PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   LG mobiteli - 2. dio (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=275491)

axo 17.06.2019. 12:26

Napustio sam Lg G familiju i prešao na galaxy s10+.... Lg me izdao stoga do nekog drugog puta.

gin.tonic 17.06.2019. 18:32

G7 Pie službeno OTA :kafa:

coconut 21.06.2019. 05:59

LG W10
https://www.nashvillechatterclass.co...nd-more/44452/

danijel_b 21.06.2019. 06:13

Pita stigla i na v40.

Gesendet von meinem LM-V405 mit Tapatalk

Nixis 22.06.2019. 17:10

Znači LG se konstantno hvali po društvenim mrežama najboljom kamerom na tržištu na LG G8 i V50, ali zanimljivo oba modela mobitela nema na 70% tržišta na svijetu.

Što se dešava sa LG-om? Sami sebe pokopavaju, sumnjam da tu nije neki dogovor pao sa Xiaomijem ili Huaweijem. Ne vidim razlog zašto bi smai sebe pokopavali zadnjih par godina sa nedostupnošću uređaja i sporim ili nikakvim updateovima novih Androida.

LG je prevelika kompanija kao i SONY da idu ubit mobilnu diviziju.

Gabre 22.06.2019. 18:44

Pa njima mobilna divizija je sporedna grana, pr3vise oni ves masina, tva f4izidera i slicnoga prodaju da bi im mobiteli bili bitni

danijel_b 22.06.2019. 20:20

Nemam pojma, V40 je recimo odlican uredjaj. Slike, video, zvuk, ekran sve odlicno. Mislim meni super pase ova nepopularnost jer sam dobio odlican uredjaj za 440€.
Baterija drzi daleko duze nego zenin S9, malo bolje od Nokie 8.
I mob za divno cudo nema bloatwarea, sucelje jako slici na vanilla android sa Nokie 8 koju jos uvijek imam.
U settingsima se zbilja hrpa toga moze podesiti, ima vise opcija nego Njoka. Recimo odusevljen sam LG tastaturom.
Ima 3.5 jack i glazba u kombinaciji sa mojim Sennheiser sluskama zvuci odlicno.
Za tu lovu zbilja ne znam sta bih mogao bolje kupiti.

Nixis 23.06.2019. 22:33

Citiraj:

Autor Gabre (Post 3312999)
Pa njima mobilna divizija je sporedna grana, pr3vise oni ves masina, tva f4izidera i slicnoga prodaju da bi im mobiteli bili bitni

Pa čuj, ne mogu se složiti na neki način jer i Samsung se upleo u bijelu tehniku pa gura mobilnu diviziju.

Citiraj:

Autor danijel_b (Post 3313029)
Nemam pojma, V40 je recimo odlican uredjaj. Slike, video, zvuk, ekran sve odlicno. Mislim meni super pase ova nepopularnost jer sam dobio odlican uredjaj za 440€.
Baterija drzi daleko duze nego zenin S9, malo bolje od Nokie 8.
I mob za divno cudo nema bloatwarea, sucelje jako slici na vanilla android sa Nokie 8 koju jos uvijek imam.
U settingsima se zbilja hrpa toga moze podesiti, ima vise opcija nego Njoka. Recimo odusevljen sam LG tastaturom.
Ima 3.5 jack i glazba u kombinaciji sa mojim Sennheiser sluskama zvuci odlicno.
Za tu lovu zbilja ne znam sta bih mogao bolje kupiti.

Exactly my point. Mobiteli su im odlični i po vrlo dobroj cijeni se dobije flagship dostojan Galaxy S ili Mate/P serije Huaweija.

Upravo zato mi nije jasna politika. Također, ekrane za mobitele i TV koliko znam upravo LG prodaje određenim proizvođačima kao i Samsung.

V40 je teško nabaviti kod nas, V50 nemoguće. V30 je bio odličan flagship odlično zaokružen sa manjim boljkama.

Šteta...LG mi je oduvijek bio drag. G3 ftw :D

Sn4k3 23.06.2019. 23:45

Citiraj:

Autor Nixis (Post 3313320)
Pa čuj, ne mogu se složiti na neki način jer i Samsung se upleo u bijelu tehniku pa gura mobilnu diviziju.

