![]() |
Pogledal sat i četvrt Mancester by the sea i nisam mogel dalje.
Isplati li se odgledati do kraja ? |
Citiraj:
|
A ne, ne,.. Mozak switch se stavi u poziciju 'Min' i umireš od smijeha na količinu gluposti i nelogičnosti :D
|
Citiraj:
nekad davno su superheroji bili posebni, ovo danas je ko crtic za djecu od 12godina. |
Citiraj:
|
IT (2017), prvi trailer danas objavljen:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Duh u oklopu
5/10 Osim efekata i Scarlett mi ništa nije bilo zanimljivo. Da budem iskren, skoro sam zaspao na pola filma... |
Citiraj:
|
Pogledao ovaj Life u Cinestaru.
Ne znam, možda je do mene, ali totalni MEEEEH of filma. Nit neke posebne radnje (prožvakano XYZ puta - i to bolje nego ovdje), niti nekih posebnih glumačkih uloga, dijaloga - ničeg Čak ni guzica ni sisa nema da spasi film. Mog'o sam 20kn i pametnije potrošit. |
Citiraj:
|
Ghost in the Shell - definitivno ono što sam očekivao. Hype bez ikakvog razloga. Čak su uspeli i Scarlet zeznuti s muškobanjastom frizurom.
Priča prožvakana već masu puta, puno efekata, boja, radnja nikakva, film dosadan. Mjuza solidna. 4-5/10. |
Odjednom tata, extra, 8/10, Omar Sy je baš simpatičan glumac još iz nedodirljivih :)
|
Meni je Ghost in the shell nadmašio sva očekivanja. Atmosfera izvrsna,priča solidna,likovi super.
Recimo, mene baš zanima kad bi se uspoređivao Blade runner sa ovim filmom, po čemu je prvonavedeni remek djelo, a ovaj drugi meh. |
Može preporuka filma za zombije.
Da je ili akcija ili komedija. Akcija tipa John Wick, komedija tipa Grimsby brothers, Borat, Jackass i slično. Gledali su već John Wicka, Grimsby borthers, Borata i sav taj poznatiji trash. Znači šta gluplje to bolje. Hvala |
Shaun of the Dead
http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt0365748/ Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk |
Citiraj:
Nisam mislio film SA zombijima nego ZA zombije. Pri tom mislim na ljude koji vole gledati glupe filmove :D Ali hvala svejedno :D |
Aha, haha, ovaj je glup sa zombijima :) a tu ti nemogu pomoći :)
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk |
Po ko zna koji puta već pogledao "True Lies".
Jeben film, klasik akcijske 90-ih. Šta nitko ne smima takve stvari više, koma... |
Citiraj:
Remekdjelo :D Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Ja imam free karte danas za Power Rangers-e :D
A nekako mi se nejde s klincima to gledati :D |
ma daj ritualno spali te karte u pentagramu :D
|
Citiraj:
Lock, Stock and Two Smoking Barrels In Bruges RocknRolla Snatch 21 Jump Street Let's Be Cops The Other Guys Shaun of the ded Tucker and Dale vs evil Zombieland Death Proof Planet Terror Wrong turn 1-6 Machete Dead Snow Shoot them up Bad Boys Beverly Hills Cop Rush Hour Blue Streak Nothing to Lose |
Akcija/komedija i da je što gluplje to bolje...
Cabin in Woods... definitivno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sjećaš se koju smo debatu imali prije par godina oko ovog filma? :D
Još smo ti i ja ispali freakovi jer nam se nije dopao :D |
nemoj me podsjećat..i cura me i dan danas jebe radi tog filma i uopće više nemam pravo birat filmove :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:39. |