![]() |
Meni je Manchester onako prosjek, oke za pogledati, ali ništa posebno. Određenoj publici će definitivno biti dosadan i spor film.
|
Citiraj:
|
dobro, el taj biograd na moru valja kurca ili ne?
|
Valja, fenomenalna drama, jedna od najboljih ikada. Ali nije za širu publiku, spor, izuzetno tužan i ak otpišeš takvog lika odmah u početku nebu te ni dotaknula.
Po meni 10/10 |
Citiraj:
|
Sto fali potpisu? Sto sam zaboravija metnit?
|
pa ništa extra je, nisam znao da može tako sofisticirano se napravit :D
|
eee, jasan cili sofisticiran
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
syss , moram se složiti s brkom :) taj film je jedan od rjetkih iznimki koje potvrđuju "Pravilo po Brki" na koje aludiraš ... barem meni. |
Pokušao sam nastaviti Manchester od 1:13 ali nije išlo.
U zamjenu posudih u videoteci: http://www.imdb.com/title/tt5168192/?ref_=nv_sr_1 koji je isto dobio nekih nagrada pa se nadam boljemu... |
fala matori ;)
|
Citiraj:
Zato je Great Wall sve ono šta Kong nije. Još nisam siguran dali je ono jedan od najlošjih CGI-a u blockbusteru i što je točno Matt Damon želio učiniti za svoju karijeru prihvativši ulogu u tom odronu... |
Bez posla je trenutno valjda :D
Nije da je baš nešto pretjerano dobre uloge imao zadnje vrijeme. Bourne i Martian i to je to. |
Evo baš doša iz kina sa skrivene premjere.
Ispalo ovo: http://www.imdb.com/title/tt5052448/?ref_=nm_flmg_dr_1 Film je super, teška zajebancija upakirana u ozbiljno okruženje, vidi se da je Jordan Peele ima prste tu :D Jedan od smješnijih "horora" bez slapsticka. |
brzi žestoki 294. dio.
meni jako loše,hrpa super auta,al sve sterilno,bez ideje,bez nečeg onako,pretjerivanje naravno na 110% 4/10 |
Citiraj:
Osim navedenog u spoileru film mi je cisto ok. 7/10 radi dobrih automobila i naravno, najbolje od svega - zena. :D |
Citiraj:
Jel se može negdje saznati što se prikazuje? Mislim, kužim da kvari koncept, ali mi se baš ne daje novce za nešto što ne bih gledao :D |
Citiraj:
Ma išli cura i ja i eto imali 2 ure za zafrkanciju pa prvi put da smo išli na nešto tako i ispalo skroz dobro. :D |
The Last Jedi trailer
https://www.youtube.com/watch?v=zB4I68XVPzQ |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tako sam ja sa frendicom koja mrzi horrore gledao nekakav zombie horror, a druga je frendica samnom gledala ljubić (koje pak ja ne podnosim). Bilo je i čisto umjetničkih filmova... Ma čista lutrija. |
Jesi taslačio?
Nego, to je OK vama iz ZG koji dođete u kino gledat neko iznenađenje. Nama koji nemamo kino u gradu je malo puno para dati za skriven film. Autoput, benga, cuga, upad u kino i onda dođe film bez ijedne gole i dobre cice, bez ispaljenog metka ili esplozije sa po mogućnosti pričom o nekim životnim problemima kao erektilnom disfunkcijom u kasnim 30tima... ne hvala. Ok, ne kažem da su takvi filmovi, ali kakve sam kurate sreće, takav film bi me posrao. Ili kao ovo smeće o Mančesteru onkraj mora. |
I meni brate, ono film nisam bio dobar 2 dana poslje filma, da je dobar film nešto, nego neam pojma, tragedija jedna koja te sjebe, al opet eto imala je utjecaja na mene, možda je i dobar film jer eto nisam bio dobar 2 dana.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk |
Od 10 filmova u kinu ja bi 2 htio gledat, a za ostale nebi dao ni kunu. Nema šanse da bi se kockao bzvz sa tom skrivenom pretpremijerom.
|
Pogledao Doctor Strange. Osim izvlačenja para iz naših džepova na foru superjunaka, apsolutno mi nije jasno zašto je dotični uopće snimljen.
|
Logan
Meni jako dobar film za ubit subotnje kišno popodne. U svakom slučaju najbolji X-men film od X-men origins: Wolverine. Pogazi sve one First Class, Days of future past, Apocaliypto ili kak se već zove... |
Citiraj:
Sjećam se da sam negdje vidio da se spominje što će biti na premijeri (i bilo je), ali pojma nemam gdje. Znači, netko ima veze :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:38. |