![]() |
ali nemam ja speedtouch, ja imam bijeloga simensa :D
|
i sad švedski slovenci vraćaju sa 8 na 4 mbps dok te-kom za istu lovu nudi 10 :lol2:
|
Di pise da tkom daje 10mbit i flet za 168kn?hmmm..
|
Citiraj:
U promotivnom razdoblju od 01.09.2010. do 31.03.2011. godine svim korisnicima povećavaju se brzine paketa bez promjene cijena paketa! Paket brzine do 4 Mbps povećava se na brzinu do 8 Mbps. Paket brzine do 6 i do 8 Mbps povećava se na brzinu do 16 Mbps. A u 3. će opet pisat da se akcija produžuje. |
Citiraj:
|
Veće brzine amis 2u1 paketa za istu cijenu sve do 31.03.2011. godine!
Akciju započetu u rujnu ove godine Amis nastavlja i u idućoj godini! Amis 2u1 privatni korisnici u povećanim brzinama paketa za istu cijenu mogu uživati i dalje – sve do proljeća iduće godine! Paketu brzine do 4 Mbps, povećana je brzina do 8 Mbps, a paketima brzine do 6 i 8 Mbps, povećana je brzina do 16 Mbps. U slučaju da linija ne omogućava maksimalnu brzinu, Amis Telekom će isporučiti najveću moguću koju linija može podržati. Zadovoljstvo naših korisnika nam je prioritet! Za sva pitanja o Amisovim uslugama obratite nam se na besplatni info telefon 0800 5010 od 08 do 22 sata ili nam pišite na e-mail info@amis.hr. Dakle potpuno je jasno. E sad hoće li oni nakon par tjedana ipak vratiti na staro.....poučen iskustvom u ovom shitholu od države.... inače imam dobro iskustvo s Amisom.....općenito govoreći jelte T-Com---10-ka flat s ugovorom na 12 mj ispada 260 kn mj tak da sam se zaj...isprika....ali opet 4-ka je 160 kn mj http://www.t-com.hr/privatni/kzona/cjenici/int_adsl.asp |
Na T-com moras dodati i telefon, koliko ja imam info nece vise vracati brzine nego ce ostati takve. Otkad sam dobio novi modem moja ocjena usluge je 5, udaljen sam 2.2km od centrale i imam efektivnih 7.5mbita.
|
Efektivnih znači poslije ili prije televizije?
|
Citiraj:
|
Jel zna tko jel postoji kakva vijest ili planovi o ukidanju ovih prokletih disconnectanja svaka 24 sata. Tako mi je tako počelo ići na živce, pogotovo zbog IRCa.
|
Citiraj:
|
S obzirom da svaka konekcija kod Amisa traje 24H, znaci nema pucanja veze namjesti si da te disconnecta kad te ne smeta, sigurno nisi 24h dnevno na kompjuteru.
A disconnectanje je razlika izmedu internetske veze za korisnike i za firme koje se bave ozbiljnijim stvarima. |
Citiraj:
|
hahah, amis opet "zadrzava" korisnike, dobio doma postom ponudu da produzim ugovor na 24mj za 600kn. i to 300kn za godinu dana i jos 300kn za jos godinu dana XD
vidim da se u toj firmi nista ne mijenja... |
Bas su daroviti likovi iz Amisa!
Imaju oni kvartovske akcije povremeno. Prosle godine frend presao na Amis i dobio 500kn, bez da je potpisao ugovor sa njima. Bas me zanima koliko ce na taj nacin zadrzati korisnika? |
Evo stigla Amisova ponuda !
|
Citiraj:
Bar kod nas rupe u zakonu pisu isti oni kojima je kruh svagdanji poslovanje prema istima. Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Sve je to gore od bollyvud trasha a i nece se poboljsat kad ni ne mora jos kojih 5-10g dok mozda ne udjemo u EU :kafa: i |
Da stvarno su los ISP kad ne mogu popraviti nesto sto je do T-coma, a ne do njih.
