PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

mamutarka 14.03.2017. 00:29

pogledo Kong, ugodno iznenađen..preporučam

buljaka 14.03.2017. 00:30

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 3036348)
pogledo Kong, ugodno iznenađen..preporučam

Takodjer preporuka 8/10

Poslano iz mikrovalne

geronimo_2 14.03.2017. 08:04

pa sta je to vec 3. remake? stvarno nemaju ideja vise...

Gabre 14.03.2017. 08:22

Manchester by the sea.

Brutalno tezak film, slomio me emotivno, no vrhunski film, zasluzen oscar.

Mirkopoter 15.03.2017. 10:48

Pogledao Konga u 4D-u, definitivno se ne isplati, a i taj 4D je iskreno bzvz, ali drago mi je da sam probao i da znam da vise nikad necu na 4d ici. Film kao film cist oke, ali nista posebno.

tizhu 15.03.2017. 17:06

ja idem danas na 3D.
će da vidimo što bude..

trebampomoc 16.03.2017. 10:03

Pogledao Konga, film mi je bio okey
Malo previše klišeja za moj ukus...uz to iz nekog razloga su mi ženski likovi išli na živac pred kraj filma

Mirkopoter 16.03.2017. 10:05

Najbolji trenutak filma je Samuelovo "Bitch please!" :D

tizhu 16.03.2017. 18:14

imam osjećaj da kongovi i godzille služe samo za pokazivanje novih tehnoloških mogućnosti digitalija i grafike.
za popit pivu u mraku i odmorit mozak čist okej.
ne znam jel do mene, ali 3D me više zamara nego što stvara neki užitak.

burmuz 17.03.2017. 12:39

Citiraj:

Autor tizhu (Post 3037722)
imam osjećaj da kongovi i godzille služe samo za pokazivanje novih tehnoloških mogućnosti digitalija i grafike.
za popit pivu u mraku i odmorit mozak čist okej.
ne znam jel do mene, ali 3D me više zamara nego što stvara neki užitak.

To su filmovi za kino. Sigurno nećeš ići gledati Kraljev govor ili Mostove okruga Madison u IMAX. Čemu pobogu :D
3D izbjegavam u širokom luku.

HumWeed 19.03.2017. 01:10

nekuzim svrhu Star Wars - Rogue one
kao neki stisnuti prequel EP 4 New Hope
ali tako odvratno i ocajno napravljen da ono... ko da je vise epizoda TV serije nego film

ono nakon toliko cekanja nakon 7ice, ovo je totalno sranje

isto vrijedi i za Resident Evil Final chapter
isto vrijedi i za Underwold ovaj novi
-

vise neznaju raditi filmove -_-

Gabre 19.03.2017. 01:15

To ti se zove cuclanje love, nista drugo. Nema tu vise filmske umjetnosti. Pogotovo kod tih serijala od filmova.
Star warsi ce biti novi fast and furious, film na godisnjoj razini iducih 10 godina.

geronimo_2 19.03.2017. 08:33

pogledali rogue jucer. iskreno film mi je puno bolji od zadnjeg, al me zacudilo da to nije nastavak u biti nego ko neki standalone. al ko sto gabre kaze to je cuclanje sad cisto.
ko i crtici, the clone wars je bio odlican, a ovaj rebels mi je cisto preseravanje, pogotovo ova zadnja sezona...

Mladenxy 19.03.2017. 08:49

Svaki film je cuclanje love, ne vidim da ih itko dijeli besplatno na kino distribuciju i TV kanale. Zadnji SW je vrlo dobar, fino upotpunjuje priču...ispadaju bolji ovi novi nego od dede Lucasa.

9800pro 19.03.2017. 13:25

Citiraj:

Autor Mladenxy (Post 3038659)
Svaki film je cuclanje love, ne vidim da ih itko dijeli besplatno na kino distribuciju i TV kanale. Zadnji SW je vrlo dobar, fino upotpunjuje priču...ispadaju bolji ovi novi nego od dede Lucasa.

