![]() |
Upravo sam skuzio da mi je istekla garancija na c9 u ponedjeljak a nisam prijavio mrtve pixele :(
|
Citiraj:
|
Dok se tu borite s dilemama između 75” i 85”… ovako se to radi na zapadu
Kuća je iz 1885. pa bušenje u zidove nije moguće :lol2: S nogicama ne stane na kamin, pa evo rješenja :D Ajde da je neka sirotinja, upravo suprotno. https://i.postimg.cc/R3BFT69f/IMG-6567.png |
Citiraj:
|
Taman posla mail, pa prodje prodje, ne prodje ne prodje sta cu mu ja, moja greska svejedno.
|
Ma kaj te briga, i tako ti je vrime da predjes na neki 75/85 ekran, ko sav posten svijet ;)
|
Znas da sam to reka prijatelju, kazem ako dobijem c3 55 sa 5 godina garancije, 5 godina sigurno ne prilazim na 65" a ovaj kad crkne ide sigurno bar 65 :D a 75 ne ide bez nove komode
|
Citiraj:
ta američka navika da stavljaju TV iznad kamina je u rangu držanja daljinskog u vrećici... |
Citiraj:
Ljudi nemaju kamo staviti veći TV od 32-40" osim ako ne idu u ovakva rješenja. Dođem u stan iz 60-ih (ala Trotter stan iz Mućki), a crnci na socijali imaju 85" na zidu sobe od 15 kvadrata :lol2: Taj zid drži što hoćeš :D |
Citiraj:
Zaboravio si jednu od bitnih stvari, ne podrzavaju Dolby Vision. Uvijek Samsung mora biti "debilno" dijete. |
Citiraj:
i meni je to onak, weird, TV iznad otvorenog kamina... taj ekran ima sloj dima većza mjesec dana... da ne govorim o nuspojavama prisilnog grijanja elektronike iznad vatre Citiraj:
nemoj tako, svi smo dtžali daljince u vrećicama kako bi kod prodaje bili ko iz kutije izvađeni, a pomoglo je kod prolijevanja tekućine po istom od male djece :D Citiraj:
u engleskoj je tradicija imat nasred sobe otvoreni kamin (inad njega ogledalo) a u kutu tv :care: |
Kamini su tu još samo za dekoraciju, ne koriste se. Pogotovo ne ako je elektronika u blizini. Eventualno jedan, i to u rijetko kojoj kući vidim da je aktivan i to se pali samo iznimno.
A ovi na socijali, žive bolje od mene. Što manje radiš, to ti država više daje, jer ti uzeti porez nema od čega :lol2: Dobiješ, stan, lovu + ilegalne aktivnosti i eto ti života na visokoj nozi |
Citiraj:
Pa nemereš bi takav...ali kod njih je to normalno. hebeš kuću bez kamina, često onog elektronskog dekoracijskog i TV-a iznad kamina. To je američki san. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Isto tako ne mogu naći promjenu moda rada zvučnika u zidni. Prije je bilo posebno kad je TV na svom stalku, posebno kad je obješen na zid. Kad su to maknuli? :stoopid: |
Jok, nisam rjesio pa sad u biti godinama to exportam na USB i onda na kompu sa aplikacijom ChanSort pobrisheđ/sortiram o onda importam nazad na Tv..
|
Najlakse ga vratiti na tvornicke postavke pa sve isponova
|
Kako ce to rjesit problem rucnog brisanja/sortiranje kanala?
|
Pobrisat ce mu stare kablovske kanale, a većina tv-a prilikom tvorničkog postavljanja daje opciju hoće li zvuk biti optimiziran za zid ili za stalak
|
Najbolje ručno skenirati kanale.
Koliko znam na LG nema brisanja kanala nego jedino opcija preskoči. Označiti kanale i (mislim zelena tipka preskoči). Tako se neće pojavljivati prilikom prebacivanja kanala. Za sortiranje je najbolje odabrati željene kanale, prebaciti ih na broj 1 i dalje svaki posebno prebaciti ili mu promijeniti broj. 100 kanala se sortira u 10ak minuta. Tako ja radim. P.S. Wall ili stand se mijenja u sound postavkama. |
Najlakše je kao što rekoh sa ChanSort programom.
Ja tako slozi na sva 4 TVa 2 LGa, Samsung i Sony) i sateliskom reciveru. https://github.com/PredatH0r/ChanSort |
Citiraj:
Nego, ima li tko viška stolni stalak za LG 65" G4? |
Hehe, samo se naivni samsungovci tjese da je vise svjetla i boje nadomjestak za Dolby Vision :lol2:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kanale sam sredio sa ChanSortom. Hvala, Lewis. |
Ne znam imamo li gdje temu, ali ovdje sam najviše vidio da se spominje Stremio i sl servisi te Real Debrid, koji koristim od samih početaka i koji je besprijekorno radio svih ovih godina.
Izgleda da je tome dosao kraj nazalost :( https://i.postimg.cc/Yq5rk8zF/RDT-20...613357644.webp Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Baš kada sam ga počeo ozbiljnije koristiti ode u k...:hitthewal:
|
Jos nije crka kazu al ce brzo vjerojatno, a bilo je za ocekivati, treba uzeti u ovim zemljama koje nije bas briga tipa turska il juzna afrika
|
Sada treba downloadati zanimljive naslove dok radi.
|
Ili kad otegne papke prec na AllDebrid.
Bas sam si napravio account da ga isprobam vecers kako ide s njim u usporedbi sa RD. Jel neko od vas koristi AD? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:25. |