da je CGI totalno ubio radnju i šarm.
|
:D |
Nedavno sam se prisjetio nekih smijesnih filmova koje sam davno gledao. Ovo je vjerojatno najbolji uvod -> https://www.youtube.com/watch?v=G4mMWXZlipk
khm khm, kako romanticno -> https://www.youtube.com/watch?v=B05BrLhYoU8 E to su bila vremena. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:20. |