![]() |
To je naš Marvin-oduvjek je tu...valjda za to svi znaju osim vas dva:D
|
Baca mi database error na top 10 super pi temi...
|
baca, baca - sad više ne.
|
Pročitao sam malo unazad i ne nalazim ništa sličnoga. Stoga me nemojte objesiti ako je netko već nešto slično predložio. :fiju:
Dakle, moj prijedlog je da kad počnete nešto raditi samo dodate vrlo kratku i suptilnu obavijest na ovakav način: http://www.imagesforme.com/upload/15f169c0.png Naravno to biste isto mogli napraviti i u slučaju izvanrednih problema. Mislim da bi to bilo puno bolje od sadašnjih uzaludnih pokušaja otvaranja foruma (pa ako prođe - prođe) |
Kad ugasimo forum s nekom namjerom (uprade, održavanje ili slično) stoji poruka da su svi forumi trenutno offline. Kada forum padne, kao što je bio slučaj jutros - naravno da ne može pokazati niti zaglavlje niti išta od foruma, pa samim time i ovakva poruka je neizvodiva. Nemaš što čekati da prođe, ako ti ne otvara forum u prvih 10-ak sekundi kada klikneš na njega, pao je...nemaš što čekati da prođe.
|
Ovo je HOME stranica koja uvijek radi (na to sam se referencirao, zaboravio sam da je zaglavlje isto). Nisam mislio da stavite tu obavijest na stranicu foruma koja je nedostupna...
|
Citiraj:
http://www.pohrani.com/t/1I/i6/4jhWJgGP/dberror.jpg |
Citiraj:
|
Evo kad PCE ekipa nece donacije...
Ajmo se malo potrudit.... Svatko bar 10 klikova dnevno na reklame... racunica je jednostavna: 1 klik: 0.02$ 10 klikova: 0.2$ 1000 korisnika po 10 klikova dnevno: 200$ 365 dana aktivnosti 1000 korisnika: 73000$ godisnje... :D:D:D Jeste za? Mislim da bi onda forum radio bez greske cijelo vrijeme... hehe... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dakođer database error na zadnjoj stranici ove teme:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...=150596&page=8 |
Ovo mi je danas izbacilo, znam da nema veze ali svejedno javljam...
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_8d5c581b.jpg |
@Neo-St - Neznam da li si primjetio skoro cijeli dan ne radi forum do sad :D
|
Citiraj:
|
Jel se barem nazire vraćanja foruma u normalu?
|
Nije mi jasno zasto za forum ne uzmete pauzu od 2 dana i sredite ga do kraja, a ne ovako svakih 3 dana nema foruma po 15-16h?!
|
Citiraj:
|
Da li postoji mogućnost da Pcekspert forum ide nešto slično kao m.facebook.com ili m.bug.hr
Više o tome na Besplatno na Bug Online i Facebook i Bug Online u vašim telefonima! Ovo je bio samo čisti prijedlog. Pošto većina koriste mobitele. Meni surfanje na forumu usporeno i troši silne pakete. Pozdrav. |
Vjerojatno i bude u nekom trenutku, no dok se ne sredi ovo aktualno...
|
@Dottore.
S tim se slažem. :) |
Bas me zanima, ako mozete pogledat u google analytics ako koristite koliko % ima usera sa dial-upom?
Illliii to ostaju tajni podaci. |
Ne mogu ostaviti post u temi "Dobri, odgovorni i pošteni trgovci".
|
Citiraj:
Citiraj:
|
A uopce se ne moze (barem kod mene) napraviti reload zapne uvijek dole na "Connecting to ad.hit.gemius.pl..." i reloada beskonacno..
|
pa normalno radi, ne zapne mi ni sek. na tome.
|
Citiraj:
|
mozda bi se onda bunili korisnici ogranicenih paketa?
|
a čemu učitavanje, ionako na mahove sporog foruma, postova s par megi slika u njima? Da svi korisnici znaju/mogu/naprave obradu slike i stave je u neku OK veličinu nema problema, pa makar i neka slika bila i par megi. No, što reći kad ti opali skrinšot od CPU-z i prikači direktno u post a slika ima megu ili dvije? A može normalno stati na 20kb? Pa onda netko quota tu sliku, pa netko drugi njega itd. Nije baš ni to razumno, ne?
|
Citiraj:
Da ne kažem kako je to sranje na laptopima i sl, kad ih ubije i razbije layout :smoke: |
Citiraj:
Vjerujem da je 50kb ipak premalo za današnje standarde. Ajde barem 200kb jer se u to uz neku kompresiju da ugurat jednostavniji png ili kompresiraniji jpg. Nastavak u sljedećem quoteu. Citiraj:
Također povrh svega postoji jednostavan mod na vBulletinovoj stranici koji omogućuje korisnikov odabir da li želi gledati IMG tagove, avatare ili potpise. Sve slike mu može prebaciti u čiste linkove po potrebi, ako on to odabere. Predlažem stvarno da se o tome razmisli. Nije nikakav problem implementirati. |
U čemu je kvaka?
Na temi funny pics napišem "LMAO" sve velikim slovima a forum stavi samo prvo veliko slovo i ostalo malo. Isto tako smajlić :D također piše sa malim D iako je napisano velikim? |
budem pogledao malo kasnije, mislim da znam tu "kvaku" :D
|
Pozz.
Moguce da se netko vec javio na ovu temu... Ovo sam vec prije skuzio, palo mi na pamet da se ipak javim. Naime, kad odem na neki svoj thread, kliknem dolje na Edit, pa mi se post otvori u prozoru za "brzi" edit (znaci, editiram u njemu, ne idem na "Napredno"), i kada spremim, ispod nicka mi nestane "Moj komp" i onaj dropdown trokutic za njega. Probao sam ici na "Napredno" i kada sejvam ili odustanem, da me vrati na taj isti thread, "Moj komp" je ipak tamo. Btw, ovo mi se dogadja u Firefoxu, koristim v3.5.5 (mada je isto bilo u svim verzijama do sada). Sretno i Thnx. |
Da, stvar do zadnjeg upgradea, bude se to sredilo.
|
Pozdrav!
Mene muči jedan problem... Naime, preko Firefoxa ne mogu napisati post. Napišem nekaj u box ali dok stisnem "pošalji brzi odgovor" pokaže mi poruku da mi post treba imati minimalno 3 znaka. Na svim ostalim forumima nemam takvih problema. EDIT: skužio sam da mi niti neće pokazati konfu pod "Moj komp". Čudno... Izbrisao sam cache, history, cookije itd. Preko Internet Explorera ide (kao što vidite) no Vatrena Lisica jednostavno odbija poslušnost. |
Jel ti na Fajerfoksu uključen JavaSkript?
|
Da, uključen je.
Evo, skužio sam da mi ne rade niti alati za obradu teksta niti smajlići. EDIT: Niti Edit opcija ne radi :) Trenutno sam prisiljen koristiti IE zato što na njemu radi. Pretpostavljam da trebam reinstalirati JavaScript (ako je to moguće). |
a neš si zeznuo u FF. Imaš neki anti-virus, kaspersky internet sec. možda? Ili nešto slično?
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:09. |