U Zagrebu su sigurno najbolji ISP, na godisnjoj razini ima najmanje problema s vezom u odnosu na sve ostale ISPove. |
Jucer me zvala teta iz Amisa i pita dal sam dobio njihovu ponudu i sto sam odlucio?
Rekoh jos da jos razmisljam! Hvala lijepa! |
Citiraj:
|
Neznam u cemu je problem s tim ugovorima, ja sam do sada bio zadovoljan s Amis-om, a s obzirom da su stali s optikom potpisao sam ugovor na dvije godine. Kad pogledam probleme na drugim ISP-ovima stvarno neznam gdje bi se mogao prebaciti, eventualno na T-com ili Iskon sve ostalo je katastrofa.
|
Citiraj:
A sada ovaj koji nude nisam potpisao jer mi i nije nesto posebno ovo sto nude, kad pogledam da potpisujem na dvije godine. Recimo da mi metronet dodje odmah bih otisao kod njih jer imaju metrocarnet.:fiju: |
Citiraj:
|
Imam strasne probleme i pucanja veze , svakodnevna, u zadnje vrijeme, vec sam mijenjala router i kablove, uticnicu i poludila sam skroz,sad su obecali da ce doc u centralu u vrapce pogledat i spojit me na drugi port, ima li ko nekih slicnih problema??
|
Danas cijeli dan imam problem sa youtubeom,jako sporo učitava video,zapinje svakih 5-6 sekundi. Brzina na speedtestu je normalna. Dali je to do youtubea ili amis ima prste u tome?? Ima neko slične probleme?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Baš sam htio napisat da je danas dobro,jer je preko dana radilo ok,ali vidim sad da navečer i nije tako bajno. :wtf2:
|
Citiraj:
|
evo ga sad je sve usporeno.....koma
|
Koma. Užasno se vuko internet zadnjih cuku vremena. Al sad se izgleda stabiliziralo.
|
Citiraj:
Od prije tjedan dana TV je počeo štucati... brzina za par dana sa 9,5 Mbit/s padne na 7,5 i tako to. To se prije nije događalo. Zovem jučer i počmu mi prodavati bureke da je do parice, do špica napona, do položaja saturna, do kineske nove godine. Ja ih podsjetim da smo se tako naganjali godinu dana dok sam imao probleme i dok mi na moje inzistiranje nisu poslali novog Thomsona! Prije toga sam sve promjenio i kupio UPS. Na kraju se pokazalo da sam cijelu godinu i pol imao polupokvareni modem! Lik koji se javio sinoć je bio na granici bezobrazluka. Kolega kasnije je bio OK, Sad su mi spustili brzinu na 6,5 radi testiranja. Malo prije smo se čuli i rekao sam im da me 3 u 1 ne zanima ako ću imati 6,5.... nek izvole to srediti. Svi susjedi na moj nagovor imaju Amis i svi bez problema imaju 9,2 - 9,5. Hebem ti bakar i parice i T-Com (koji je sigurno nešto negdje prčkao) .... |
Cini se da je netko na T-comu trebao paricu za 2 max tv-a pa se malo kemijalo. :)
|
jesu vratili brzinu sa 8 na 4 mbita/sec? jer meni je samo 4, a imao sam 8 prije :/
|
Citiraj:
|
I dalje je dupla brzina. Barem kod mene. Također Dubrava.
|
Kod mene 8Mbita mjeri speedtest.net, kaj je jos i povecanje, buduci da je od kad sam dobil (negdje 9, 10mj) bilo 7.5 konstantno.
|
http://www.speedtest.net/result/1140063868.png
Kod mene čak i preko 8 mbit,neki novi server se pojavio na speedtestu. Za sad nikakvih primjedbi na vezu. Ja sam i dalje uvjeren da nam neće smanjit brzinu,jer bi ostali bez pola korisnika. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:05. |