![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel netko zna da li se sad mogu u Sleeping Dogsima koristiti strelice za kretanje? (na popustu je pa zato pitam).....
|
Jel ko od Vas skuplja one karte na steam-u?
|
Što sam dobio, prodao sam :)
|
Ja imam, tj probacu skupljat
|
Ja bas danas pocel :)
|
Molim vas glasajte za Torchlight 2 da bude na sale-u sljedeći :)
Jedina igra koju si želim kupiti na ovom summer sale-u. |
upiko just cause 2 i fallout new vegas za cijenu kutije cigareta (3€ po komadu)
volim ovaj summer sale |
Ne previše ovo, ali javite ako bude recimo world in conflict sa ekspanzijom za 3 eura. ;)
|
Citiraj:
|
Za mene je sale gotovo :D Uzeo sam Torchlight sebi i curi i drugo mi nista ne treba :D
|
Za mene isto gotovo. Nisam mislio da cu potrositi 50€ tako brzo. :D
|
Steta ja sam se pondal popustu novog metro-a i nije prosel. Ak ko treba pozadine za profil nek se javi :) imam ih dosta a nemam nis karti :)
|
ja sam glasao za Deus Ex za 1.80 eura :D predobar deal ako se mene pita :)
|
Citiraj:
Nego, vrlo zanimljiv tekst. |
Može mi samo netko ukratko objasnit koja je spika s tim karticama.....jel se trebaju sve skupiti iz kolekcije ili se pojedinačno mogu prodati.... :fala:
|
Imaš određen broj dropova (obično pola od ukupnog broja za komplet), jedan drop = jedna kartica (dobiješ ih igranjem, s tim da mogu pasti i duplikati). Ostatak do kompleta skupiš ili iz boostera (koji se dobiju nasumce) ili razmjenom/kupnjom; kad skupiš komplet, craftaš značku.
Prodavati možeš i pojedinačno, ne treba ti komplet. |
evo dobio sam cast da napisem 2000-ti post :D
mene jos samo zanima The Adventures of Van Helsing,Divinity II i relativno The Last Remnant.mozda naide jos nesto zanimljivo ali to je to do bozicnog salea :D |
Thanks Fler :-)
|
Ako tko posjeduje Killing Floor može mi u par crtica reći isplati li se uzimati za 3€? Perem L4D2 i sviđaju mi se takve čooperativne igre, a vidim da su si slične pa me zanima ima li zabave u njoj? Kakav je community itd...
|
Evo isprobaj KF Guest pass (traje 3 dana) pa se odluci. Klikni na link, stavi da ti otvori steam i onda samo prihvatis gift i dodas igru u library.
edit: Nema problema :) |
Citiraj:
|
jel bi netko uzimao Sins of Solar Empire Rebellion 4 pack? meni date 3 gifta i platite 5 eura.ja ostalih 17 eura isplacujem na racun.
|
Taman kad sam mislio da necu nista kupit na steam-u kupio sam F1 2012 za 7,5 €. :D
|
Molim vas da glasujete za Van Helsinga na Community Choiceu.:fala:
|
definitivno glasam.bez ikakvog razmisljanja :kafa:
|
O, nisam očekivao da će bit 50% tako brzo :) Za te pare uzimam definitivno
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:57. |