![]() |
Neželim ti kvarit raspoloženje, al teško da budeš dobio, a pogotovo ne par komada
|
a i zgodna je fora upload kredit na ratioless trackeru :)
|
zna tko kad starta Demonoid
|
Citiraj:
to je ko kad dobiješ tri Axe dezodoransa od troje različitih ljudi pod bor krajnje neinventivno bolje je da se iskupiš s jednim invajtom, jel čuješ BTN????!!!!! |
lol, daj si ban na trackeru :D Valjda si naučio da se tamo invajti daju na kapaljku il ne daju uopće :)
Za što se može zvijezda zamjenit? |
Dobro, kaj je to tak posebno na tom BTNu da su svi voljni dat bubreg za invite? Što tamo ima a na torrent dayu ili thru nema?
|
Da i ja se pitam ili da nema na IPT.u koji mi je pravi mali rudnik :).
|
pa najbolji izbor serija, uključujući i hrpu 'vintage' naslova koje TD ili IPT nemaju ni pod razno.
+ je lijepo, pregledno organizirano, svaki naslov je sortiran obzirom na kvalitet (SD/HD), izvor (BR, HDTV, DVD...) + je ratioless :D |
Citiraj:
|
7 dana FL bez presedana na KG!
|
lako moguće i zato što je ptp još 'u konopcima'.
|
Ili zato što je KG-u 9. rođendan. :D
Mislim da BTN ipak šiša dosta ostale trackere radi Gazelle i njegovog odličnog sortiranja, tako da je sve uvijek na dohvat oka. :D Koliko je Gazelle odličan, toliko mi i fali PTP i opcija Top 10, govno pojeo ovaj što DDoS-a. Samo mi nisu jasni ovi što traže TL, a imaju IPT ili još gore mijenjaju, čeka vas gorko iznenađenje. :D |
A jel ima kad taj BTN kad open signup? :D, iako čitajući malo unatrag izgleda da se taj pojam baš i ne može povezat sa tim trackerom ...
|
Citiraj:
Možda do kraja života (ako stvarno poživim do 120-e kako planiram) budem postao Master klasa koja može dijelit pozivnice: "Been here at least 12 months, has snatched (including uploads) at least 3,000 torrents, has 3,000,000 bonus points and downloaded/uploaded at least 7.5TB total. Custom Title & Unlimited Invites. Kings amongst men, next step is not for everyone." |
Citiraj:
Možda je ovaj put tražio 7 dana FL-a pa mu nisu dali. Samo su kukavički karagarđani popustili i izbjegli Zeiko tretman. :-) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a sto se tice inviteova, vise od 50% mojih je disableano zbog inactivitya a vecinu ih znam IRL. Naravno da nema shanse da dijelim inviteove po forumima. |
Jel valja šta taj xtremezone?
|
Zna li netko neki dobar torrent sa stručnim knjigama (konkretno, IT tematika)?
|
Sta se dogadja sa blackcat-games vec tjednima je down...
|
torrentleech.org je isto down...danas se oporavio,ali kod pokusaja da bilo sto downloadam javi error 8!:/
|
Citiraj:
We are sorry to have kept you waiting, but we're back! It looks like the massive DDoS which started a few weeks ago is finally over. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gdje mogu naci hrpu pdf ebookova?
Trebam jednu specificnu koju nalazim samo u epubu. |
Epub se lako pretvori u pdf ...?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jeli postoji neki njemački torrent trecker ili bar da ima dosta sadržaja na njemačkom?
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:20. |