![]() |
Za igranje na tv-u sam si uzeo fotelju (cak sam razmisljao i o bean bagu). Kad ne igras, upotpuni ti dnevni. A ostane ti kilu eura u dzepu za cevape :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Da nisi obrnuo uloge? Sent from my 23078PND5G using Tapatalk |
Citiraj:
Jednom kad se upali turska serija na njemu dodje mi da si pucam u glavu od srece :lol2: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Kaj se dešava sa Stremiom? Krepalo sve!
|
Primetime. Svi gledaju, serveri pregorili! 🤣
|
Sinoc mi je pukao Catalog na stremiu. Jedino to nije radilo. Ali sam uspio sam pogledat novi epizodu From iz Trakt liste
Probam kad dodjem doma Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Down je sve.
|
Radi Mediafusion i Comet, Torrentio ne...
|
Meni nista ne radi cak, ni debridsearch....
|
Citiraj:
Imam samsunga 75" https://www.samsung.com/hr/tvs/qled-...e75q950tstxxh/ Pa pitaj sto te zanima... Televizor mi sluzi 90% za filmove i serije te ponekad yt za glazbu ili reviewove kad gledam, draga ponekad gleda zemaljske prije spavanja, i dok ujutro prije posla pijem kavu upalim da vidim prognozu na hrt Btw koristim Firestick 4k max 2gen s kodi+real debrid i SmartTube. Stock yt od tva je sasvim u redu međutim reklame nakon godina koristenja adblockera i smarttube je kao da mi guras prst u oko i prkno istovremeno. Sent from my 23078PND5G using Tapatalk |
Meni ne radi jos ni Comet, Annatar je mislim jos od prije down.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Torrentio ne radi vec par dana.
Vise informacija i alternativa ima ovdje |
Hmm prekjučer je radio.:stoopid:
|
Da da, netko je bas zapeo za kablove i u padu srusio cijeli rack. Radilo je u utorak navecer, ali jucer nula bodova.
Nisam imao volje probati alternative, vidim pisu da sve grca u problemima zbog potkapacitiranosti drugih servisa zbog egzodusa torrentiovaca. |
Citiraj:
Debrid servisi rade uredno, samo je trenutno ukinuta mogucnost konfiguracije pomocu torrentia, a zamjenski dodaci su spori/manjkavi... Zato Seren uredno štrika, bez zastoja :chears: |
CE + Infinity radi ko zvrk hanuma
Try for Your self kids :) :) |
Kazu da je up:
https://www.reddit.com/r/torrentio/s/1kUQE6uVWN Nisam doma pa nisam probao jos Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Jup, dela!
|
|
Samsung qn90d 65" za 1300e. Jel ima nešto bolje ili slično za manju lovu, i da li ići na 75 incha( stane na zid i 75 )?
Poslano sa mog M2012K11AG koristeći Tapatalk |
To je qled tv ne?
|
Citiraj:
|
LG C4 65" je 1320 EUR u Emmezeti
|
Odlična cijena za odličan tv :goood:
|
The Samsung S90D/S90DD OLED is mostly better than the LG C4 OLED. The Samsung gets brighter in HDR, so bright highlights stand out more on it, and it maintains its HDR brightness better while in 'Game Mode.' The Samsung TV also has a wider color gamut, better color volume, and better HDR gradient handling, so colors in HDR are more vibrant, lifelike, brighter, and have less banding. The Samsung has a wider viewing angle, and the image doesn't have a green tint that worsens as you move off-center, so it's the better choice for watching TV in a group setting. However, the LG supports Dolby Vision and DTS audio formats, so it's the better option for those looking to get the most out of their physical media.
|
Nitko ne spori veci color volume na qd oledima i kut gledanja je nešto bolji, no LG je, makar za moje potrebe, bolja kupnja. Čišćenje TV-a, 5-godišnja garancija, kvalliteta izrade, OS, picture depth, procesiranje slike i kontrast u osvjetljenoj sobi su na stranci LG-a. Da ne spominjem da LG svakim apdejtom popravi neki neodstatak dok je to kod samsunga cesto na stetu korisnika (manji broj opcija za podesavanje slike, iskljucenje service mode opcije, smanjenje brightnessa).
Da LG ima qd-oled, vjerojatno bih ga kupio, ili primjerice da je Sony iole normalnije cijene. Ako već kupujete Samsung, obavezno doplatite na 5 godina garancije, zlu ne trebalo. |
Citiraj:
da, ako dobijes taj tip panela sto ti nije garantirano... btw, svijet medija isto ima ok popuste uz kupnju sa mastercardom, 65 c4 za 1300 i g4 za 1950, mislim da je ovo najnize sto sam vidio kod nas za oba i sumnjam da ce ici znacajno nize od toga za BF... |
NE bi bilo loše ni LG B4 popratit kako će ići s cijenom, s obzirom da je ove godine najbliži C seriji od kad ih ima.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:24. |