![]() |
Citiraj:
|
Al kako igra drži.. danas sam ju upalio oko 9 ujutro i stalno još ću jednu misiju, još ću jednu misiju... i evo ugasio PS prije sat vremena. Ok, radio sam pauze za jelo i odmor od ekrana, ali svejedno pun k odigrao.
|
Isto kao ja za Last of us :D
|
Monster Hunter World free za PS Plus pretplatnike.
|
Citiraj:
to trajno ili na neko vrijeme? od kad? volio bi probat igrat |
Citiraj:
Citiraj:
|
a taman ga kupio pred malo na akciji :hitthewal:
|
Gledao sam ujutro na švicarskom PSN-u i nije bilo free.
|
Citiraj:
Kroz dan se promjeni, ako se dobro sjećam. |
Neslužbena info je da je free samo za japanski store.
|
Citiraj:
|
|
Ajde, živi bili pa vidjeli.
Ja mislim da nije tako, ali vidjet ćemo. |
Pa jel tebi došlo?
Meni na švicarskom store-u još nije. |
Citiraj:
|
Sve po starom
Shadow of colosus i Sonic onaj Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk |
Je, samo za istočno tržište.
A nek se jebu :D |
Tko je htio ta igra je bila često na ogromnim popustima :D
Ako i to nije dovoljno, na PC-u se uvijek jeftino može naći :) |
Citiraj:
|
Evo ja sam došao do one prve horde koju uništavam dok me onaj crnac gleda s brda i nije mi tako loše bilo. Prvi put poginuo, no već drugi put sam malo istražio teren i napravio plan kako ću ih riješit.
|
Citiraj:
|
Riješio Days Gone. 100% sve storyline-e, znači sve misije, side misije, horde, ambush kampove, nest-ove... stvarno me držala igra i nakon završetka main priče pa sam išao sve ostalo riješit. Nisam jedino collectibles sve riješio.
Horde su mi stvarno bile odlične. Imao sam stalno svega, a i kad nije bilo bombi bilo je metaka u jednom assault rifle-u i drugom machine gun-u. Igra je odlična i nadam se da će biti nastavka na PS5 jer je priča ostala nedovršena (što se tiče secret endinga). |
Ej, ekipa. Ako ima netko gta5 za ps4, bio bi zahvalan ako hoće prodat. Treba mi za frenda.
|
Čini se da će PS+ igre za travanj biti Dirt 2.0 i Uncharted 4.
|
Citiraj:
|
Pogledao upravo ovaj video:
Ja sam ju kupio čim je izašla, baš me zanima kako igra danas izgleda. |
Ja sam je piknuo na popustu za 130-150kn ili tak nesto, skinuo i tako stoji :D
Možda je krenem igrat sad kroz koji dan, ali nisam siguran koliko mi sada zombiji kolju :D |
Citiraj:
Ne znam kako je izgledala jer sam ju tek sad prvi put igrao, ali trenutno izgleda predivno. Nevjerojatno mi je da PS4 uopće može pokrenuti toliko količinu detalja, a i imao sam FPS dropova. |
Citiraj:
|
Days Gone me nije oduševila odustao sam na pola igre,
u početku bude zabavno ali kako napreduješ sve postaje isto, dosadno, i stalno se manje više sve ponavlja.Bugovi su neizdrživi kao i neke gluposti u igri koje totalno ubiju ugođaj, boss fightovi su katastrofa..baš se osjeti da nije do kraja napravljeno kako treba. Čak i te horde brzo dosade,..neznam nije mi sjela ali ocjena je 7 od 10 sigurno |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:23. |