Exactly my point. Mobiteli su im odlični i po vrlo dobroj cijeni se dobije flagship dostojan Galaxy S ili Mate/P serije Huaweija.

Upravo zato mi nije jasna politika. Također, ekrane za mobitele i TV koliko znam upravo LG prodaje određenim proizvođačima kao i Samsung.

V40 je teško nabaviti kod nas, V50 nemoguće. V30 je bio odličan flagship odlično zaokružen sa manjim boljkama.

Šteta...LG mi je oduvijek bio drag. G3 ftw :D

A kako mozes uopce usporedjivati mobilnu diviziju jednog Samsunga sa jednim LG-em...
Kruske i jabuke. Sto se tice bijele tehnike, tv-a i ostalih uredjaja, to je vec druga stvar. Tako da IMO nije tolika greska reci da su mobiteli postali sporedna stvar za LG, pogotovo kad pogledas prodaju. Ovo drugo sto si napisa sve stoji, LG definitivno ima solidne mobitele...

Nixis 24.06.2019. 22:49

Citiraj:

Autor Sn4k3 (Post 3313339)
A kako mozes uopce usporedjivati mobilnu diviziju jednog Samsunga sa jednim LG-em...
Kruske i jabuke. Sto se tice bijele tehnike, tv-a i ostalih uredjaja, to je vec druga stvar. Tako da IMO nije tolika greska reci da su mobiteli postali sporedna stvar za LG, pogotovo kad pogledas prodaju. Ovo drugo sto si napisa sve stoji, LG definitivno ima solidne mobitele...

Kruške i jabuke zbog prodaje. Samsung je uvijek bio top, ali LG je često puhao za vratom. Optimus serija se dobro držala, G-serija također u početku tako da i dalje ne vidim raazlog napuštanja iste, ali vjerojatno glavešine u LG-u imaju dobar razlog za to. :bonker:

coconut 28.07.2019. 17:36

Uz 'lagano' zakašnjenje na V30 stiže Pie
https://www.mylgphones.com/lg-v30-h9...countries.html

Redline 04.08.2019. 19:28

G6

Nešto je zamrla ova tema zadnje vijeme.., pa da prodrmam kad moj G6 nece :D
Ima tko problema sa vibrom na tom mobitelu? meni zna vibracija zacvikati i onda trebam malo lupit mobitelom da opet proradi. :hitthewal:

devaa 04.08.2019. 20:33

Nazalost smo svi odustali od lga.
Da ti budem iskren jedino di sam ikad osjetio vibru na g6 je bilo prilikom otkljucavanja.

danijel_b 04.08.2019. 21:26

Ja sam bas prezadovoljan s v40. Odlican mob za 440e. Nema tog samsunga za koji bih ga mijenjao, tj. bih, prodao ga i opet uzeo v40 :D

coconut 05.08.2019. 11:32

Evo, predstavili su novi low end mobitel X2/K30
https://www.mylgphones.com/lg-x2-201...announced.html

Ivo_Strojnica 05.08.2019. 16:48

Ekipa koja ima LG G6: koji vam je najbolji custom rom za njega?

coconut 10.08.2019. 16:26

LG patentirao mob koji ima 3 dijela i savija se u obliku slova Z. Mirišem novi trend u industriji mobova.

https://www.tigermobiles.com/blog/leaked-devices/

gil 14.08.2019. 18:17

Nadograđen V30 na android 9, prvi dojmovi isto kao i 8 samo se sad može više toga customizirati. Telefon se ponaša potpuno isto.

coconut 06.09.2019. 04:14

LG izbacio nasljednika G8 koji ima i dodatni fičr - dva 6.4" ekrana. Međutim, kako to obično biva kod LG-a, za**ali su motku - na 6.4" ekrane su stavili FHD+ rezoluciju koja je premala za takvu dijagonalu u 2019.g.
https://www.gsmarena.com/lg_g8x_thin...eview-1980.php

Spikeman 25.09.2019. 18:58

Dosao danas android 9.0 na LG G6

New One 25.09.2019. 20:18

Daaa, mislio sam nekaj bezvze kad ono 2gb update i devetka. Bravo LG.

axo 25.09.2019. 21:39

Sjetili se ��

skare 19.10.2019. 20:54

Ima li kakvih informacija hoće li se moći kod nas kupiti G8 i v50-ica?
Najavljuju već početkom godine G9.
https://www.techradar.com/news/lg-g9

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

SympForTheDevil 19.10.2019. 21:00

G8 nema za Europu,samo G8S sa slabijim ekranom.

