PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

Mommistake 19.05.2017. 10:38

Alien:

Mislim da nisam gledao nikad toliko predvidiv film. I da je david u brodu, i da će skočiti alien ovome na facu i da će završiti kako je završilo.

1. Oni očito šalju samo nesposobne ljude na te misije u svemiru, jebote, ljudi ne znaju trčati ili hodati da ne padnu, a aliena od 1m žena ne može pogoditi s pola metra s jebenom SAČMARICOM u 2114 godini...
2. I dalje je oblačenje iz vremena Indiana Jonesa mada je 22. stoljeće.
3. I dalje su automatske puške koje su već sada zastarjele, ponovo u 22. stoljeću.
4. Ovo je jebeni prometej s drugim imenom. Sve isto, ali baš ništa novo.
5. Ljude kolje alien, ovaj gleda u gorući brod, jer mu je žena unutra, 2m od njega jebeno krvopliće.
6. Gdje je rupa na bradi Davidu?

Radnja:
Oni dođu na napušteni planet jer su presreli nečiji signal (viđeno već u 10 filmova), spuste se dolje, sve je puno jaja, alien skoči na facu, ubije "hosta", pobije sve, dvoje ljudi pobjegne, ali još uvijek je alien na brodu, bore se s njim, izbace ga u svemir, i završi tako da će biti još nastavaka....

Kada to pročitate, vidite da se moj opis može odnositi i na stare aliene i na prometej itd....

Razočaran, i to poprilično.

Razočaranje: 4-5/10

xlr 19.05.2017. 10:51

Bio sam u zaostatku sa Star Trek filmovima i odlucio pogledati Into darkness. Ne mogu se jebeno nadiviti na sta je pao taj "serijal". Ugasio, ajmo probati Beyond, ipak je noviji. Samo zato jer nisam znao sta bi gledao odvrtio sam ga do kraja. Tinejdzerska brzi-i-zestoki dawson's-creek drama u svemiru. Uhura u minjaku dodje kao prekidac za svjetlo u mracnom podrumu. Jebes mu sve, ja na tom brodu ne bi izdrzao 10 dana, a kamoli

5 godina koliko im traje misija

Brko 19.05.2017. 12:22

Alen i Mommistake - plaćam pivu što ste mi ušparali benzin, autoput, upad, klopu i cugu u Areni :D čekam da dode u lokalnu videoteku da ga iznajmim.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mommistake 19.05.2017. 12:25

Najpametnije.

Ja budaletina uzeo zadnji red, onaj kožni koji se još dodatno doplaćuje...

mamutarka 19.05.2017. 12:44

meni se prometej svidio, oće kovenant razočarat?

IcyTexx 19.05.2017. 12:50

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 3061869)

Htio sam napisat post, ali Mommistake me preduhitrio. To kaj veli i još hrpa drugih gluposti. Film je jednostavno prožet ljudskom glupošću i to boli za gledat. Prepuno, ali prepuno je plot holeova. Uz to je kompletno predvidljivo sve što će se desit, i to onak po sat vremena ranije.

Meni je Prometheus bio okej, kao uvod u novu trilogiju il kaj god će već biti. Ali Covenant je ispao totalno sranje. Prvih pol sata okej, al nakon toga sve se samo raspada.

mamutarka 19.05.2017. 12:55

neznam kak se takvi AAA++ naslovi mogu tak napravit, kaj ridli s frendovima ne pogleda film prije releasa

Mommistake 19.05.2017. 16:07

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 3061869)

Ovo ti je isti prometej, samo gluplji ljudi, priča prožvakana u svakom alienu, sve predvidivo, svi koji su gledali alien-e i prometej će unaprijed sve znati prije nego se desi u filmu.

IcyTexx 19.05.2017. 16:10

Vidim da su samo dva komentara za Guardianse...

Pogledao i u 2D i 3D IMAX. Ne volim 3D, ali IMAX je za koplje iznad obične dvorane, kao i inače - čak i uz taj 3D.

Odličan film, možda čak bolji i od prvog. Zabava do kraja! :D

Mirkopoter 19.05.2017. 18:11

Zabava je zagarantirana, ali za one koji očekuju nekakav pomak u priči prema Thanosu i Infinity War-u će biti blago razočarani.

Cuky 19.05.2017. 23:56

Citiraj:

Autor Leonidass (Post 3062130)
Spašavanje vojnika ryana

Post count ti je i dalje 0 :D

rossoneri 20.05.2017. 00:09

:lol2:

9800pro 20.05.2017. 13:46

Citiraj:

Autor IcyTexx (Post 3061976)
Vidim da su samo dva komentara za Guardianse...

Pogledao i u 2D i 3D IMAX. Ne volim 3D, ali IMAX je za koplje iznad obične dvorane, kao i inače - čak i uz taj 3D.

