![]() |
LCDi, Plazme i ostali televizori - pročitaj prvi post prije postavljanja pitanja
Pitanje za vlasnike LG C4 OLEDa: kako vam izgleda zemaljski TV program na njemu (HRT, RTL, NOVA…)? Kakav je upscale na C4?
Navodno je upscale puno bolji nego na prethodnim verzijama. TV će se često koristiti za TV program a ja ću ga osobno koristiti za visokokvalitetne 4K izvore. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Brz, responzivan, slika je nevjerojatna, kada upališ crnu boju nema razlike između ugašenog TV-a i upaljenog, zvuk solidan. Nemam zamjerke. Nisam osobno imao nikad OLED, ali sam puno radio s OLED-ima, da, OLED je bolji TV, ali uloženo/dobiveno, MiniLED trenutno mislim da je super izbor. Mada, ni šestica nije loš tv. Osobno, ako imaš mjesta za 85", idi na 85", po meni ne postoji prevelik TV, osim naravno, ako ne sjediš 1m ispred TV-a. |
Citiraj:
https://www.philips.hr/c-p/65OLED707...led-android-tv |
Citiraj:
Ja ga ne bi dao ispod 700-800 nikako. |
Citiraj:
|
500-600 sam računao kao realno, da obje strane budu zadovoljne :chears:
|
Citiraj:
Ima garanciju istu kao većina TV-ova novih danas, ako nema produljeno jamstvo. |
Jedna iz neba u jagode.
Ekipa treba mi TV 50 ili 55". Da je smart ( Netflix, HBO, Disney i ine platforme must ) Kaj sad gledati? Ne mislim lupati vise od 500-600€? |
Citiraj:
Da znam što Vidaa sve podržava, uzeo bi za 300EUR Hisense i gotovo. Samo si provjeri što ti Vidaa OS podržava. |
|
Citiraj:
Odličan ulov svakako. @Ati freak po meni best buy. |
|
Citiraj:
|
baš sam ga jučer uzeo za sobu jednu, skroz je ok, jedino naviko sam na apple tv pa je meni sve ostalo užasno sporo, koji god os na kojem god TV-u probam, to je puž
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jel ima još kakvu manu osim sporosti sučelja? Gledam za apartman uzeti jedan TV, 65 " za te novce mi je no brainer. |
Može preporuka TV-a 65" OLED koji je najbolji omjer kvalitete i cijene.
Smart dio mi nije presudan tako da u obzir dolazi i LG OS i Android kod Sony-a. Važnije mi je da je smart dio brz, responzivan ali prije svega kvaliteta slike je glavna. |
Citiraj:
|
Ok. Mislio sam da se podrazumijeva da će većinom biti tv program i filmovi.
Full hd trenutno više gledam nego 4K no radije da je jak u 4K nego FHD |
Kakav je TCL 55” C6K? Zanima me prvenstveno brzina sucelja. Imam doma jedan manji TCL tv i mogu reci da je uzasno spor, osim toga je ok.
Gledao sam i LG 55” 55QNED85T3C. Da li je on nešto bolji? Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
LG je puno brži od TCL-a? Sent from my iPhone using Tapatalk |
Narucio sam 55" C805... Cemo da vidimo...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
1449 eura NQ4 AI Gen2 Procesor, 4K AI Upscaling, Ultra široki kut gledanja, Motion Xcelerator 120Hz, Dolby Atmos, Bluetooth |
Kupovati danas 65" TV sa OLED ekranom koji ne podrzava Dolby Vision je meni potpuni nonsense.
|
Ekipa trenutno imam već 7 godina star Sony KD-65XD7505B i bazni PS5.
Imam u planu uskoro kupiti PS5 PRO, a sobzirom da moj trenutni tv ne podržava 120hz niti vrr što predlažete za novi tv? Da odmah napomenem da za OLED nemam para, da li bi neki hisense ili tcl od 65 do 75 incha i do maksimalno 700e bio bolji od mojeg trenutnog sonija? |
famozni 65'' za 5k tada u mallu, još kuca kao urica :D
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:16. |