U kolonijama idu za smiješne cijene,po 300$ novi.

coconut 20.10.2019. 18:02

Obzirom na broj modela, ritam izlaženja novih modela, kriminalno loš support, užasno spor upgrade postojećih modela, katastrofalna prodajna strategija/dostupnost uređaja.. mene iskreno čudi da LG još nije propao.

SympForTheDevil 20.10.2019. 19:48

Oni baš ko da ne žele raditi sa mobitelima al ih neko tjera na to.

Brko 20.10.2019. 21:53

Citiraj:

Autor coconut (Post 3347019)
Obzirom na broj modela, ritam izlaženja novih modela, kriminalno loš support, užasno spor upgrade postojećih modela, katastrofalna prodajna strategija/dostupnost uređaja.. mene iskreno čudi da LG još nije propao.

Nadam se da misliš samo na mobile diviziju :D
LG da propadne, još mnoge velike firme kojima je LG strateški partner bi isto ključ u bravu stavile.

Bez brige znaju oni što rade i što žele sa mobile divizijom. Lupaju na tržišta di imaju prođu. Procjenili su da im naše tržište je bezveze... što i nije neka laž kad gledaš da 80% ljudi ima mindset "sve što nije ogrižena jabuka ili Samsungay /ili P30 Pro/, to je smeće i za sirotinju".

Tako da neće oni propasti. Samo će odjebat neka tržišta i sve 5 za njih.

coconut 21.10.2019. 07:44

Ali ne i za nas koji bi htjeli vidjeti veću konkurenciju (čitaj: manje cijene) flagshipova. LG je imao kvalitetne i konkurentne mobitele, ali je sve otišlo u 3pm nakon bootloop problema sa G serijom. Od tada imaju slobodan pad u svim stvarima vezanim za mobitele.

srale7 21.10.2019. 09:35

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3347069)
Nadam se da misliš samo na mobile diviziju :D
LG da propadne, još mnoge velike firme kojima je LG strateški partner bi isto ključ u bravu stavile.

Bez brige znaju oni što rade i što žele sa mobile divizijom. Lupaju na tržišta di imaju prođu. Procjenili su da im naše tržište je bezveze... što i nije neka laž kad gledaš da 80% ljudi ima mindset "sve što nije ogrižena jabuka ili Samsungay /ili P30 Pro/, to je smeće i za sirotinju".

Tako da neće oni propasti. Samo će odjebat neka tržišta i sve 5 za njih.

Ma nece, ali da su postali tezi oblik marginalaca, postali su. I ako nastave tim putem pitanje je kad ce ugasit mobile diviziju. Ali ok, nece nam falit, s obzirom da ne mogu sklepat posteni telefon od G3:D

Brko 21.10.2019. 10:04

Pa onda ako ti netko ne fali, ne pričaš o njemu jeltak? Ko i likovi kojima je super što su otkantali neku žensku a godinama kasnije puna usta nje kakva je ovakva i onakva i kaj objavljuje na instagramu i fejsu :D

SympForTheDevil 21.10.2019. 10:14

Više nego solidan hw,kamera iznad prosjeka,video snimanje u koje se kune većina youtubera,zvuk najbolji na tržištu....i šta s c e vrijedi kada sw updatei kasne po 9mj za konkurencijom? Ako uopće dođu :)

Brko 21.10.2019. 10:22

Ništa čudno. Održavaš odjel na životu tek tolko da ne otpustiš ljude i da je u nekom plusu da ti ga se isplati imati.

Nije mi jasno što je nekima nejasno :) biznis u korporacijama djeluje tako da sve što nosi zaradu radi i opstaje, dok ono što generira zgubu se gasi.

