![]() |
MAX preko operatera sigurno nude samo u HD varijanti, čak ne možeš ni uzeti veći 4K paket...
|
Imam max premium, ne preko operatera, c9 mi ne vuče 4k dv. Sve sam probao osim hard reseta. Znimljivo kada koristim ipad i onda airplay na tv, uredno ide 4k dv
Edit evo probao hard reset i neće https://www.reddit.com/r/LGC9/commen...denly_stopped/ Tu ima diskusija o tome i javljanje korisnika kojima je najednom krepal 4k dv na max app te čak vele da je support s tim upoznat Na shieldu mi uredno ide 4k preko max app međutim taj uređaj pak pati od juddera i tu i tam preskače frame a frame rate matching je još u beti. |
Pozdrav dobri ljudi :D, doslo vrijeme da se zamjeni tv, pa gledam dva modela pa me interesuje da li vrijedi dati vise za bolji model, primarno gledanje je cable tv te ponekad gaming ( preko rog ally ).
HISENSE Mini TV LED 55U8KQ - 840E HISENSE Mini LED TV 55U7KQ - 670E |
|
Taj model u BiH dodje 720E nazalost, zato sam gledao radije U8 ako vec idem preko 700e. Zaboravio sam reci da nije Hrvatska u pitanju :D
|
Citiraj:
AUUU odlične cijene :chears: |
Rekao bih kao i inače kod njih, HISENSE 65U7NQ košta isto koliko sam ga platio odavno....ali koliko znam najpovoljnije.
|
Otkantal na kraju LG. Evo na preporuku narucio 77" oled Phillips u pevexu. Sa svim popustima cca 1699eura.
|
Jel na Markovu, Željkovu ili Garfildovu preporuku putem pm-a? :)
Baš malo gledam, tip je oko nas od 2018-te ako ne i ranije... |
Marko :D sam kaj je on na 2000 slao preporuku
|
Ponovio se sa LG65C4. Nije da je bio neophodan nakon 65C2, ali cijena je bila uzmi ili ostavi :goood:
Vidim da je u Svijetu Medija 65G4 nekih 1900 eura. |
Upravo na Mall-u naletio na ovo
https://www.mall.hr/tv-prijemnici/ph...izor-google-tv + Soundbar gratis Cijena je 772€, valjda valja za te pare :D |
Samsung daje 2+3 garancije za +55" televizore;
https://www.samsung.com/hr/offer/tv-...ampaign=661226 |
FALD LED tv mogu staviti vodoravno? Selim se, i mislio sam ga poleci da je ekran prema gore, tako bi stao, 55". Kutiju sam bacio, tako da bi ga ovako samo stavio, to nije tolko osjetljivo kao oled? Ne bi trebalo biti problema?
|
Kako na LG WebOS staviti da zapamti zadnju otvorenu aplikaciju.
Automatski pamti ako je Netfix otvoren, no kako ako zelim A1, Twitch ili nesto trece? |
Ne znam može li se to ali trebao bi moći dodati app na broj. Npr hard press broj 1 ti otvara twitch i onda treba vidjeti možeš li na taj način držanjem broja 1 odmah upaliti twitch.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
No mislim bas da se automatski pokrece. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Fizika Naravno, neće se dogoditi ništa ako ga odložiš na par minuta dok ga mičeš sa zida/na zid, ali ovo što je rekao je pravilno. |
Ne znam baš, čini mi se da je puno lakše ga oštetiti kad je ekran prema dole, pogotovo jer se većinom voze u autima gdje postoji neka "grba" kad se spuste sicevi i slično. Vidio sam hrpu, ali stvarno hrpu tv-a koji su preveženi ekranom prema gore i nikad nije bilo problema.
|
Ne pričamo o transportu
|
S obzirom da se kolega OP seli a ne servisira tv :) jedan primjer kako sam dvaput selio svoj tv u "grbavom" gepeku od auta - ekran prema dolje, ali ispod ekrana su bila vrata ili ploca od ormara i deka tako da je ekran lezao na ravnome iako ne skroz punom povrsinom (iirc). Cisto ideja kako "izravnati" gepek.
|
O transportu pricamo, ekran prema dolje, jos jedan od razloga je da nesto ne padne po ekranu.
Najbolje uzet kombi i vozit ga uspravno kako se i koristi :D |
Da li postoji opcija na TCL televizorima da se ugasi automatsko ucitavanje USB-a prilikom paljenja TV-a? Užasno iritantno...
|
Transport prošao dobro :D
Frend došao sa kombijem, stavili smo madrac prvo pa na njega TV ekranom prema dolje, sve je ok, radi. |
LG G4 65 za 1500 EUR uz Diners/Erste kartice, zadnji put su iskljucili promociju jer se previse potrosilo pa ne znam koliko ce potrajati
https://www.svijet-medija.hr/art/tel...mart-tv/123858 |
649e
TCL 65C655 QLED UHD 4K Google SMART TV Za prosječnog korisnika vrijedi li oled tri puta!!! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Oled nije za prosjecnog korisnika. :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:22. |