![]() |
lmao
meni odgovara i jedan i drugi termin. sto se igra? sabotage kao sinoc? |
ja vjerovatno dolazim mada me sabotage neće dugo držati....
|
ja buden naletil, samo da se zagrijen na nekon waru
|
i u koliko je sati na kraju? 8?
|
Citiraj:
Ako budeš zagrijan ko jučer ... :D Vidim da ima ekipe pa idem ja posadt flance. :D |
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: Evo jedan sa manjim PINGom: 85.24.140.162:28960 Vidimo se :chears: (Black Adder) |
ima stvarno puno tih shemi, a i na zombie modu je veći skok, i sam se možeš popeti negdje gdje u običnom modu nebi moga
a na svakoj mapi ima tih prolaza/prijelaza di se može proči dalje, ja samo gledam di ide večina dok se jos ne izabere zombie pa se tam guram i pokušavam sa njima preskočit najčešće se uguram :D već polako znam sve te "prijelaze" na default mapama, sve sam ih prošao :D al nikad nisam ostao zadnji hunter (marinac) Citiraj:
kad ga stavim u xfire uopče ne piše da je server ni ime ni ping ni igrača, samo pise ono kao prazno mjesto COD4 MP a kad idem preko konzole na /connect... broji do 10 pa kaze connection timed out |
Nek mi netko objasni taj zombie mod. Upravo sam se spojio i apsolutno ništa ne kužim. Samo nož mogu koristit ili kaj? Ekipa mi skače na krovove kuća i naravno ja kao zombie ne mogu do njih. Malo glupav mod
|
Citiraj:
|
a jel se ti zombiji mogu ubit ili nesto? :D
|
Errrrr, a kak se koristi uopće taj special ability, probao sam s standarnim tipkama, ali niš se ne događa. Il ja nešto krivo radim, il je netko lud :D
|
zombiji se mogu ubit :D
samo su dost jaki i treba ih dobro napunit olovom :D a oni se stalno re-born (stalno se spawnaju) jedino marinci kad umru postaju zombii marinac ima neograniceno metaka, jedino te reload prekida :D također ako uzmeš perk RPG x2 imaš i neograničeno raketa :goood:(mada nije to tako sjajno kako na prvi pogled se čini jer rakete previše i ne pomažu pošto su zombiji brzi i moš ih eventualno malo zakačit i ozljedit sa raketom) a ovo za special ability: stisneš B (slovo) i otvori se menu onda: 1:special ability 2:third person 3:laser ... itd kod marinca je special ability mina, ima 2 mine, dakle B+1 i nemoš drugu stavit dok prva ne eksplodira a kod zombia je special ovisi kojeg izaberes: fire, lightning, poison itd... |
Mod bi bio super samo da nema jedne stvari. Onog skakanja ko Blanka Vlašić na dopingu. Likovi mi se nekak slože po krovovima i ne možeš im niš. Trebali su stavit normalno skakanje, igra bi i bila brža i zabavnija.
|
da, ali bi i trajala svega par minuta, kad bude 25 zombia i 5 ljudi... da nema krovova i tog di se sakrivamo kao marinci odma bi sve pojeli
i itekako im možeš svašta, onaj Scout zombi ima 2 lubanje koje moze bacit i ozljedit marinca, ali te lubanje se tek dobivaju kad ostane manje od 10 marinaca, tako da večinom to bude način kako se dovrše marinci prije isteka vremena ima i drugi zombi mod, ali sa drugim mapama, tj, sve nove mape, a neda mi se skidati prije igre 30 MB teške mape, a ima ih 20ak :nono: tamo je sve dostupno, do svih mjesta svi mogu doći i tamo se baš igra prebrzo ono, samo sto nema neograniceno metaka marinac pa se štedi, a i zombiji su dosla slabiji, i ubiju se sa par metaka evo ti IP (serveri su američki pa PING bude dosta visok al nije tako strašno) 82ndID|Zombies US! By Seven 64.34.213.105:28960 82ndID| ZOMBIES UK! by Seven 217.146.84.208:28930 UK i US serveri ^^ ja sam odigrao tu par mapa i isto nije lose, al stvarno mi se neda skidat sve te mape |
Citiraj:
|
ovi zombi serveri su piratski...
bar mislim... na onom turskom serveru di ja igram i na jos nekim zombi serverima su default mape na ovim 82nd Zombies su costum mape, pa se odmah prije loadinga mape ako ju nemas automatski skida... |
Citiraj:
|
pa ako ti ne skida onda očito igraš na default (najnormalnijim) mapama koje su već u igri!