Ma dobar je zakur..c. Jedva pohvataš sve likove i onda... Koga briga kaj je bilo prije prvog dijela iz 77 ili 78-e. Tehnologiju imaju svi ali priču kakvu takvu da neko smisli nema šanse. Originalnost ko suhi panj...
Za godinu bude ziher prequel za Rogue One.
Sve je to žalosno...

my G2 sent it

Mladenxy 19.03.2017. 13:44

Pa bar su priča i likovi jednostavni za pratiti u bilo kojem SW filmu :D Uostalom i Lucas je počeo od sredine, pa se onda sa kraja vratio na početak :D.

udarnik60 19.03.2017. 13:51

Citiraj:

Autor 9800pro (Post 3038719)
Ma dobar je zakur..c. Jedva pohvataš sve likove i onda... Koga briga kaj je bilo prije prvog dijela iz 77 ili 78-e. Tehnologiju imaju svi ali priču kakvu takvu da neko smisli nema šanse. Originalnost ko suhi panj...
Za godinu bude ziher prequel za Rogue One.
Sve je to žalosno...

my G2 sent it

Prequeli za rogue one su odavno snimljeni i to tri.

Rogue One je sasvim dobar film. Ima sve što se očekuje od Star Warsa, a to sigurno nije priča i režija za Oskara.

Mar 19.03.2017. 13:57

Taj SW je najprecijenjenija franšiza ikad tako da ovi zadnji filmovi sigurno ne narušavaju kvalitetu :D
Kad je u SW priča bila bitna? Pa sve se zasniva na vanilla good/bad guy priči, daddy issues i ubercool svjetlosnim mačevima te magiji, ovaj - Sili.
U biti Conan u svemiru bez krvi :D

R1 je bar bolji od TFA jerbo je originalniji i nije copy paste 4. filma.

Igorr 19.03.2017. 13:59

Citiraj:

Autor Mar (Post 3038735)
Taj SW je najprecijenjenija franšiza ikad tako da ovi zadnji filmovi sigurno ne narušavaju kvalitetu :D
Kad je u SW priča bila bitna? Pa sve se zasniva na vanilla good/bad guy priči, daddy issues i ubercool svjetlosnim mačevima te magiji, ovaj - Sili.
U biti Conan u svemiru bez krvi :D

R1 je bar bolji od TFA jerbo je originalniji i nije copy paste 4. filma.

Više manje se slažem sa svime navedenim :)
Meni je i dalje ok za pogledati dotične filmove jer su mi zabavni.

Brko 19.03.2017. 14:06

Citiraj:

Autor Gabre (Post 3038635)
To ti se zove cuclanje love, nista drugo. Nema tu vise filmske umjetnosti. Pogotovo kod tih serijala od filmova.
Star warsi ce biti novi fast and furious, film na godisnjoj razini iducih 10 godina.

SW neće biti Fat and Furious.

Da se malo zaintersiraš, vidio bi da je SW universe jako jako široka stvar. Seže daleko prije i daleko poslije priče koja je ekranizirana. Može se snimiti 100 filmova bez greške. Likova ima more, priča i bitaka bezbroj, samim time i scenarija.

A ovo za cuclanje para... koji film nije tu da zaradi novce?

Tako da usporedba sa Geni Geni Kameni Fat and Furious seljo tjunovi ne stoji ni najmanje.

Ako već tražiš neku usporedbu, prije bi to bio X-men nego ovi autići za dečkiće i curice.

Gabre 19.03.2017. 14:50

Valjda shvacas sto sam htio reci.
Platili su 4 milijarde dolara za prava, i udavit ce nas sa barem desetak copy paste filmova, malo naprijed malo nazad u proslost. Nista novoga neces vidjeti.
I jesu ko xmen, da. Sad ce svake godine o jednom liku snimiti film lol.

Vec sam rekao, cijeli star wars su odlicna baza za seriju tipa star trek, A ne dugometrazne filmove.

