![]() |
Alien:
Razočaranje: 4-5/10 |
Bio sam u zaostatku sa Star Trek filmovima i odlucio pogledati Into darkness. Ne mogu se jebeno nadiviti na sta je pao taj "serijal". Ugasio, ajmo probati Beyond, ipak je noviji. Samo zato jer nisam znao sta bi gledao odvrtio sam ga do kraja. Tinejdzerska brzi-i-zestoki dawson's-creek drama u svemiru. Uhura u minjaku dodje kao prekidac za svjetlo u mracnom podrumu. Jebes mu sve, ja na tom brodu ne bi izdrzao 10 dana, a kamoli
|
Alen i Mommistake - plaćam pivu što ste mi ušparali benzin, autoput, upad, klopu i cugu u Areni :D čekam da dode u lokalnu videoteku da ga iznajmim.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Najpametnije.
Ja budaletina uzeo zadnji red, onaj kožni koji se još dodatno doplaćuje... |
meni se prometej svidio, oće kovenant razočarat?
|
Citiraj:
Meni je Prometheus bio okej, kao uvod u novu trilogiju il kaj god će već biti. Ali Covenant je ispao totalno sranje. Prvih pol sata okej, al nakon toga sve se samo raspada. |
neznam kak se takvi AAA++ naslovi mogu tak napravit, kaj ridli s frendovima ne pogleda film prije releasa
|
Citiraj:
|
Vidim da su samo dva komentara za Guardianse...
Pogledao i u 2D i 3D IMAX. Ne volim 3D, ali IMAX je za koplje iznad obične dvorane, kao i inače - čak i uz taj 3D. Odličan film, možda čak bolji i od prvog. Zabava do kraja! :D |
Zabava je zagarantirana, ali za one koji očekuju nekakav pomak u priči prema Thanosu i Infinity War-u će biti blago razočarani.
|
Citiraj:
|
:lol2:
|
Citiraj:
|
The Invisible Guest O D L I C A N :zdero:
... Španjolci opet rasturaju, film od istog redatelja koji je napravio također odlicni The Body (2012) @ syss zapiši u bilježnicu ;) Que Dios Nos Perdone ...ovog veceras gledam pa javim dojmove La Haine ... francuska krimi -drama koju vec dugo odgađam .... također javim kroz dan 2 kad pogledam |
ZA PI SA NO :D
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Nađem titl za film i prilagodim ga ...
ovaj provjereno radi ;) |
The Body jedan od najboljih filmova koji je izašao iz Španjolske produkcije.
|
Zato sam i spomenuo The Invisible Guest , koji je novi film od istog redatelja :goood:
Preporucam da pogledate prvo The Body ako vec niste, pa tek onda The Invisible Guest |
Ubiju li na kraju king konga u filmu kong skull island? Neće supruga gledat ako ga ubiju, plakala je i za zadnjeg, kaj moreš, nemrem si pomoći :).
|
pogledo i ja Covenant, kajaznam, malo dosadnjikav, nije loš, nije ni neš dobar..eto tak, uvod u nastavak
|
uvod u nastavak, sljedeći nastavak uvod u nastavak tipičan hollywood i njihov hype. Nisam ga gledao samo da nije retardirali ko prometheus da se barem stavi sa Alien nastavcima ja zadovoljan ne znam što bi i više mogao očekivati danas od produkcije. Dobrog horora nisu snimili godinama tek atmosfera jedinice
da me ne bi netko krivo shvatio prometheus je dobar film za "pogledati", ali scene da se netko ponaša kao da je došao turistički na rivu pa mi se tamo parkira sa minibusom pa se malo hebu i tako daj koji k |
Fuck me.
Resident Evil taman zavrsio i oni najavili reboot fransize. O, sve te nejeblo! :roller: |
Citiraj:
Umrla još jedna legenda: http://www.jutarnji.hr/spektakli/str...rce=Dnevnik.hr |
RIP Moore :(
|
JEbote... :( RIP
|
Čovjek se naživio. 90 godina nije malo.
http://www.jutarnji.hr/kultura/film-...tolom/6118239/ |
Citiraj:
EDIT: da ja se jako iznenadih kad pročitah vijest o smrti meni najboljeg Jamesa Bonda...još više se iznenadih kad saznah da je imo 90 godina!!! :wtf2: tj. da je prilično kasno počeo glumit Bonda...:( |
R.I.P. Sir Roger Moore. Nažalost, izgubili smo imho jednog od dvojice najboljih James Bondova svih vremena. ;(
|
Ovaj bi filmić mogao biti zanimljiv
https://www.youtube.com/watch?v=ZWbbRX0kBsU |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:58. |