ove costume mape su napravili neki likovi i to nisu official mape. costume su skroz drukčije mape... i sigurno bi primjetio da igraš na nekoj takvoj :D |
Citiraj:
|
da, i meni su očajne, izgledaju tupavo, neispolirano, bugovite su i nisu default mapama ni do gležnja
custom mape su loše prvestveno zato sto su home-made |
Citiraj:
|
Loše su te mape.Ono što sam vidio je cirka za 120 igrača,prevelike su i akcija je prespora.Ima li kakvih glasina o novim službenim mapama?
|
negdje sam pročitao da će nove mape izaći sa 1.6 patchem (ako njega uopće bude).
ja sam došao na svoje sa jednim odličnim HC serverom di se vrti samo Overgrown mapa!!! :care: to mi je daleko najbolja mapa ping pristojan, 80-110 origigi je server, inače od Show no Mercy klana |
Danas oko 20:00, 20:30 ? C2Y
Amd, dojdi ranije ( oko 19 i 50 ) za zagrijavanje ^^ :chears::Machineg: |
AMD ne treba zagrijavanje kad ionako cijelo vrijeme leđi u nekoj zabiti. :D
|
Citiraj:
Inače volim normalne server, a najdraža mapa daleko je Crash i Backlot! |
resetirala mi igra jučer rankove.. aarrgghh...
i sad sve s nule.. jaooo.... ljut sam ko pas... |
Citiraj:
|
Pa radite periodično backup player foldera ;)
Ja bi počinio sepukku da mi se obriše sve kada sam pokupio 4 zlatna oružja.Mislim možeš skinut s neta,ali nije mi to to.Izgubiš osjećaj da si to sam zaslužio. |
Citiraj:
|
Citiraj:
ovako 1 shot (eventualno 2) = 1 kill :care: ja jos nemam nijedno zlatno oružje koliko uopče treba hedšotova za gold camo? a i da imam, nebi držao zlatno, red tiger ftw :care: sad sam u procesu dobijanja blue tigera na G3, onda cu jos napravit 20ak hedšotova na M16 da dobijem red tiger, koji već imam na M4 i G36C, pa onda idem i na M14 expert II :D da i tu imam red |
Za gold moraš obavit sva oružja u toj klasi,150 killova,150 headshotova.
Baja,zbog ključa.Nemožeš otić u igraonu kopirat pa kod sebe prikeljit jer je u tom folderu mp_data u kojem se nalazi i ključ.Nepodudaranje ključa u igri i toga ključa završava da ti izbaci corrupted ili ban. |
Citiraj:
gold m60 sa gripom i double tapom i penetracijom..lol..puca ko uzi ali na kilometar i troduplo preciznije. a ti se onda sakrij. hehe ma svakojaki qrac mozes iskombinirat s oruzjima.no jos iz aa mi je pila onak..pri srcu..skoro pa s njom samo igram i dobro. prespora i teska za brze lvle no za otvorenije ludilo.uostalom, svako ce ti isto reci za njemu fejvorit gun. gold dobijes kad bilo koju vrstu oruzja(sva u grupi) assault ili lmg ili snipe itd zavrsis do kraja. citaj kad sa svakim imas sva tri levela ispunjena. jedan za killove drugi za headshotove :goood: kaj se modova tice. najjebeniji je definitivno AWE4. s original/custom mapama. znaci na svakoj originalnoj mapi su otvoreni skriveni prolazi, citaj da se svaka mapa prosiri za cca 30%. mozes otici iza zgrada, popeti se na njih, penjati se na antene vodotornjeve bla bla. sve i svuda. stavljene su mreze za penjanje, raznorazne lijane i biljke penjacice kojima se pentras do inace nedostupnih djelova mape. u svakom slucaju totalno nenadjebio kaj sam vidio do sada u cod4, a mogu reci i sire. cista preporuka. no, ima jos nesto. to su prave custom mape. cista jebenica. odlicno skrojene, zabavne i naoko lijepe. cista petica za trud.sestica ako se mene pita:care: edit:ma zaboravih napomenut da su i zvukovi promjenjeni.LOLOLOL ono likovi vriste i tak to..ma, vrijedi probat ;) |
Citiraj:
|
@ gradjanin - baci IP-ove ovdje da se može probat
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Čujemo se još na ICQ. Citiraj:
|
Citiraj:
Nikada nisam igrao taj mod u COD4 kao ni ACE (Advanced Combat Edition). Inače sam pratio rad Tallyja (jednog od tvoraca AWE-a) i igrao AWE u COD2. Može IP? |
ak nekoga smeta GL , airstrike , helici , martydom ( makar ne vidim zakej bi to smetalo međutim da se radi o publicu ) ja sam stavil na naš public server E-Dom pam ... pa morete sprobati ;)
89.18.42.46:28960 |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:57. |