![]() |
Još malo pa ćemo svi morati pričati kao mafijaši kada znaju da ih se prisluškuje.
|
Microsoft je u naletu da što više ljudi što prije (p)otjera na neku Linux distribuciju.:frend:
Citiraj:
|
|
Koga briga, to je ionako preview update.
|
99% korisnika uopće nezna šta je to Task Manager.
|
Citiraj:
Ovo pak nije tak bedasti Feature: Citiraj:
|
Moram pohvaliti stvar za kuju sigurno većina zna, ja saznao tek prije desetak dana jer sam bio uporan sa adblock plus. Tko koristi Edge nek si doda proširenje AdGuardian blocker....nula reklama bilo gdje uključujući i jubito, fenomenalno :D Ali nula doslovno.
|
Citiraj:
Kako je taj proces krpanja bio vrlo uobičajen i često provođen ispalo je da su u preko deset godina korištenja sajta napravili pola miliona entiteta pa su onda u par tjedana, a svega par dana nakon major releasa, dodali još dva miliona. I junioru bi to moralo biti sumnjivo :D Malo pronjuškam i skužim da nove entitete roka svaku sekundu. Ispalo je da asinkroni proces koji bi trebao napraviti novi entitet i onda izaći ne izađe nego uđe u beskonačnu petlju. Svaki korisnik koji napravi tu radnju pokrene svoju petlju. Da stvar bude gora, frontend se nije dobro snalazio u toj nepredviđenoj situaciji što je korisnika poticalo da refresha i ponavlja radnju pošto ne dobiva očekivani ishod. Stavim ja ta saznanja i dokaze na kup i proslijedim managerima. Rekoh, razjebava vam ovaj bug bazu čak i preko uobičajenog nivoa. Nitko ni da trzne. Rekoh, obustavite daljnji release dok to ne riješite, tko će čistiti svo to sranje poslije. Ma kakvi, samo gas. Takav nivo nebrige je fascinantan, ja pretpostavljam da taj mentalni sklop nastaje kada ego toliko nabuja da bi i sama pomisao na priznanje postojanja problema bila pandan verbalnom deliktu. A kamoli da bi se netko drznuo priznati pogrešku. |
1 privitaka
Istina?
|
Mislim da je poanta da ljudi u MS jednostavno mrze start menu i žele ga uništiti.
|
Ne zele oni unistiti Start. Zele od njega napraviti social HUB u koji ce ti utrpati sve sto ti ne treba, kao sto su uradili sa Edge.
https://i.postimg.cc/gkQQG2PP/image.png Sto se performansi tice, da zauzima 50% prtocesorske snage, who cares. And what are you going to do now? Nothing. Now back to work. Sve su evo primjedbe echo chamber. Ne dotice se to Microsofta. Svakim danom nova kritika, nova degradacija, ponavlja se kao definicija ludila. https://i.postimg.cc/15mw4Gsz/image.png |
Jel to Bluesky?
Explains a lot. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kazem, Microsoft je nedodirljiv dok svi pokusaji kritike njima izgledaju samo kao echo chamber. |
Ljevicarski raj, jednom je netko otvorio account i napisao je da postoje samo dva spola i dobio je ban unutar sat vremena.
Edit: kazu instantno :D https://fxtwitter.com/AutismCapital/...42849688600953 Sent from my SM-S931B using Tapatalk |
https://i.postimg.cc/rmL8VjTH/tom-cruise-what.gif
E jbg, sad moram napraviti acc. Meni to izgleda da ima beskonacno potencijala za zajebanciju :D |
Citiraj:
AdGuard AdBlocker ili AdGuardian blocker? |
Citiraj:
AdGuard AdBlocker |
Citiraj:
|
Ublock origin gorhilla github
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Hehe, u ono vrijeme sam se i ja slagao s boldanim
Šta vrijeme radi.... Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jedno pitanje. Koliko je pametno pustiti ažuriranje Win11 25H2 kada svako donosi neke probleme. Ovo zadnje u vezi Task Managera. Kod mene za sada nema problema, ali možda će jednog dana biti. Ne znam, možda je pametnije pričekat Update par tjedana da se vidi što drugi pišu, ili neki portali. Koliko dugo može stajat ažuriranje dok se samo ne pokrene, ako se uopće pokrene, jer kod nekih se pokrenulo odmah, a kod nekih čeka moju naredbu.
|
Ne brini, nije to sad tak bitan bug, slobodno pusti 25h2 i bude ok
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jbt to je toliko godina bilo tako da sam se uvjerio kako je to feature i ja krivo tumacim "update and shut down". Kraj jedne ere :D
|
Citiraj:
|
https://i.postimg.cc/Hkq3YcFq/ag-RVNG30-700w-0.jpg
Bug free mozemo ocekivati kada AI prestane postojati. |
Bug free jedino može ako prestanu s vječitim izdrkavanjem i masovnim feature (koje je malo tko ili nitko tražio) rolloutovima.
|
A gle dečki ruku na srce nema softwera kojeg ne hebu bugovi, bez obzira jel to bio Windows, MacOS ili Linux. Ono što zamjeram MS-u jest nedostatak kvalitetnog testiranja i puštanja softwera kao takvog krajnjem korisniku najčešće "na testiranje". Ali bugovi koji se mjesecima pa čak i godinama nisu strani nijednoj platformi. Osim možda OpenBSD-a :lol2:.
|
Citiraj:
https://www.reddit.com/r/Surface/com...crosoft_fired/ To je bilo prije 10 godina, od tada insideri beta testeri su preuzeli ulogu, a kao sto vidimo ocito im ne ide najbolje tako da se sad sve testira na krajnjim korisnicima. Sent from my SM-S931B using Tapatalk |
Moje saućešće svima koji su prisiljeni koristiti W11 i kojima drkanje po GPE nije dozvoljeno zbog posla, ali svi ostali mogu odgoditi instalaciju "feature updates" za godinu dana i "quality updates" za dva mjeseca s par klikova u GPE. Svakako i poštelati i trik zvan "No auto-restart with logged on users for scheduled automatic updates installations”ako vam je bitan uptime.
Svi ostali koji nemaju gorenavedenu privilegiju će biti beta testeri ko i do sada. W11 (koji je u konstantnoj beti otkad je izašao) po meni uopće više tehnički nije W11, to je postalo "W12 alpha" kad su skužili da uz pomoć LLM-a mogu napraviti OS s kojim korisnici mogu razgovarati a da nije na razini Clippy-ja. Barem tako tvrdi Mustafa Suleyman, čovjek zadužen za boldano. |
Citiraj:
Yep , poznato mi je to. Zato i kažem. Korisnici nemogu biti beta testeri za softwer koji plaćaju. |
O mogu, kako ne. Ne bi trebali, ali mogu. Vidiš da dobar dio industrije to luđački gura, bez obzira na rezultate. Ja još mogu razumjeti da netko bude beta tester (bez da za to bude plaćen) softwera kojeg ne plaća i kojeg ne koristi u poslovne svrhe, ali ovo je baš ludilo. Kad pukne biti će to veličanstven prizor.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-S931B using Tapatalk |
Citiraj:
Samo je pitanje dali razgovaraš sa AI ili nekim Indijcem ili Filipincem :lol2: |
A kome moraju šta opravdati? Vidiš da su svi uletili u tu "novu paradigmu" i hajpanjem nabijaju cijene. Ovo je novo doba drmanja ekonomijom preko twattera i sličnih platformi. Trump objavi neku glupost, ekipa se baca kroz prozor s nebodera.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:14. |