![]() |
nemoj uređivati stare APN postavke nego dodaj novi. izradi novi
|
Ne mogu dodati novi, neće ga prihvatiti. Resetirao sam i mrežne postavke i poslije odradio factory reset, ništa ne pomaže.
Nebitno je li na sim1 ili sim2, sve isto... |
1 privitaka
Citiraj:
Jedino što mi s tim postavkama nije radio hotspot. |
Hvala ti, pomoglo je. Također mi ne radi hotspot a bitan mi je.
Trenutno mi je verzija softvera O2 beta 17 (Android 9). Nudi mi nadogradnju OTA od skoro 2GB no kada dođe do 99% prekine. Ima li načina za nadogradnju kabelom? |
Citiraj:
|
Zapne na instalaciji kad dođe na 99% u oba slučaja, bilo OTA bilo lokalno preko Oxygen updatera. :(
|
Citiraj:
|
To sam prvo pokušao. :)
Prošla je nadogradnja na način da sam morao napraviti downgrade, pa instalacija ove koju sam već imao pa tek onda na Android 10. No problem sa APN ostaje i dalje i na toj verziji tako da je problem očito dublji. Nemam ništa osim bonbon kartica za isprobati, možda je tu problem... |
Citiraj:
A ja sam bio na A1, sad na Tele2, ali tamo nisam morao ručno dodat apn, pa je zato radilo... Bonbon mi je sekundarna kartica i na tome mi nije radilo. |
OP testira Android 11 Open Beta 1 za OP7 seriju.
https://www.xda-developers.com/onepl...s-open-beta-1/ |
Konačno 😁
|
Dobro radi. Nemam nikakvih problema. Kao i android 10 oxygen open beta 19
|
Android nadogradnje su jedna od naj većih prednosti OnePlus-a za razliku od Samsunga recimo.
|
Citiraj:
Ali samsung kod nas je na exynos proc pa 👎 1+ stvarno abnormalno leti i UI je fantastičan! Ali to je opet kako kome pase... |
Kako stoji 8T s kamerom, video i audio kvaliteta me zanima?
Gesendet von meinem LM-V405 mit Tapatalk |
Nije neki osjetni pomak u odnosu na OP7T. I dalje kvalitetom malo kaska za Samsung i Huawei flagshipovima.
btw, procurile neke specke OP9 serije. SD888, baterija od 4.500mAh. OP9 će imati 6,55" FHD+/120Hz flat ekran, a Pro verzija 6,78" QHD+/120Hz curved ekran. Debljina 8 tj. 8,5mm, masa oba oko 200g. Obični će podržavati 65W žičano punjenje, a Pro verzija 45W bežično. Izlazak vjerojatno 03/21. |
|
E neka, bas mi je drago, sve gori i gori postaju, počeli su radit sr**** od OP5T, i samo se sve vise zatvaraju i postaju jos jedan obični "premium" brend...
|
Što je najgore,oneplus kao brand su zapoceli prvi developeri cyanogenmoda :), ili sam pobrkao nešto.
|
Zato je Carl Pei i napustio OnePlus...
|
E ako mi ujebu gcam sa a11, jer imam samo jednu verziju koje se drzim, onda nek idu u k.
Gcam je zbilja puno bolji u odnosu na stock camera app pa se nadam da nece ujebat to. |
A ništa, vrime je za još jedog enthusiast grade proizvođača par godina dok ne krenu istim smjerom.
Šteta što je essential propao... Ja stvarno ne znam koji bi mobitel sada sebi uzeo a da je u duhu OnePlus-a... |
Citiraj:
No da, i mene je oneplus razočarao u ovih godinu dana. Polako nestaju razlozi zbog kojih sam prešao na oneplus (čist OS, brzi i redoviti apdejti, višegodišnja podrška). |
I realme kenja s time bit ce. Bar tako pise u onom postu.
Meni je zelja da ovaj trenutni mob izdrzi sto duze, a nakon tog sve su prilike da ce bit neki pixel. |
A realme mi se OS ne svidja i nije mi fluidan (bar realme 6) ko oneplus... cak o pikselu ili nokiji razmisljam... Dobro je sto vise ne vidim potrebu za flagship SoCom
|
Citiraj:
Mislim da cu se vratiti trzistu rabljenih mobitela i uzimati godinu dvi stare flagshipe, npr op9 pro ce sigurno imati odlicnu kameru jer i op8 pro ima, a kad bude cca 3000kn na njuskalu bit ce dobar deal |
Citiraj:
Realme UI meni odgovara, iako sam uvijek preferirao Oxygen... E sad ne znam s čim si usporedio Realme 6?! |
Nothing
|
Zvuči zanivmljivo i nadam se da nece biti preskupo...
|
bit ce jeftino u pocetku,a kasnije sve skuplje...nista novog
|
A o čemu vas dvojica pričate?
Ne zna se još ni šta će ovaj proizvodit, a vi već o cijeni i skupoći... |
Kako ne, evo i dokumentarac....
|
Izgleda da će OP9 Pro imati Hasselblad optiku
https://www.gsmarena.com/oneplus_9_p...news-47623.php |
Izgleda da nothing dobiva something, sta bi značilo da mozda napokon ipak dobijemo nasljednika sa dušom OP
Cak sam gledao nedavno sto je sa essentialom. https://www.bug.hr/biznis/druga-sans...oneplusa-18807 |
Ako stavrno bude od toga nešto, jedva čekam :care:
|
Mobitele sigurno neće proizvodit niti ovakvi "projekti" mogu bilo kome danas konkurirat.
Mnogo jači igrači koji raspolažu s milijardama su otpali iz te utrke, HTC, LG, Sony... a oni koji su danas na vrhu ne proizvode ni sami jer im se ne isplati nego sve štancaju ODM firme i to je jednostavno budućnost. Ta njegova kompanijca može eventualno pravit neke sitne gluposti, gadgete i sl. u limitiranom broju komada i to dok ima dotoka novca od naivaca preko nekih kampanja. Već sad žica pare da uopće krene nešto radit, ma komedija... |
8.3., bi trebali znati vise o oneplus 9 i pro, cekam taj dan da vidim jel cekam i dalje da se pojave ili kupit S21+...
|
Zanimljivo da je Nord prije OP7T/ Pro dobio Android 11.
Zapravo je smiješno što još nisu dobili, a proljeće je 😁 E, kad ni OP ne ažurira redovno, kud ovo sve ide? |
Uvjeren sam da mi je ovo zadnji op mob. Zbog uzurbanog izdavanja osamsto modela uredaja poceo im je i support kaskat.
|
To je kad netko iz vedra topa puca na vanilla OS i uspoređuju na Pixele.
Velim daleko je do Pixela. Jedna lasta ne čini proljeće. Отправлено через SM-G975F |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:05. |