![]() |
Evo dečki sredili jedan lijepi grafit kod nas :)
http://www.pohrani.com/f/24/6K/4sUDo...7231146100.jpg |
|
Reds sign Ashley Young
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dinamova realnost je Europska liga i ništa više od toga, bar zasad. :) Što se tiče grafita, mislim da je to bilo povodom Dana državnosti. Odigrala se utakmica na betonskom igralištu, pekao se odojak. I da, jedan frajer je u Hajdukovom dresu počistio asfalt igrališta prije tekme :roller: |
Citiraj:
jel se "navijači" vraćaju ovu sezonu? |
Daleko od toga da je loš "na papiru", ali nije kalibra za LP. Mislim odigrali bi 6 utakmica u skupini i to je to. 4. mjesto i opet ne bu proljeća.
S financijske strane bi to bilo dobro i vidjeli bi se sigurno poznati klubovi na domaćem terenu, ali to nije dobro za psihu malih klubova. Treba bit kontinuiran, a to je Dinamo zasad samo u EL do zime. Mislim da bi sjajno bilo organizirati regionalnu ligu (na stranu problem s navijačima), kao što postoji u košarci i od sad u rukometu. Digla bi se kvaliteta natjecanja i skoro svaki tjedan bi imali važnu utakmicu i postojao bi neki kontinuitet, pa da se vidi kako stoje stvari. Ovak, ruku na srce, jedino s Hajdukom postoji neko rivalstvo i eventualno s nekom ekipom u prvenstvu koja je 3 mjeseca u formi. Ostalo 0 bodova. A i te utakmice ne liče skoro na niš. BTW mogla bi se otvorit noca tema, za novu sezonu :) |
Nismo se razumjeli :D Pitao sam (tj malo prcao :D) zato što je tema Liga prvaka, a grafit je mogao komodno i u HNL (tek sad vidim da je u naslovu i Europska liga :D)
|
Ma skužio sam :chears:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:38. |