![]() |
Citiraj:
|
9.1 cu ionak na 6s, jer ce negdje u 11. mj
|
Neznam dali je bug ali ako "ubijem" sve appove iz recent apps, resetir telefon i opet su tu. Tek ako ubijem sve appove i otvorim barem jednu novu nakon restarta ostaje ta jedna. Inace to ne radim al ovo sam sad primjetio, dali je i kod vas tako. Radi se o iphone 6, update na 9.0.
|
da, i meni isto
a da ne pričam kako mi je preloš taj novi multitasking..bolji mi je stari bio, mogo sam cijelu stranicu vidit u multitaskingu sad samo pola |
Riječ je o 8.4.1.
Dali imate problema sa Airdropom? Cura ima peticu, a ja 5s i nekako Airdrop nam više ne radi. Jedva ili nikako ne nalazi naše uredjaje a zbog toga i slanje slika tim putem postaje nemoguće. Prije je sve fino i brzo šljakalo. |
Citiraj:
|
1 privitaka
Hmm ne vidim pod battery usage detaljniju listu sto koliko trosi, pise bit ce dostupno nakon par minuta ali od sinocnjeg updejta.
Kako je ostalima na iOS 9? Privitak 15346 |
Damn, na spotlightu mi ne trazi appove (a prije je) :(
Bug tezi. A to mi je najkorisnija opcija, jer nakon prve stranice niti ne znan sta se nalazi. |
Kako vam radi devetka na iP5s? Baterija?
|
Nema, Dottore je već na 9.1. :)
|
Citiraj:
BTW ovo mi se jako svidja (prije je bilo u fb appu ako san ubra ok), sad radi system wide (?) http://fat.gfycat.com/DifferentYoungAmericanmarten.gif 12 hidden features in iOS 9 |
Citiraj:
Odavno :) |
Nema potrebe za UDID registracijom kad je 9.1 public beta. O cemu vi pricate?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
i meni se sad pojavilo
da, stutter osjetim, al necu factory sada neda mi se btw. sta je drift king napravio? :D |
9.1 beta puno glađe radi od 9.0 beta i GM... tako da bi ja na vašem mjestu cekao 9.1 release ili bi instalirao 9.1 betu. A 9.1 beta radi ko zmaj. niti jedan problem.
+ baterija na 9.1 je dobrano popravljena naspram 9.0GM. |
Nisam baš zadovoljan kako mi radi iOs 9 na iP5s.
Osjetim nekakva sitna trzuckanja i štekanja u nekim momentima. |
i na 6 je tako, 9.1 kažu da rješava to, no do tada skoro 2 mjeseca ima
|
Također ista mišljenja, na ip6 to puno losije radi na 9.0 nego na 8.4 a i baterija je osjetno losija.
|
Decki,
I dalje mislim da se moze pristupiti beta testiranju. 1.Tamo se logirate. 2. Sa moba se instalira beta profil . 3. Trazi restart mobitela 4. Nakon restarta softwer update i nadje betu 9.1 5. Ne mora se raditi restore ( pozeljno backup ) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Danas sam stavio iOs 9 no i dalje nam ne radi Airdrop, nikako. Ona je ostala na 8.4.1. Jeste se susreli sa ovakvim problemom? |
Takoder se i ja prebacio na ios 9.1 public beta 1, iphone 6. Mobitel sad doslovno leti, jutros skinut s punjaca, uz 3 sata usagea i 17h standbya, imam 68% baterije. Nema lagga ni stuttera. Kome steka 9.0 ode lijepo na https://beta.apple.com/sp/betaprogram/welcome i tamo se rega,ostatak uputa je napisao ati freak.
|
9.0.1 je vani
9.1 beta 2 također |
Znaci mogo bi 9.1. poprilicno brzo izac
|
Ne bas, 11.mj s ipad pro
|
9.0.1 ispravlja neke bugove od 9.0
http://mobilesyrup.com/2015/09/23/ap...rating-system/ |
Ja imam problem da mi notifikacije ne zvone, tipa whatsapp mi zvoni i onda par poruka ne, samo zasvjetli ekran. To mi se dogada i s messengerom i sa viberom. Vama ?
|
Isto.
|
Navodno je to ispravljeno sa 9.0.1 koji je izašao. Nisam još nadogradio pa ne znam.
|
Bug na 9.0.1. Kad se lista screen prema lijevo (sada je tamo Search) nemože se više vratit na niti jedan screen, vec se mora stisnut Home tipka.
|
Citiraj:
|
Da ali si preskočio ovu nadgradnju u kojoj je to ispravljeno.
|
Citiraj:
Nije, i dalje whatsapp ne stigne notifikacija za prvu poruku, za iducu u nizu da Mozda wapp trebaju azurirat |
Citiraj:
Ja taman OTA upgrade radim. Problem je i da dalje animacije trokiraju, i spotlight jede govna. Ne trazi mi sve ljude, ne trazi sve appove i sl... Totalna debilana. Vidit cemo je li B2 ista popravlja... |
ma debilana, ja imam mini retinu i svako malo trzuckanje, stucanje u raznim djelovima OS-a, fakat iritirajuce... isprobao sam 9.1 public betu, jos gore od 9.0 i vratio se natrag na 9.0 pa sad na 9.0.1 ide mi na zivce sto vise paznje pridaju ajfonovima a ajpede ko j... od iosa 7 do danas od optimizacije softa nema pomaka... eh kad bi barem mogao danas instalirat iOS 6 eee to bi bio poso :D
|
Citiraj:
|
Katastrofa ovaj ios9 na iphone 6 plus. Steka al bas ono imam osjecaj ko da imam iphone 2g. Jedino sta pomaze je "Reduce transparency".
Settings-general-accessibility-increase contrast-reduce transparency |
da, čekaj 9.1 ili stavi public betu
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:04. |