Odličan film, možda čak bolji i od prvog. Zabava do kraja! :D

Iskreno, meni prvi dio bolji. Nekako su se previše razigrali sa ovim dijelom "univerzuma" naspram Avengersa recimo s kojima dijeli poveznice. Više ko dječji film, a ova Zoe mi je u ovoj ulozi užas, nemogu je ozbiljnije ni pogledati, odmah mi se oči vrte :D

Blue Spirit 22.05.2017. 11:05

The Invisible Guest O D L I C A N :zdero:

... Španjolci opet rasturaju, film od istog redatelja koji je napravio također odlicni The Body (2012)

@ syss zapiši u bilježnicu ;)

Que Dios Nos Perdone
...ovog veceras gledam pa javim dojmove

La Haine ... francuska krimi -drama koju vec dugo odgađam .... također javim kroz dan 2 kad pogledam

syss 22.05.2017. 11:10

ZA PI SA NO :D

pero_dinamit 22.05.2017. 13:43

Citiraj:

Autor Blue Spirit (Post 3062790)
[B]

... Španjolci opet rasturaju, film od istog redatelja koji je napravio također odlicni The Body (2012)

Gdje si našao titlove za ovaj The Body? Ili gdje si "nabavio" film da mu odgovaraju titlovi? Ja sam bio skinuo neku verziju, ali nisam mogao naći odgovarajuće titlove...

Blue Spirit 22.05.2017. 13:54

1 privitaka
Nađem titl za film i prilagodim ga ...

Nesjecam se vise ali mislim da sam ...

Prilagodio titl sa titlovi com sa Subtitle Workshopom

ako koji titl zeza u 80 posto slucajeva dovoljno je da :

Ubacis titl u SW, sa DEL(ete) pobrišeš linije (obicno prva i zadnje dvije ) titla koje nisu vezane za film
(www.titlovi.com , Prevod i obrada: Lepi Dzoni www.prijevodi-online.org , Preuzeto sa www.titlovi.com)

pokrenes film u playeru nađeš vrijeme prve i zadnje izgovorene rijeci , zapamtiš ili zapišeš

u SW stisnes CTRL + B , podesiš i klikneš adjust

http://cloud.addictivetips.com/wp-co...tSubtitles.jpg

sejvaš promjenu titla

jednostavnije nemoze biti :)

ovaj provjereno radi ;)

Mommistake 22.05.2017. 15:20

The Body jedan od najboljih filmova koji je izašao iz Španjolske produkcije.

Blue Spirit 22.05.2017. 15:23

Zato sam i spomenuo The Invisible Guest , koji je novi film od istog redatelja :goood:

Preporucam da pogledate prvo The Body ako vec niste, pa tek onda The Invisible Guest

elzel 22.05.2017. 21:38

Ubiju li na kraju king konga u filmu kong skull island? Neće supruga gledat ako ga ubiju, plakala je i za zadnjeg, kaj moreš, nemrem si pomoći :).

mamutarka 22.05.2017. 23:45

pogledo i ja Covenant, kajaznam, malo dosadnjikav, nije loš, nije ni neš dobar..eto tak, uvod u nastavak

jel onaj robot koji je osto zločesti ili dobar? :D meni se čini da je ''zločesti'' osto, al ruku nema pa me buni

intel freak 23.05.2017. 00:24

uvod u nastavak, sljedeći nastavak uvod u nastavak tipičan hollywood i njihov hype. Nisam ga gledao samo da nije retardirali ko prometheus da se barem stavi sa Alien nastavcima ja zadovoljan ne znam što bi i više mogao očekivati danas od produkcije. Dobrog horora nisu snimili godinama tek atmosfera jedinice

da me ne bi netko krivo shvatio prometheus je dobar film za "pogledati", ali scene da se netko ponaša kao da je došao turistički na rivu pa mi se tamo parkira sa minibusom pa se malo hebu i tako daj koji k

Alph4Dawg 23.05.2017. 00:28

Fuck me.

Resident Evil taman zavrsio i oni najavili reboot fransize.

O, sve te nejeblo! :roller:

Trbonja 23.05.2017. 16:15

Citiraj:

Autor Alph4Dawg (Post 3063035)
Fuck me.

Resident Evil taman zavrsio i oni najavili reboot fransize.

O, sve te nejeblo! :roller:

Je, pa i vlasnici filmskih kompanija moraju jesti svaki dan. Kavijar i šampanjac. :D

Umrla još jedna legenda: http://www.jutarnji.hr/spektakli/str...rce=Dnevnik.hr

Mommistake 23.05.2017. 16:20

RIP Moore :(

Brko 23.05.2017. 19:10

JEbote... :( RIP

Trbonja 23.05.2017. 19:13

Čovjek se naživio. 90 godina nije malo.
http://www.jutarnji.hr/kultura/film-...tolom/6118239/

smirnoff 23.05.2017. 19:27

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3062855)
The Body jedan od najboljih filmova koji je izašao iz Španjolske produkcije.

uz REC i La Cara oculta :care:

EDIT:
da ja se jako iznenadih kad pročitah vijest o smrti meni najboljeg Jamesa Bonda...još više se iznenadih kad saznah da je imo 90 godina!!! :wtf2:
tj. da je prilično kasno počeo glumit Bonda...:(

vedo 23.05.2017. 19:41

R.I.P. Sir Roger Moore. Nažalost, izgubili smo imho jednog od dvojice najboljih James Bondova svih vremena. ;(

coconut 24.05.2017. 13:55

Ovaj bi filmić mogao biti zanimljiv
https://www.youtube.com/watch?v=ZWbbRX0kBsU

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:58.