Ne vjerujem da je LG mobile divizija u zgubi kako se ovdje priča. Očito su razni odbori zadovoljni radom iste i njenim prihodima jer je i dalje drže tu gdje je, kao i tržištima na kojima jesu.

I Sony ste neki sahranili davnih dana pa eto, mobiteli i dalje se nađu na tržištu. O AMDu da ne pričam što su sve doktori ekonomije sa PCE foruma nadrobili ovdje.

Tako da, ako vam ne fale, kaj se zabrinjavate oko LGa :) meni fale jedino u smislu da smo lokalno izgubili malo konkurencije. Ali opet kad je drmao LG, tad je Huawei bio šljuka sa svojim P6 i P7 mobitelčićima, ali je sad zauzeo LGevo mjesto pa ajde.

srale7 21.10.2019. 10:25

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3347139)
Pa onda ako ti netko ne fali, ne pričaš o njemu jeltak? Ko i likovi kojima je super što su otkantali neku žensku a godinama kasnije puna usta nje kakva je ovakva i onakva i kaj objavljuje na instagramu i fejsu :D

Usporedba ti je ono:facepalm, ali po tome bi onda trebalo ovu temu zatvorit jer vjeruj mi,nikome LG mobiteli nece falit:D

Čak i HC loveri (razvili ljubav na G2/G3/G4) su vec potvrili da je LG kao brand u mobilnoj priči prevaziđen:beer:

I to sto mi ne nesto ne fali, ne znači da nemam pravo/potrebu javno izrazit svoje razočaranje odgovrnim ljudima u tom dijelu kompanije:D:D:D

Brko 21.10.2019. 10:41

Zašto bi se zatvorila? Koliko vidim još uvijek ima LG mobitela po našim trgovinama. Ok, nisu flegšip pa nisu vrijedni spomena jer sve kaj nije top model u HR nema prođu :D

Govori u svoje ime da ti neće faliti. Nekome možda hoće i možda fali.

Jedno je razočaranje, drugo su ekonomski izračuni u kojima se projicira propast konglomerata LG jer flegšip mobitele nije poslao u HR i EU :)

srale7 21.10.2019. 11:27

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3347155)
Zašto bi se zatvorila? Koliko vidim još uvijek ima LG mobitela po našim trgovinama. Ok, nisu flegšip pa nisu vrijedni spomena jer sve kaj nije top model u HR nema prođu :D

Ne kuzim zasto ta ideja kako kod nas kao ne prolazi nista osim flagshipa, nisu vrijedni spomena jer su losi, odnosno konkurencija za jednak iznos nudi puno vise, ili jnudi jedanko za manju lovu.

Citiraj:

Govori u svoje ime da ti neće faliti. Nekome možda hoće i možda fali.

Na pm nudim rame za plakanje svima onima kojima ce Lg falit ili im vec fali.

Citiraj:

Jedno je razočaranje, drugo su ekonomski izračuni u kojima se projicira propast konglomerata LG jer flegšip mobitele nije poslao u HR i EU :)

Kao sto si vec detektirao, to pisu dezurni doktori ekonomije @PCekspert:D

LG i Sony u svijetu mobitela opstaju(jos uvijek nisu ugaseni) samo zato sto ih centrale (iz nekog) razloga nisu ugasile. Jer eto, mogu podnest taj trosak odnosno gubitak mobilne divizije. Firme koje nemaju tako jako zaleđe su vec izgorile (HTC).

tomasini_ 23.12.2019. 18:42

gdje najpovoljnije kupiti novi v40?

locks 23.12.2019. 18:56

409.00 €

Kod nas malo više.

coconut 24.12.2019. 06:24

Davati toliku lovu za 1g. star mobitel sa vrlo upitnom nadogradnjom u budućnosti, kako OS-a, tako i security patcheva, je bacanje love.

zalosnasova 19.02.2020. 12:22

Evo ja iz USA preko Ebaya kupio LG G8,399 dolara sa poštarinom i carinom.
Prezadovoljan.

android-split 19.02.2020. 12:42

A šta sa garancijom? I ako može link

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:02.