![]() |
Red Orchestra: Heroes Of Stalingrad
|
Baš isprobavam gta4, al' kjarcu ne sjecam se da je u gta3 asfalt americki bio tako sklizak...
|
Ufuravam se u League of Legends :D
|
cod4 - samo sa ekipom, pub nisam igrao vec jaaaako dugo
company of heroes - eastern front - super strategija, online sa frendom, tu i tamo koji skirmish ac brotherhood (prosao danas) - ok mi je serijal, al ne mogu igrat dulje od sat i pol u komadu da me ubijes.. pes 2011 - katastrofa od igre, al tradicija jos od cetvorke pa sta ces.. samo pvp uvijek instalirane su; age of empires lll hearts of iron ll hidden and dangerous star trek birth of the federation star trek bridge commander |
Nedavno ponovno instalirao Heroes of Might and Magic 3 Complete, ovoga puta sa HD patchom.
Svevremenska igra. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Igraj Gta 4, pa probaj bilo koji GTA prije njega (sto se tice voznje) ...Mislim da neces vise moc igrat koliko god igre bile dobre. Barem ja nisam mogao... btw. igram cod2, tu i tamo uleti Gran turismo 4 na plejki poslje rucka :D |
Citiraj:
jednostavno su mi legendarne igre a i na njima sam proveo x puta više nego na GTA IV a uz to, u San Andreasu mi je dobar i onaj crnački "Hommie" štih :D |
Igra se aktivno COD 4 MP,zatim Red Orchestra,malo Dead Island i From Dust,a bojim se sto ce biti kad izadje BF3 i Skyrim.
I evo zanimljive vijesti,mali OFF: http://gamereport.tportal.hr/149177/...can-AIDSu.html |
max payne 1 :)
|
modani Dead Island
|
Deus Ex: Human Revolution:goood: igra je stvarno vrh..
|
Minecraft 1.8.1 Survival
Ne mogu se odvojiti. :) |
Citiraj:
inače igram dotu, gta 4 , team fortress 2 .... ako tko igra od ovih navedenih nek se javi :D |
Bastion na xbox 360 controlleru.. <3
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
meni je, nemoraš svaku mapu ispočetka, jednostavno dolaze teži neprijatelji, što znači da ti je i heroj sve jači, ali na hard odigraj jer inače je walk in the park, kings bounty:the legend ti je prvi dio
|
Citiraj:
Svevremenska igra, ja sam ju na gf4 razarao. Ja sam na STALKER CS-u, i šamaram okolo, jednostavno jedna od ako ne i najbolja igra u zadnjih 5 godina (mislim na sva 3 nastavka skupa) |
Urban Terror
|
Ja ponovo derem po witcheru, ima par jako kewl modova, dignu malo grafiku, htio bih 2. al mogu se importat sejvovi, pa reko, zasto ne opet 1. prec. Jedan od boljih rpga koji sam igrao
I da, bad company 2 za dorucak i veceru |
Rage
|
kingpin
|
Rasturam NBA 2k12 - Become a legend - 212cm i 146kg centar u Indiana Pacers :)
|
RAGE!
|
Red Orchestra 2 i FIFA12 s tim da Rage strpljivo čeka 11.10 WHQL drivere.
|
Citiraj:
doom3 po sto i pedeseti put, i dalje je jak. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Supreme Commander FA :)
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:30. |