Mladenxy 19.03.2017. 15:00

Pa već sam vidio nešto novoga u ova dva nova dijela uz dašak nostalgije. Skroz korektni filmovi, u stvari daleko bolji nego sam se nadao...bolji od nekih iz originalne trilologije i bolji od svih Lucasovih prequela. Franšiza sa ovim nastavcima ide na bolje, do kada će napredovati bumo vidli...ali gledam i dalje:goood: Da izbace svake godine po jedan nije puno.

9800pro 19.03.2017. 15:40

Baš konačno pogledao 13 hours Benghazija, jeben film.

my G2 sent it

Brko 19.03.2017. 16:29

Citiraj:

Autor Gabre (Post 3038759)
Valjda shvacas sto sam htio reci.
Platili su 4 milijarde dolara za prava, i udavit ce nas sa barem desetak copy paste filmova, malo naprijed malo nazad u proslost. Nista novoga neces vidjeti.
I jesu ko xmen, da. Sad ce svake godine o jednom liku snimiti film lol.

Vec sam rekao, cijeli star wars su odlicna baza za seriju tipa star trek, A ne dugometrazne filmove.

Što se epizoda tiče, dakle ovaj "main story", to bude još 2 epizode. Dalje ns vjerujem da će ići.
Ali sigurno budu snimali ovakve spin offove kao što je Rouge One. I to pozdravljam. Neka. Ima tu jako jako interesantnih stvari.

A što se tiče 4 milijarde...odavno im se vratilo. Taj SW brand vrijedi i više.

Mommistake 20.03.2017. 09:08

Meni Rogue One nije za baciti, ali definitivno najlošiji iz SW franšize.

Pogledao Moonlight, isto nije za baciti, meni dobar film, ali iskreno ne vidim čemu toliki hype oko tog filma. Istina, konkurencija za film godine nije bila baš neka, sve neke drametine na kvadrat, ali meni je npr. Lion bio puno bolji. Pa čak i La La Land.

danijel_b 20.03.2017. 12:42

Meni je opet R1 daleko bolji od e7 koji je očajan, film su ubili prelosi glumci.
R1 je bar snimljen u stilu originalne trilogije i priča pije vodu, a glumci su miljama iznad svega u E7

T}{OR 20.03.2017. 14:33

Citiraj:

Autor danijel_b (Post 3039104)
Meni je opet R1 daleko bolji od e7 koji je očajan, film su ubili prelosi glumci.
R1 je bar snimljen u stilu originalne trilogije i priča pije vodu, a glumci su miljama iznad svega u E7

Potpis. TFA je po meni bio žešći odron. R1 je odličan, i nema likova koje sam htio cipelom po platnu gađat kao što je Kylo Ren, Rey, Finn a ponajviše Poe Dameron aka. NBA zvijezda iz Bedazzled... :roller:

silver_tip 20.03.2017. 14:41

Istina, R1 definitivno bolji od E7. Bolji likovi, gluma, prica... Ni u efektima ne zaostaje nis bitno.

Mislim OK su oba filma za pogledati ali R1 puno bolji dojam ostavlja. Darth Vader taman onak malo kao zacin na kraju :D ma odlicno su sve uklopili.

trouble 20.03.2017. 18:28

Pogledao Gantz,ekranizaciju dosta popularnog animea. Zanimljivo je bilo,CGI na razini,malo i humora,malo pekmeza i nakraju dobar scifi. Rekao bi da je ocijena na IMDB-u zaslužujuća. Buda s soma ruku rula :D

Danas se bacam na 3D/Animation verziju.

John Creasy 20.03.2017. 18:49

Citiraj:

Autor Mar (Post 3035505)
The Arrival (1996), odličan i puno bolji od Arrivala iz 2016, od efekata, glume, radnje... svega :)

ajme, gledao sam ga prije par godina ponovno.. sjećam ga se kad sam bio klinac.. odličan film..

https://www.youtube.com/watch?v=AlN8pzU-4wA

pogledajte komentar na videu :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:38.